Akıntı sorunu?

Aşılama dediğin nedir peki
adetin ikinci gunu yumurta takibine baslaniliyo gun asiri cagiriyo doktor yumurta buyuyomu bakmak icin ilac veriyo yada igne istersen igne ona gore ilacini iciyosun yumurta buyuyunce catlatma ignesi vuruluyosun 36 saat snra asilama yapan yere gidiyosun esinden sperm aliyolar yikama islemi oluyo kalitelilerini seciyolar sonra normal muayene seklinde yatiyosun bi siringanin ucunda uzun bi bisey vr adini unuttum alttan sana enjekte ediyolar aci agri olmuyo 20 dakika filan uzanip kalkiyosun bukadar

Aa bilmiyodum teşekkür ederim canım ilgin için :)

:)

rica ederim canim ne demek birbirimize yardimci olmak icin uye oldum bn buraya deneyimlerimi paylasmak icin .InsaAllah isteyen herkese nasip etsin rabbim
Canim sen asilama ile anlattigin sekildemi hamile kaldin benmde bi arkadasim catlama ignesinden sonra ilişkiyle hamile kaldi enjekte olmadi sperm bildgm kadaryla yani,bu yontemle olmak yerine enjekteyi neden yapiliyor iliski yasansa spermler yine catlayan yunurtaya ulasmazmi?

evet o tur tedavileri grdum sonuc vermedi asilamayla gebe kldim asilamanin amaci spermlerin kalitelilerini seciyolar ve uzun bi kataterle yumurtalara en yakin yere enjekte ediyolar tabi ultrasona bakip yapiliyo kolay cabuk agrisiz bi islem

evet o tur tedavileri grdum sonuc vermedi asilamayla gebe kldim asilamanin amaci spermlerin kalitelilerini seciyolar ve uzun bi kataterle yumurtalara en yakin yere enjekte ediyolar tabi ultrasona bakip yapiliyo kolay cabuk agrisiz bi islem
Anladm cnm hayirli olsun ne guzel sonuc.almissin peki bu tedavi ucreti nekadr tup bebek kadar pahalımı masraflari nasil oldu anlatrmisin icimden bi his boyle bi tedaviyle hamile kalicam diyor

Anladm cnm hayirli olsun ne guzel sonuc.almissin peki bu tedavi ucreti nekadr tup bebek kadar pahalımı masraflari nasil oldu anlatrmisin icimden bi his boyle bi tedaviyle hamile kalicam diyor
bnim yeni degil canim 2014 oldu bu islem ve pcosum bn yumurta tembelligi asiri derecede var ozamanlar bin liraya yaptilar islemi adetin ikinci gunu takibe basladim diger adete bi hafta kala bi tek yumurtam olustu zorla femara isimli ilac kullandim yuzde ikilik oran verildi bna asilamada ama verecek olan rabbim istedi verdi bunlar sebep oldu rabbim sizede nasip etsin

Bendede pko var cnm adetlerim duzensiz 6aydir korunmuyorum doktor en son muaynede kucuk ureme hucreleri goruyorum dedi kan normal.dedi folik asit verdi yolladi ogun bugundur tik yok yunurtlama hucresi gordugunde adetm uzerinden 29gun gecmsti , nekadr gec yumurtluyorm demistim belkide buyumuyor.kiste donusuyordu sol.yumurtaliklarmda kist varms bnde inofolik combi kullaniyorum smdi daha yeni basladm ins faydasi olur olmassa takip.isteyip hamile.kalmak istiyorum

anladim canim ama birakma doktoru bide bitkiler filan iciyomusun onlarda etkili bnde sogan kuru etki etmiyo bi onu denesen kisirlik degil bi pco ama biraz gec oluyo bebis sabir ve umut kaybetmemekle beraber sakin pes etme

hangi sehirdesin canim
Antalyadaym canim
Ozmanlar doktor kan degerlern nornal.dedi ama lh fsh dan yuksek cikmis onu farkettm internetten arastirdm.pekte nornal gozukmuyor ozman yunurtlama.zmani test yapildi sanrm ama degerler normalmi aklima.takildi
lh 31.2 iken
Fsh 6.2
Yuksek deilmi sence anlarmisin?

lh i unuttumda fsh 10 ustu olunca sıkinti oluyo ultrasonda pcos gorunuyosa zaten biraz bebis zor oluyo oluyo ama

lh i unuttumda fsh 10 ustu olunca sıkinti oluyo ultrasonda pcos gorunuyosa zaten biraz bebis zor oluyo oluyo ama
Arastrdgm.kadaryla lh ile fshin birbrne yakin olmasi.gerekiyor ama benm baya fark var ondan aklima.takilmisti evet kucuk.kistlerim var sag yumurtalik.temiz demisti hayirlisi Allah nezman nasip.ederse biraz sabirli olacagiz

Arastrdgm.kadaryla lh ile fshin birbrne yakin olmasi.gerekiyor ama benm baya fark var ondan aklima.takilmisti evet kucuk.kistlerim var sag yumurtalik.temiz demisti hayirlisi Allah nezman nasip.ederse biraz sabirli olacagiz
aynen canim nasip isi vardir bundada bi hikmet sabret gerisi kolay oluyi cababi birakma doktora git bnce takip yaptir klomen bnde ise yaramadi blki sende ise yarar inofolic de ise yariyo insaAllah kendiliginden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…