Akıntı gebelik mi

bakın size yanlış bir üslupla konuşmadım sadece hoş olmadığını söyledim diğer arkadaşın mesajının altına da iyi ki görmedim dedim. ama siz diğer arkadaşın üslubunu eleştirirken kendinizde çok düzgün mesajlar yazmıyorsunuz. diğer arkadaşı tanımam ama kadının önceden dertleşmek için açtığı konuları alakasız bir konuya taşımak da ne kadar etik anlayamadım. sizin akıntınızı kimse görmek zorunda değil

Nasıl gelinirse öyle yaklaşıyorum. Görmek istemediğiniz konulara girmeyin o vakit.kadinin açtığı konular da beni ilgilendirir.benim konum onu bir hayli ilgilendirmis.burada saatlerce vakit harcayamam. Benim çay çekirdek saatim yok malesef iyi günler

Bu nasıl bir üslup ya
Hamilelikten önce diline terbiye ver bence
Sizde ne olduğunu bilmediğiniz konuya sırf arkadaşınızı savunmak için atlamayın bence
Terbiye verilen cevap değildir.haksizi savunmaktır muck

Kankinizi savunmaya mi geldiniz ah yerim çok naifsiniz .ay işiniz gucunuz yok mu sizin aşırı eğlendim bugün sayenizde .

yazdığım mesajdan anladığınız bu mu
nerden biliyosunuz hem kanki olduğumuzu?
böyle hakaret ederek saldırarak egleniyosaniz bilemicem. eğlence anlayışımız uyuşmuyor sizinle.
iyi forumlar

İkide bir vaktinizin değerli olduğundan, çay çekirdekten falan bahsetmişsiniz ama işiniz gücünüz yok, profilime girip tüm gönderilerime beğenmedim atabiliyorsunuz muck ahsksjskjs
Evet sizde kaynana cekistiriyosnzdur şimdi eminim kankinize selam boş işler müdüru mck

Sizde ne olduğunu bilmediğiniz konuya sırf arkadaşınızı savunmak için atlamayın bence
Terbiye verilen cevap değildir.haksizi savunmaktır muck
Hak savunacak bir şey yok
Sorun var oda uslubunuz
Savunma olucaksa dahi uslubunuz düzelterek yapın atara gerek yok

Doğururken daha beterlerini yaşıyorsun neyi iğrenç acaba yeni kullanmaya başladım zaten bilgin yoksa duyar kasma
Ayyy birde trip atıyor doğumla senin attığın iğrenç fotonun ne alakası var mecburmuyuz biz sen ve senin gibi bilinçsizce foto atanların her şeyini görmeye dr git ozaman burası kadın doğumcu dr sitesi değil

Ya bı sg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…