Akıntı sorunu?

yumurta catladiginda oluyo o akinti kotu bisey degil korma

Teşekkür ederim canım sagol ilgin için. Yumurtanın çatlaması adet olmakla orantılı değil mi?
rica ederim adet oldunmu yada kac gun var kisiden kisiye degisiyo ama bnimde bikere cok yogun akintim olmustu afedersin yururken bile rahatsiz oluyodum megerse yumurta catlamis bi kac gun snra adet olmustum

İnsallah rabbım oyle munasıp gördü verende o alanda oo hepmze en kısa zamanda versn

Genelde yumurtlama donemi yada catladgnda akiskan yumurtanin beyazi gibi kivamlk birsey oluyor ama benmki normal gibi ve belirli araliklara oluyor yumurtlamaya bağdaştıraniyorum pko olunca,ama bebek dusnuyorm smdi inofolik combiye basladm oda yapabilir baslamadan once daha az gibiydi salgilardan dolayi belki artis oldu

Allah'ım ya olmak istemiyoruum

yumurta takibi hic demedimi doktor sana canim adetin ikinci gunu gidiliyo yumurtalarin buyuyup buyumedigine bakiyo ama soruna bagli tabi
Ben gittiğimde ikinci günüydü adetimin tesadüfen ulatrasonla muayene etti hormon testleri falan yaptı. Hamdolsun Allah'ın izniyle bi mani yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…