• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı konusunda hamileler yardım edebilir mi :)

Kızlar merhaba
Bu ay bende garip bi haller var :) umutlanmak istemiyorum desem de tabikide umutlanıyorum..
Öncelikle şunu belirteyim; geçen hafta ptesiden beri nezle gibiyim ama çok ağır bi durumum yok.. Yani bir çok şeyi ona bağlıyorum/bağlamaya çalışıyorum sonra üzülmemek için.. Ama işte içim içimi yiyor..

Son bir haftadır,
Ağzımda ciddi kuruluk var(nezleden olabilir)
Ağzımın tadı hiç yok(tuzu basıyorum herşeye)
Ara ara bel ağrım var
Ara ara kasık ağrım var
Sürekli göğüs ağrım var
Sürekli uyku hali/halsizlik var(nezleden olabilir)
Ve beni asıl düşündüren şey akıntı..
Normalde de akıntım olur ama zaten yumurtlama dönemi akıntısını biliyorum.. Adet olmadan bir hafta önce de biraz akıntım olur.. Ama yumurtlama ve adet öncesi zamanda akıntım olmaz benim.. Bir haftadır sürekli akıntım var.. Beyaz/şeffaf ve su gibi.. Bazen çok geliyor(hissediyorum) bazende çamaşırda ufak bir leke oluyor öyle anlıyorum.. Ama sürekli geliyor.. Bu bir belirti olabilir mi?

Adet tarihim 17 Kasım..

Ne düşünsem ne yapsam bilemedim..
Bendede su gbi akinti vardi boyle hissetmistim hamile oldugumu

Ne zaman başlamıştı peki akıntın?
Sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına alırsın meleğini inşallah canım :)
Valla cnm adetime 1 hafta varken hep su gibi akintim vardi adet gunume kadar devam etti bende normalde akinti olmazdi hatta ben yumurtlama gunlerimi bile anlamazdim o derece azdi ama hamile oldugum ay su gbi akinti geldi hatta bende dedim halal neoluyo bana dedim hic akintim yoktu neden bole hosey oluyoki dedim o ay hamile oldugumu ogrendim

Evet hala umudum var belki de tutturduk bu sefer :)) çünkü senin yaptığın hesaba göre söylediğin tarihleri de değerlendirmişiz :)
Amin canım inşallah :)
Sende sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına alırsın inşallah meleğini :)
amin canim cok tesekkur ederim :)

Valla cnm adetime 1 hafta varken hep su gibi akintim vardi adet gunume kadar devam etti bende normalde akinti olmazdi hatta ben yumurtlama gunlerimi bile anlamazdim o derece azdi ama hamile oldugum ay su gbi akinti geldi hatta bende dedim halal neoluyo bana dedim hic akintim yoktu neden bole hosey oluyoki dedim o ay hamile oldugumu ogrendim

Benim akıntım olur aslında ama yumurtlamadan sonra kesilir.. Bu sefer hiç kesilmeden devam ediyor ona şaşırdım.. Adet tarihime de çok var daha :KK43: 17 kasım'da adet olucam..
Juno_dreamer'ın anlattığı da kafamı karıştırdı :) çünkü benim en yakın arkadaşım adetten bir gün önce yumurtlamış mesela.. Hatta adette oldu.. Bir sonraki ay adet olmayınca öğrendi hamile olduğunu..

Son düzenleme:
Benim akıntım olur aslında ama yumurtlamadan sonra kesilir.. Bu sefer hiç kesilmeden devam ediyor ona şaşırdım.. Adet tarihime de çok var daha :KK43: 17 kasım'da adet olucam..
Juno_dreamer'ın anlattığı da kafamı karıştırdı :) çünkü benim en yakın arkadaşım adetten bir önce yumurtlamış mesela.. Hatta adette oldu.. Bir sonraki ay adet olmayınca öğrendi hamile olduğunu..
Valla bende adetimin 14 gunu fln yumurtuluyorum saniyodum adetim 16 veya 17 yumurtlamisim o degisiyor bazen

17 kasım'ı beklemekten başka çarem yok şuan :) inşallah bu ay adet olmam :))

Kızlar merhaba
Bu ay bende garip bi haller var :) umutlanmak istemiyorum desem de tabikide umutlanıyorum..
Öncelikle şunu belirteyim; geçen hafta ptesiden beri nezle gibiyim ama çok ağır bi durumum yok.. Yani bir çok şeyi ona bağlıyorum/bağlamaya çalışıyorum sonra üzülmemek için.. Ama işte içim içimi yiyor..

Son bir haftadır,
Ağzımda ciddi kuruluk var(nezleden olabilir)
Ağzımın tadı hiç yok(tuzu basıyorum herşeye)
Ara ara bel ağrım var
Ara ara kasık ağrım var
Sürekli göğüs ağrım var
Sürekli uyku hali/halsizlik var(nezleden olabilir)
Ve beni asıl düşündüren şey akıntı..
Normalde de akıntım olur ama zaten yumurtlama dönemi akıntısını biliyorum.. Adet olmadan bir hafta önce de biraz akıntım olur.. Ama yumurtlama ve adet öncesi zamanda akıntım olmaz benim.. Bir haftadır sürekli akıntım var.. Beyaz/şeffaf ve su gibi.. Bazen çok geliyor(hissediyorum) bazende çamaşırda ufak bir leke oluyor öyle anlıyorum.. Ama sürekli geliyor.. Bu bir belirti olabilir mi?

Adet tarihim 17 Kasım..

Ne düşünsem ne yapsam bilemedim..
Kaç gün sürüyo adetin nekadar geciktiğini hesaplıcam geçen ay kaçında oldun

Az önce sanki regl olacakmışım gibi silinirken peçete açık pembe oldu..
Adetin ilk günü tam sökmez silinirken peçeteye gelir ya öyle..
Yani bugün 17 kasım olsa adet oluyorum derdim..

Evet normalde 9-13arasında olman lazım umarım hamilesindir bi test yapsan varsa silinikte olsa çıkar bence
Tek çizgi görmekten korkuyorum :( bir de eşim ben yokken test yapmayacaksın dedi :)) o olmadan yapmak istemiyorum.. O da zaten bekle deyip duruyo, tek çizgi görmekten o da sıkıldı galiba :)

Tek çizgi görmekten korkuyorum :KK43: bir de eşim ben yokken test yapmayacaksın dedi :)) o olmadan yapmak istemiyorum.. O da zaten bekle deyip duruyo, tek çizgi görmekten o da sıkıldı galiba :)
Canim anlattiklarindan yola cikarak soyluyorum yerlesme kanamasi yasiyor olabilirsin...
Erken yumurtlamis olabileceginide soyluyorsun...
Ins. kanaman sadece leke olarak kalir ♡
Dualarim seninle canim ins. hamilesindir :)

Tek çizgi görmekten korkuyorum :KK43: bir de eşim ben yokken test yapmayacaksın dedi :)) o olmadan yapmak istemiyorum.. O da zaten bekle deyip duruyo, tek çizgi görmekten o da sıkıldı galiba :)
Allah gönlünüze göre versin böyle bekleyenlere gerçekten kalpten üzülüyorum allah hiç bir evi bebeksiz bırakmasın inşallah en yakın zamanda müjdeli haberlerini alırız.

Canim anlattiklarindan yola cikarak soyluyorum yerlesme kanamasi yasiyor olabilirsin...
Erken yumurtlamis olabileceginide soyluyorsun...
Ins. kanaman sadece leke olarak kalir ♡
Dualarim seninle canim ins. hamilesindir :)
İnşallah canım inşallah :) çok teşekkür ederim :)
Allahım sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin meleğini :)

Allah gönlünüze göre versin böyle bekleyenlere gerçekten kalpten üzülüyorum allah hiç bir evi bebeksiz bırakmasın inşallah en yakın zamanda müjdeli haberlerini alırız.
Amin canım inşallah :) size müjdeli haberi büyük harflerle veririm inşallah en kısa sürede :))

Az önce sanki regl olacakmışım gibi silinirken peçete açık pembe oldu..
Adetin ilk günü tam sökmez silinirken peçeteye gelir ya öyle..
Yani bugün 17 kasım olsa adet oluyorum derdim..
bu yerlesme kanamasina benziyo yumurtlama tarihin senin dedigin gibi 25inde olduysa bebisin yerlesio olmasi muhtemel. acaba bi test alip denesen mi?

bu yerlesme kanamasina benziyo yumurtlama tarihin senin dedigin gibi 25inde olduysa bebisin yerlesio olmasi muhtemel. acaba bi test alip denesen mi?
Evde testim var aslında :) stoklamıştım :)))) ama işte eşime söz verdim yapmıycam diye :( o da, eğer hamileysem beraber öğrenelim istiyo :) e haksızda sayılmaz yani :) o yüzden o yokken yapmak istemiyorum..
Bu yerleşme kanaması koyu akıntı gibi olur sanıyodum ben..

Back
X