Gelişin gibi gidişin de hızı olarak
Sen bı cay bı çekirdek al kapı önüne otur kaynana çekiştirGelişin gibi gidişin de hızı olarak
Nasıl gelinirse öyle yaklaşıyorum.bakın size yanlış bir üslupla konuşmadım sadece hoş olmadığını söyledim diğer arkadaşın mesajının altına da iyi ki görmedim dedim. ama siz diğer arkadaşın üslubunu eleştirirken kendinizde çok düzgün mesajlar yazmıyorsunuz. diğer arkadaşı tanımam ama kadının önceden dertleşmek için açtığı konuları alakasız bir konuya taşımak da ne kadar etik anlayamadım. sizin akıntınızı kimse görmek zorunda değil
Kankinizi savunmaya mi geldiniz ah yerim çok naifsiniz .ay işiniz gucunuz yok mu sizinne kadar kötü üslubunuz var. patlayacak yer arıyorsunuz galiba.
Sizde ne olduğunu bilmediğiniz konuya sırf arkadaşınızı savunmak için atlamayın benceBu nasıl bir üslup ya
Hamilelikten önce diline terbiye ver bence
Kankinizi savunmaya mi geldiniz ah yerim çok naifsiniz .ay işiniz gucunuz yok mu sizinaşırı eğlendim bugün sayenizde .
Sen bı cay bı çekirdek al kapı önüne otur kaynana çekiştir
Siz nerenin piremsesisinizNe kadar boş insanmissin be
Napiyosn 7 24 oturup burada insanlarla mı ugrasyosun boş gezenin boş kalfasi
Evet sizde kaynana cekistiriyosnzdur şimdi eminim kankinize selamİkide bir vaktinizin değerli olduğundan, çay çekirdekten falan bahsetmişsiniz ama işiniz gücünüz yok, profilime girip tüm gönderilerime beğenmedim atabiliyorsunuz muck ahsksjskjs
Boş işler müdürlüğünüzün olmadığı kesinSiz nerenin piremsesisiniz
Hak savunacak bir şey yokSizde ne olduğunu bilmediğiniz konuya sırf arkadaşınızı savunmak için atlamayın bence
Terbiye verilen cevap değildir.haksizi savunmaktır muck
Ayyy birde trip atıyor doğumla senin attığın iğrenç fotonun ne alakası var mecburmuyuz biz sen ve senin gibi bilinçsizce foto atanların her şeyini görmeye dr git ozaman burası kadın doğumcu dr sitesi değilDoğururken daha beterlerini yaşıyorsun neyi iğrenç acaba yeni kullanmaya başladım zaten bilgin yoksa duyar kasma
Ya bı sgAyyy birde trip atıyor doğumla senin attığın iğrenç fotonun ne alakası var mecburmuyuz biz sen ve senin gibi bilinçsizce foto atanların her şeyini görmeye dr git ozaman burası kadın doğumcu dr sitesi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?