- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Kikuchi-kun
-
yumurta catladiginda oluyo o akinti kotu bisey degil kormaKızlar benim akintim bazen çok tuhaf geliyor nasıl desem adet olduğunuzda bı hissiyat vardır ya giderken hissedersiniz. Bende akıntıda da oluyo. Enfeksiyon iltihap desek değil çünkü koku yok renk şeffaf ama miktarı da az değil nedir bu?
Teşekkür ederim canım sagol ilgin için. Yumurtanın çatlaması adet olmakla orantılı değil mi?yumurta catladiginda oluyo o akinti kotu bisey degil korma
Ne kadardır evlisin canimBenmde öylee
Rabbim tahammül gücü versin olur inşallah gönlümüze göre şefaat eder inşallah sana :)1.sene 4ayylık evliyim bide 6haftalk dusugum var
rica ederim adet oldunmu yada kac gun var kisiden kisiye degisiyo ama bnimde bikere cok yogun akintim olmustu afedersin yururken bile rahatsiz oluyodum megerse yumurta catlamis bi kac gun snra adet olmustumTeşekkür ederim canım sagol ilgin için. Yumurtanın çatlaması adet olmakla orantılı değil mi?
Amenna canım....İnsallah rabbım oyle munasıp gördü verende o alanda oo hepmze en kısa zamanda versn
Ay demee ben de mi olurum kii:/rica ederim adet oldunmu yada kac gun var kisiden kisiye degisiyo ama bnimde bikere cok yogun akintim olmustu afedersin yururken bile rahatsiz oluyodum megerse yumurta catlamis bi kac gun snra adet olmustum
niyeki ol isde neguzelAy demee ben de mi olurum kii:/
Bebiş istiyorsan güzel bişey değilniyeki ol isde neguzel
Allah'ım ya olmak istemiyoruumGenelde yumurtlama donemi yada catladgnda akiskan yumurtanin beyazi gibi kivamlk birsey oluyor ama benmki normal gibi ve belirli araliklara oluyor yumurtlamaya bağdaştıraniyorum pko olunca,ama bebek dusnuyorm smdi inofolik combiye basladm oda yapabilir baslamadan once daha az gibiydi salgilardan dolayi belki artis oldu
hiim anladim canim da doktora gidiyomusun iliski onerirdi takip filan yaptirsaydin keskeBebiş istiyorsan güzel bişey değil
Gittim ama bahsettiğiniz şeyi anlamadım canimhiim anladim canim da doktora gidiyomusun iliski onerirdi takip filan yaptirsaydin keske
yumurta takibi hic demedimi doktor sana canim adetin ikinci gunu gidiliyo yumurtalarin buyuyup buyumedigine bakiyo ama soruna bagli tabiGittim ama bahsettiğiniz şeyi anlamadım canim
Ben gittiğimde ikinci günüydü adetimin tesadüfen ulatrasonla muayene etti hormon testleri falan yaptı. Hamdolsun Allah'ın izniyle bi mani yok dedi.yumurta takibi hic demedimi doktor sana canim adetin ikinci gunu gidiliyo yumurtalarin buyuyup buyumedigine bakiyo ama soruna bagli tabi
Neguzel hersey normalse rabbim hayirlisindan versin en kisa zamandaBen gittiğimde ikinci günüydü adetimin tesadüfen ulatrasonla muayene etti hormon testleri falan yaptı. Hamdolsun Allah'ın izniyle bi mani yok dedi.
Amin canım Allah isteyen herkese gönlüne göre hayırlısıyla versin inşallahNeguzel hersey normalse rabbim hayirlisindan versin en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?