Akışına mı bırakmalıydım, doğru mu yaptım?

Amin

Bence daha ayılamadın, soğuk duş al.

Bomboş biri gibi geldi
Yürüyüş klübünede bu sebeplerle gelen biri bence
Yani ben havalıyım hayatıma bakarım efendiyim adı altında sessizce işini yürütenlerden belli ki .

Yözönöz çök tönödök. Mal ya tek gecelik ilişki derdinde.
O tek kadehte yürüyemeyecek duruma getiren şarabı öğrenmek isterim. Ben yemek yaparken bi şişe içiyorum pahalıya geliyo böyle.

Adam leş zaten onunla ilgili yorum yapmaya bile degmez ama siz de hatalisiniz.

Dayanikliliginiz yoksa tanımadığınız insanin yanında alkol almayın. Yururken destek alacak kadar alkolden etkilendiyseniz adamla geceyi uzatmayin, evinize dönün. Arabasina binmeyin. Velev ki bindiniz, adam sizin isteginiz olmadan boynunuzdan öpüyor, seviselim mi diye okuzlemesine yanliyorsa 1,5 saat daha adamla takılmayin.

Sizi suclamiyorum asla oyle anlasilmasin ama ozellikle tanimadigimiz insanlarin yaninda kendi guvenligimiz icin kendimizi kontrol etmemiz gerekiyor. Siz daha ilk bulusmada adamin koluna girince, arabada sıkıştırmasina ses etmeyince herif "guldu demek ki verecek" moduna girip böyle sacma sapan davranmakta hak bulmus kendinde. Isterseniz ilk bulusmanizda gider sevisirsiniz, kimseyi ilgilendirmez. Ama boyle bir isteginiz yoksa boyle bir haddi vermeyin. Ne demek sarhos kadini arabaya goturup boynundan öpmek.

Adam okuz, akli çükünde bir adam ama en azindan sapik cikmamis. Allah korusun o arabadan inemeyebilirdiniz de.

1 aylık tanıdığın adamın yanında bence bir daha içmeyin.Bitirmekle iyi yapmışsınız

Yol verin gitsin.İlk zamanlarda cinsellikten bahsediyorsa olmaz.Güvenilir birisi değil.Gereksiz oksijen ısrafı bence bu kişi

Yözönöz çök tönödök. Mal ya tek gecelik ilişki derdinde.
O tek kadehte yürüyemeyecek duruma getiren şarabı öğrenmek isterim. Ben yemek yaparken bi şişe içiyorum pahalıya geliyo böyle.
Aç karnına içtiğim için biraz çarptı sanırım sarhoş değildim ama biraz gevşemiştim

Ben içki yorumlarına katılmıyorum, ben de şampanya ve şarapsever bir kızım ilk buluşmada içtiğim de oldu karşıdaki beyenfendiyse adamlığını bozmuyor. Öyle toplum normlarına falan da takılmam , kimseye kendimi beğendirme derdim olmaz. Adam yavşaksa bir yolunu bulur yavşar. Sarhoş değilsindir yine de arabada yavşar, belaltı imalar yapar yavşar ... Bu adam da yavşak bir tip zaten düzgün ilişki istemem demiş ağzıyla , bu kadar. Bir daha görüşme kendine de suç arama.

Ne akışı ya .Erkek kişisi balçık batmaya ne gerek var onla.Allah bir lafından başkasına inanılmayacak kişi .Şizofrenmidir nedir osu yalan busu yalan.Tek bir artısı yok mesaj atıp bitti yazılmaz onla arabada bir saat değil saniye durulmaz.Arti içkiden sonra cakirkeyif kadınla birşeyler yaşamaya çalışan herif benim gözümde neyse .....

Benim ilk datelerim genelde bira uzerinedir. Ilk bulusmada icmek degil mesele. Tanımadığın insanla icerken ickiden carpilacak hale gelmek. Tanimadigin kadinla icsen de yorumum ayni olurdu. Kaldi ki o halde ayni arabaya binmek riskli. Bunlar "adam hakli yeaa yapar" demek değil, bilakis kisinin kendi güvenligini riske atmasi.

Yavsayan adam yine yavsar ama sen kendindeysen agzina bir tane carpar gidersin. 1,5 saat arabada boynunu opturup sonra çorbacıya gitmezsin cunku bilincin net olur.

Burasi Turkiye tabi, kadinlarin baslarina neler geliyor dikkatli olmak gerek. Konu sahibesi kotu hissetmesin diye yazdim, Aysenimi sosyal ortamda tanisilian erkek olunca heyecan yapmis:))) amma app erkegi de cop, sosyal hayat erkegi de, toplum erkeklerinin cogu cop cop cop

Appteki adam da sosyal hayatta birileriyle tanisiyor zaten. Malzeme ayni. Reeldekiyle appteki farkli insanlar degil, sadece appte olmanin rahatligiyla gercek yavsakliklarini daha erken gösteriyorlar.

Yavsak hep yavsak. Ben gecen sene sosyal ortamda birisiyle tanistim. Ertesi gun mesajlasirken kahveye cagirdi ama o gun isim vardi. Dedi ki "iki gun sonra kiz arkadasim geliyor, o yuzden en gec yarin icmemiz lazim". Ben şok ahshd şimdi bu adam reelde de yavsak, appte de, ne fark edecek

Adamın konuşmaları saçma sapan. Uzak durulması gereken bir tip.

Siz de ciddi ilişki istiyorsanız ilk buluşmada bir kadeh şarapla sarhoş olup koluna girip arabasına gidip kendinizi öptürmeyin tanımadığınız etmediğiniz kişiye.

İkiniz de tutarsızsınız.

çok saçma bir adammış
ben olsam bir daha görüşmem

`