Akışına mı bırakmalıydım, doğru mu yaptım?

velev ki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
38
Puanlar
3
Kızlar merhaba,
Öncelikle önerileriniz için hepinize teşekkürlerimi sunarım. Yürüyüş kulübünde yaklaşık 1 ay önce bir adamla tanıştım. Aynı yaştayız. Bana ilk başta yüzünüz çok tanıdık acaba daha önce yürüdük mü diye yaklaştı. Sohbet ettik sohbeti güzeldi. Sonra ben instagramdan ekledim. 1 aydır yazışıyoruz. Hatta niye yüzümün tanıdık geldiğini sorduğunda bana güzel bir kadına laf atmak istedim deyip kompliman yaptı. Dün akşam ilk defa buluştuk. Ben bir kadeh şarap içtim aç karnına, hafif çakıt keyif oldum. Yürürken destek almak için koluna girdim. Arabasına gittik. Arabada bana sarıldı ve yanağımdan boynumdan öptü. Tabi ben hala tam ayık gibi değilim. Komik komik şeyler söylüyorum gülüyoruz. Bir süre sonra bana sevişelim mi? diye sordu. Ama ben öyle bir şey olsun istemedim. Sonra bana ben seni üzerim, cinsellik olmadan benim için olmaz gibi şeyler söyledi. Kısa vadede evlilik düşünmediğini eşinden 5 yıl önce ayrıldığını (bana bunu orada söyledi ilk defa) toksik ilişkisini de iki hafta önce bitirdiğini söyledi. Hatta bir ara çocuğum var dedi sonra şaka yaptım dedi. Bu arada bu adam ailesi ile yaşıyor. Sonra ben yaklaşık 1.5 saat sonra biraz daha iyiydim. Çorbacıya gittik bu seferde bana onların hepsini beni ayıltmak için söylediğini, insanları trollemeyi sevdiğini, benim kafamı yeterince karıştırdığını, o gece dinlenmemi yarın konuşacağımızı söyledi ikimiz için. Ben de eve gidince tabi yarını beklemedim. Kendisi ile çok farklı düşündüğümüzü benim daha net ve ciddi bir ilişki istediğimi kendisinde ise bunu göremediğimi bu yüzden ilerlemenin doğru olmayacağını söyledim. Sizce akışta kalıp biraz daha gözlem mi yapmam gerekiyordu yoksa iyi mi yaptım? Hepinize sevgiler. Umarım linçleneceğim yorumlar gelmez.

Vayy be bu devirde yüzyüze tanışan kalmış mı?

1 aydır yazışıyorsun ve ilişkisini 2 hafta önce mi bitirmiş? Ben mi anlayamadım?
Evet evet aynen öyle dedi biz 19 nisanda yaklaşık ilk yazışmaya başladık. Ama son bir haftadır daha flörtözdü. Bu durumda ayrılmadan benimle yazışmış oluyor değil mi?

Toksik ilişkisi yeni bitmiş ve sizin ayık olmamanızdan istifade etmeye çalışmış gibi sanki. Ciddi ilişki düşünceniz varsa bu kişiden uzak durun derim.

Evet evet aynen öyle dedi biz 19 nisanda yaklaşık ilk yazışmaya başladık. Ama son bir haftadır daha flörtözdü. Bu durumda ayrılmadan benimle yazışmış oluyor değil mi?
Aynen öyle. Kaldı ki öyle olmasa bile ilişkisi yeni bitmiş adam yeni bir ilişki arayışında da değildir. Takılmak için birini arıyordur ki kendi de söylemiş zaten. Bitirmekle en doğrusunu yapmışsın.

Çok teşekkür ederim:)

İyi yapmışsınız. Görüşmeyin bence.

İyi yapmışsın, ayıltmak için bunlar söylenmez. Bence söyledikleri doğru, çocuğu var ve siz yazışırken başka sevgilisi varmış.
Şöyle dedi çocuğum yok şaka ama evlenip ayrıldığım doğru.

Bence bir şeyler saklıyor eğer saklamıyorsa da boş yapmış. Ciddi bir tip değil ilerde olan sana olur ayrıyetten ben seni üzerim gibi laflar çok itici ya, peşin peşin demiş ilerde bahanesi hazırdı o yüzden bence iyi yaptın ayrılarak.

Bu adam başlı başına kendisi toxic ben solıyımm.. yok trol, yok gerçek yok sevişme falan tam kafa blokajı veriyor ayıkta olsan.. Hiç açıklamayada gerek yoktu direkt görmezden gelirdim iletişimi drek keser

Bu adam başlı başına kendisi toxic ben solıyımm.. yok trol, yok gerçek yok sevişme falan tam kafa blokajı veriyor ayıkta olsan.. Hiç açıklamayada gerek yoktu direkt görmezden gelirdim iletişimi drek keser
Zaten mesaj atıp direk kestim iletişimi

Boşanmış ailesiyle yaşayan bir adam olgunlaşamış gibi geldi
Toksik olan kendisi mi acaba ilişkilerde bu da düşündürüyor
Sarhoşsun senin bu zayıflığından yararlanmak istemiş fırsatçı
Sen bozulunca da yalan söylemiş yalancı
Sen bilirsin

`