Tut elimden gidek buralardanMeralim fıstığım
HavlKalite sıfır
gidelim parem burada işimiz bitti
Başka yerde havlayingidelim parem burada işimiz bitti datlumm
İşinize gelmeyen yorumlara ne çabuk hazir cevapsınız hemen bir saldırı bi laf sokma çabası çocukça işlerNe kadar boş insanmissin be
Napiyosn 7 24 oturup burada insanlarla mı ugrasyosun boş gezenin boş kalfasi
İnsanın kenidi bilmesi kadar güzel bir şey yokkHavl
Başka yerde havlayin
Ne uğraştınız kapı önünde çekirdek çitleyenlerle öfffSen bı cay bı çekirdek al kapı önüne otur kaynana çekiştir
İnsanın kenidi bilmesi kadar güzel bir şey yokk
Vala stres atan sizsinz mutluluklar diliyorum.belki o zaman böyle olmazsnzNe uğraştınız kapı önünde çekirdek çitleyenlerle öfff
Sizde çitleyin arada,stresinize iyi gelir.
Cambridge Düşesi var ya bizim Kate işteSiz nerenin piremsesisiniz
Ah keşke benim gibi olsanızVala stres atan sizsinz mutluluklar diliyorum.belki o zaman böyle olmazsnz
Ayyy hadii gitt etiket yapıp durma önce konuşmayı öğren seviyesizVala stres atan sizsinz mutluluklar diliyorum.belki o zaman böyle olmazsnz
Kiyamam kiz boyle yazinca iyi hissediyorsan devam et biz zaten sallamiyoruz seniVala stres atan sizsinz mutluluklar diliyorum.belki o zaman böyle olmazsnz
Bu bana sardıBen dedim sana meralim dimi
Öpücük hastalığı var perimiz de
yaraticilik desen varNe iğrenç bir insansınız. tek fotoğraf değil üslup da öyle. Valla dünyaya gelecek ruh olsam hayatta sizi anne diye seçmezdim.
Eki Görüntüle 3122247
Sizin fetüs anlik
Tövbe deYumurtlama zamanı da çok akıntı oluyor eğer yumurtlama zamanı buaralarsa o zaman normal
Evet hamile kaldığımda akıntı oluyordu kokusuz şeffaf bir akıntı olması gerek..inşallah hamile kalırsın canım
Aaa yorumlara bakmadım direk cevap yazdım canım..tamam bi okuyayımTövbe deyorumlarına baksana dalga geçmeye gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?