• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı meselesi

eylulcan5735

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
50
Puanlar
13
Hanımlar selam ovulasyon zamanı yani yumurtlama zamanı illa akıntı olmalı mı? Yumurtladığını akıntı mı gösterir? Hiç akıntısı olmadan yumurtlayan veya gebe kalan oldu mu? Benim de bazı aylar oluyor ama burada okuduklarım kadar çok akıntım gelmez mesela bu yumurtlamanın işareti midir?bilgisi olan yorum yaparsa çok sevinirim

Hanımlar selam ovulasyon zamanı yani yumurtlama zamanı illa akıntı olmalı mı? Yumurtladığını akıntı mı gösterir? Hiç akıntısı olmadan yumurtlayan veya gebe kalan oldu mu? Benim de bazı aylar oluyor ama burada okuduklarım kadar çok akıntım gelmez mesela bu yumurtlamanın işareti midir?bilgisi olan yorum yaparsa çok sevinirim
Valla bende çok araştırmıştım bunu her kadında olması şart değilmiş bende diyordum benden gelmiyo yumurtlama akıntısı şu son bir kaç aydır takipteyim evet ayın ortalarında uzayan şeffaf bir akıntım oluyor diyorum sanırım bu yumurtlama akıntısı omu değilmi tabi tam bilmiyorum ama illa olucak diye birşey yokmuş olmayan kadınlarda varmış yani

Ve benim dikkatimi çekti sadece bir kereliğine oluyor bu durum sürekli olmuyor yani çok aman amanda olmuyor

Ve benim dikkatimi çekti sadece bir kereliğine oluyor bu durum sürekli olmuyor yani çok aman amanda olmuyor
Evet benim de böyle , başkalarının dediği gibi günlerce süren akıntım olmuyor olan da az oluyor yani . Böyle olup da gebe kalanlar oldu mı onu merak ediyorum açıkçası

Evet benim de böyle , başkalarının dediği gibi günlerce süren akıntım olmuyor olan da az oluyor yani . Böyle olup da gebe kalanlar oldu mı onu merak ediyorum açıkçası
Ben gebelik için bunu uzun bir zaman araştırdım ama o yumurta akıntısı hiç olmadan bile gebe kalan bir çok kadın varmış canım dediğim gibi her kadında olması şart değilmiş yumurtlamiyoruz anlaminada gelmiyormus tabi gelecek yorumları bende merakla bekliyorum yinede 🥰

Bende çok hafif akıntılar oluyor yumurtlama zamanında

Back
X