Akıntısı olmadığı halde hamile olan varmıı?

öncelikle merhaba bende yeni üye oldum aranıza kabul edersenız sevınırım.herkezın yazılarını okuyodum artık kendımde yazmak ıstedım.muzur peri seni cok tebrık ederım hayırlısıyla allah kucagına almayı nasıp etsın.benımde adetıme 1 gun kaldı heray gun saymaktan fenalık geldı artık.senı cok ıyı anladım yazmak ıstedım.ben 2tane kaybetım 5 aylık normal dogum yaptım,2.nınde kalbı durdu.sımdı tekrar cok ıstıyoruz.banada dua edın.allah herkezın kucagını doldursun saglıkla.adet olmak ıstemıyrm artık test yapmaktan maddı manevı mahvolduk.daha erken yardımcı olmak ısterdım ıkı gebelıktede belırtılerım farklıydı.

muzurperi inanamıyorummm ikimizde aynı soruyu soruyorduk akıntı olmadna hamile olunurmu diye ve bende hamileyimm hala sonuna insallah kimyasal vs olmaz diye ekliyorum çok erken baktırdım çunku ama kan tahlili yapıldı 21, gun ctesi gunu 10,81 cıktı dr um gebelik baslamıs ptesi tekrar yaptır dedi buraz evel kan verdim aksamustu çıkacak sonucu. senide çok tebrik ederim

Üzme canım çünkü herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey yok Biraz kafanı boşaltırsan ki çok zor olduğunu biliyorum ama meleklerimize kavuşabilmemiz için gerekli ..Kendini sınadıkça daha çok üzülürsün

muzurperi seni çok çok tebrik ederim..böyle görünce çok seviniyorum sizin adınıza..ama senin yazılarını okudum bir anda hamileyim demişsin nereden anladın hangi testi yaptın veya yaptırdın..

Benim de adetime 1 hafta var. Bu ay çok istiyorum olmasını. Rabbim inşallah nasip eder. Akıntım yok ama benim de. Yumurtlama dönemimde oldu. Bitti. Hamile değil miyimdir acaba şimdi?

benım hiç akntım olmamiştı.. konrtol etmekten bı hal olmuştum... ve hamıle degılım diye karalar baglaniştım.. topıklerde okudugum hıç bir belirti yoktu, dahası çok canlı ve muthiş enerjı vardı... ve gunumden 3 gun önce kan testı ile hamıle oldugumu ögrendım...

belirtilere bakmayın boşuna:))))

ben o belirtileri 7 aydan sonra yaşadım:))))

şu an 37 haftalık hamıleyım:))))

BENİMDE ŞÜPHELERİM VAR VE AKINTIM YOK HAKKIMIZDA HAYIRLISI İNŞALLAH GÜNÜM GELDİĞİNDE BELLİ OLACAK HERŞEY.

Bilgi olsun diye yaziyorum benimde akintim yok adete 1 gun kala sarimsi geldi o da wc de daha da kupkuru diyecek sekilde gebeligim suruyor 5+2

hayirli olsunnn bebis saglikla dogsun.. Benimde sevgili adetcigime 6 gun kaldi bundan once subat ayinda dusugum oldu hamile kalmistim simdi beklemedeyim benimde kuru gunler bakalim sonuc nedir beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…