Akıntısı olmadığı halde hamile olan varmıı?

muzurperi

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
1.004
10
358
Ankara
arkadaşlar bişe merak ediyorum yumurtlama gününden sonra akıntı çoğalırmış hamilelerde.... peki akıntısı artmadığı halde hamile olduğunu öğrenen varmıı????
lütfen cvp yazınmirmirmirmirmirmirmirmir

demek herkeste akıntı çoğalmış...
yine hamile değilim demekki bugün ilk defa hayatımda yanımda içilen sigaradan midem bulandı kokusu iğrençti acaba dedim amaaaaaaaaaa

benim akıntım falan olmadı 5 haftalık gebeyim daha bu gün az bişey başladı.şutarafagitti

canım çok teşşeür ederimmm cvp alabildiğime çok sevindim :))))),
bugün test yaptım negatif gerçi daha 2 gün var adetime bekliyorum artııkkkk yapacak bişe yok

muzurperi bu kadar olur ya bu baslıgı uacmak için ana sayfayaa girdim ve en ustte sen yazmıssın onu gordum. bende bugun adetin 19, gnundeyim ve akıntım falan yok hamile kalan ibr arkadasım vr ço ky eni daha akıntı varmı dye soruyor onda çok varmıs yok dedim ve umutsuzluga kapılmıstım insalah akıntısızda hamilelilk olablir

inşallah canım inşallah hepimiz bu güzel duyguyu yaşarızz... okadar istiyorumki sürekli kendimi dinliyorum inceliyorumm... çok bekletmesin meleklerimiz

benimde adetimin 24. günü ve yoğun beyaz bir akıntım var bilmiyorum inşallah hamileyimdir dahada çok var adetime 7 gün kaldı geçmiyor günler.............

günlerin çabuk geçmesini istiyorsanız bu konuyu kafanızdan atıp hemen kalabalığa karışıyorsunuz ve bi bakmışsınız adet gününüz gelmiş.ben öyle yaptım daha 12 gün filan vardı ALLAH ım geçmez günler hemen bir hafta eş dost alışveriş kendimi oyaladım .yoksa gerçekten geçmiyor.testimide tam adet günü hemde akşam yaptım ikinci çizgi hemen silik çıktı.ertesi sabaha birdaha yaptım tam net iki çizgi.şimdi 5 haftalık hamileyim darısı tüm bekleyen ve isteyen arkadaşlara.Bu arada hala öle aman aman bi akıntım yok kızlar.

BENİM 3 gün sonra adet günüm biraz önce akıntım bşladı ama adetten öncede olur bana bilmiyorumm kafam karışıkk...
keşke bende kafamdan atabilsem canım ama çok zor

düne kadar ümidim vardı canım ama test yaptım silik çizgi bile çıkmadı... gerçi ben daha gölgesini bile göremedimm.......... hersaniye belim ağrıyo bu ay bütün belirtileri yaşadım ama hiç bişe hissetmiyorum atık yinde hamile değilimdir.... hiç sanmıyorumm

adetime 3 gün var demişsin daha erken canımya panik yapma olumsuzda düşünme .geç döllenme olursa adetten 1 hafta sonra idrarda anca görünüyor onuda düşün .adetini bekle önce.

benden 1 sene sonra evlenen bi arkadaşımızda hamileymiş şimdi haberini aldım..çok sevindim onun adına içim acıdı yalan yok..... ve ben hala adet olmayı bekliyorumm.... çok üstüne düşüyorum çok aylardır folik asit kullanıyorum..... daha 2 aylık olmasına rağmen kontrole bile gitmemiş hiç kimse üstüne düşmüyo demekki bu iller böyle oluyoo

çok canım sıkkın arkadaşlar çooookkkkkkkkkkk

tebrik ederim canım... inşallah sağlıkla kucağına alırsın... hissetmişmişydin hamile olduğunu? nasıl öğrendin? belirtin varmıydı? amma sordum di mi :))

hayırlı olsun canım allah kucağınada almayı nasip etsin:CüvCüv:. kan tahlilimi yaptırdın.hepimiz birbirimize dua edelim .kaydirigubbakcemile5

Gözün aydın canım Allahım tamamına erdirsin,,,,,sağlıcakla yavruna kavuşursun ve ölene dek ayrılmazsın inşallah,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…