Akışına mı bırakmalıydım, doğru mu yaptım?

Herif dümdüz yürümüş yani cinsellik peşinde ilerlemiş. Yok daha önce tanıştık yok yüzünüz tanıdık gıy gıy gıy niyeti de apaçık cinsellik. Kolayca yaşar kenara çekilirim diye düşünmüş. Siz etkilenmişsiniz. Uzak durun. Yürüdüğü (yani bu bahaneleri sunduğu) ne ilksiniz ne son kime rastlarsa deniyordur. Bana çok gevşek ve sevimsiz geldi.

B.ptiri çek gitsin. Adam belli ki fırıldak.

Öncelikle yaptığın şeyi gerçekten takdir ettim çünkü genelde kadınlar daha derin düşünceli olur ve bir şey net olmadan karar vermek istemezler ki senin yolun başından dönmen çok iyi olmuş çünkü şaka diyip üstünü örtmeye çalıştığı şeyler komik veya gülüp geçilecek şeyler değil senin sarhoşluğunu kullanmak istemesi de çok yanlış bir şey ki aslında niyetini belli ediyor sonra seni kaybetmek istemiyor ve her şeyin şaka olduğunu söylüyor ama böylelerine şans tanımaması gerekiyor eğer sen biraz daha bekleyip gözlem yapsaydın belki de manipülelerine çoktan göz yumuş olacaktın verdiğin karar doğru için rahat olsun zararın neresinden dönersek kar

Nasıl minnoşsunuz asıl ben size çok teşekkür ederim

Çakal sevmeyiz samimiyetsiz çakalı hiç.. söylediklerinin arkasında dur bari yanar döner bi haller.. tehlikeli

Çok flörtöz bir beyefendi sanki…
Kimseyi karakteri ve tercihleri için yargılayamayız nihayetinde ama üzer ablacım demek geldi içimden.

En doğrusunu yapmışsınız. O Akışta yaşamamış, siz niye yasayacaksınız ki. O ilişki beklentisini ortaya koymuş. Sizinkiyle örtüşmemiş ve yol vermişsiniz. Tebrik ederim.

Peşinize düşecektir. Lütfen yü z vermeyin. Çünkü söyledikleri gerçek.

Evli olmadığına eminim. Çünkü yanımda annesi ile konuştu. Annesi oğlum anahtarın var mı diye sordu.
Bu durum evli olmadığının göstergesi olamaz, evlidir ama geçici bir süre annesinde kalıyordur, mümkün yani. Kestirip atmakla çok iyi yapmışsınız, adam saçma sapan davranmış. Sakın tekrar görüşmeyin bu çakalla.

Teşekkür ederim

Çok iyi yapmışsınız.

İki kere güldünüz diye adam hemen boynunuzdan öpme cesareti bulup sevişelim mi demiş.

Yahu pes..

Bir bara gitsen barda şarap içip yanındaki adamla sohbet etsen bundan daha kibar ve kontrollü davranır.

Çok kaliteli bir duruş sergilemişsiniz.

Bu arada her erkekte de aynı fıkra gibi cevaplar.. cinsellik olmadan olmaz. Bunun meali şu: hemen sevişelim onun için bu saçma sapan sözü söyledim. Tamam belki sen cinsellik istiyorsun da hemen mi? Burası tanışma uygulaması mi?

Erkekler kadınları cinsellik için hemen her şeyi kabul edecek kadar çaresiz mi düşünüyorlar anlamadım.

Hemen sevişelim demek, iki güldük çorba içtik diye sevişelim mi demek:)

Çok çiğ ya:)

Vallahi kaliteli birisiniz. Bana bunu söyleyecek kadar çiğ birine ben böyle tane tane açıklama yapamazdım.

Böyle bir hödük ile zaman kaybetmeyin.

Boşanınca adamın kafası gitmiş, nezaket sıfırlanmış:)
Çok hödük biri:)

Son düzenleme:
Nasıl minnoşsunuz asıl ben size çok teşekkür ederim
Ayy çok teşekkür ederim o sizin minnoşluğunuz eğer bir sıkıntınız veya olumlu durumlarınız olursa zevkle dinlerim her zaman umarım karşınıza daha hayırlı insanlar çıkar bir halta yaramayanlar da böyle başından döner gider inşallah

`