Akıntı

fatm34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2025
5
0
1
33
Merhaba arkadaşlar ben internetten şifa mix hamilelık için macun aldım oncesınden de ıkı kere soğan kürü yaptım ama ben suan çok kötü bır akıntım oluyor esımle iliskıye gırerken çok kötü bir bıçak varmış gıbı gıremıyorum neden oluyor Olabılır yurt dışında olduğum ıcın doktora da gıdemıyorum

Kafanıza göre macunlar ve soğan kürleri uygulamaya devam edin. Aslan pençesi, sirkeli su falan da var. Onları da deneyin. Kökten halledersiniz

Ablam da soğan kürü yaptı iltihapli akıntıları oldu iyi geldi yani. vajinanizda enfeksiyonlu küçük yaralar olabilir ondan bıçak varmış gibi hissetmişsnizdir

Kızlar bunu bugün sabah yaptım sizce hamilemiyim adetime 1 gün var

Eklentiler

• 1000002325.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000002489.webp
    34 KB · Görüntüleme: 18
Ablam da soğan kürü yaptı iltihapli akıntıları oldu iyi geldi yani. vajinanizda enfeksiyonlu küçük yaralar olabilir ondan bıçak varmış gibi hissetmişsnizdir
Yaralar neden oluşur ve onlar akıntıya neden olur mu nasıl kapanır yaralar

Soğan kürü bende yumurtaları aşırı büyüttüğü için ters etki yapıp doktor doğum kontrol hapı vermişti asla kendi kafana göre böyle şeyler yapma sonucu ağır oluyor demişti bende artık yapmıyorum sizde yapmayın

Evet zaten yapmayacağım çünkü yaşadığım sıkıntı çok ağır artık turkıyeye gelıp doktora gıtmem gerekıyor

Yaradan kaynaklı bi akıntısı mı vardı nasıl bi fitil vermişti
Yara desigim küçük küçük minik sivilceler çıkmıştı ben de aynısıni yaşamıştım normalde de yerimde duramıyordum acıdan düşükten sinra enfeksiyon kapmistim ketoral fitil kullanmistim çok iyi gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…