Akl verir misiniz?

calligra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
10
0
86
Ankara
merhabalar
ben 2 haftalık evlıyım.aslında benımkı pek sorun oluyor mu bılemıyorum ama şöyle anlatayım.
eşimin aılesi biz evlenırken bize çok yardımcı oldu.çok ilgilendıler.esimin ve benım iş yoğunluğpumuz dolayısıyla ilgilenemediğimiz her konuda onlar şlgilendi.buraya kadar cok şükür iyi ki böle bi aıleye gelın gitmişim.
ama gelın görün kı biz kendı evımızde hiç vakıt gecıremıyoruz.ben her akşam 7 ye kadar çalışıyorum.iş çıkışı dogru kayınvalıdeme gece 12 ye kadar onlarda.gece yarısı eve dönüyoruz.o yorgunlukla bayılıp kalıyoruz.
özel hayatımız yok gibi.2 haftanın sadece 1 akşam evımızde yedık.tepkı göstersem kırmak da ıstemıyorum.
acaba ben mı abartıyorum.
yorumlarınız için şimdiden tesekkurler

öncelikle hayırlı olsun
şimdilik bence pek sorun değil ama bu böyle sürekli devam ederse onlarda bu duruma alışırlar ve sonra belki dile getirdiğinizde kırılabilirler.
şimdiden yavaş yavaş ayağınızı çekmeye çalışın 1 gidin 2 gitmeyin
hem sizde böylece evinize evliliğe alışmış eşinizle daha çok vakit geçirmiş olursunuz
unutmayın bu günler en tatlı gnler başbaşa geçirmenizi tavsiye ederim
sevgiler mutluluklar opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
mrb arkadaşım
baştan eşini nasıl alıştırırsan öyle gider...
bence tepkini göster
tabiki eşinide kırmadan
ona onunla vakit geçirmek istediğini anlat
ha kaynananlara tamamen gitme demiyorum
haftada 1 gidebilirsin
ama evinde vakit geçirmelisin eğer evliliğinin oturmasını istiyorsan

Bence abartmıyorsunuz,haklısınız.
Yemek yapmaya zamanınız olmadığı için mi onlara gidiyorsunuz iş çıkışından sonra ?
Hoş bir durum değil tabiki yorgun argın oraya gidip,sonra eve dönmek daha da zor oluyordur sizin için.
Eşinizle paylaşın bu durumu öncelikle,beraber vakit geçiremediğinizi söyleyin.
Daha sonra kayınvalidenizede bildirirsiniz durumu.
Eğer yemek problemisiyle akşamları yapmaya çalışırsınız ertesi güne hazır olur.
En azından 7'de işten çıktığınıza göre evde daha fazla zamanınız olur.
Yetiştiremediğiniz takdirde arada dışarıda yersiniz halledersiniz bir şekilde.
Ama hergün gitmek zorunda değilsiniz,eşinizle düşüncelerinizi paylaşmalısınız.

hayırlı olsun öncelikle...

daha çok yeni evlisiniz..bence biraz abartılı bir durum bu ..

daha sonraları olsa ok ama başlarda insan baş başa vakit geçirmek ister..

kırmadan dolaylı yoldan derdinizi anlatabilirsiniz sorun olacağını sanmıyorum..

söyluyorum.gecelerı yemek yapmaya calışıyorum.evde yıyelım yeter kı dıye.
dün de yorgunum uyuyacaım pek ıyı hissetmıyorum dedım.kayınpederım arabayla almaya geldi gel bizde yat dıye.hastalanırsam tek basıma ne yapar mısm.fazla ılgı de fena oluo.ortası yook mu kı bu işin

Bence niyet iyi olduktan sonra konuşarak halledilir bu problem.Zamanla rayına oturur her şey,sıkma canını.Fazla ilgi de sıkar haklısın ama ya kötü muamele görseydin?
Mutluluklar dilerim sana,umarım hayatın boyunca ilgi görürsüna.s.

ilk gelin iseniz vede evin kızı yoksa üste biraz fazla düşülür
tabi birde kayınvalideniz bu yolla oğlundan da ayrılmamış gibi olur
ama bu şekilde nereye kadar heö eşinizinde size alışması zor olabilir
insan evinde olmak ister işten gelince gerek rahat şekilde evde dolaşabilmek
gerek eşine cilve vs yapmak ister
bence eşinizle konuşun başbaşa kalmak istediğinizi söyleyin geri çevirmeyecektir yerimseniben

Aslında ilgilenmeleri çok güzel..Onları kırmadan birden ayağınızı çekmeyin.Bir iki gün arayla gidin önce sonra yavaş yavaş evde yemeğe başlayın.

haklısınız....bu tür şeyleri başdan düzene koymak önemli olan başda nası olursa öyle gider...
o yüzden eşinizi kırmadan konuşun rahatsızlığınızı dile getirin...
oda böylelikle ailesiylede kötü olmadan araya bulmaya çalışsın...
ayrıca mutluluklar dilerim...

3 tane görümcem var.tek oğlan olduu içib böyle oluo.
allah var çok iyi insanlar .tüm esyalarımız almalarına ragmen hala paranız var mı dıe soruyorlar.zeytınımıze kadar verıorlar.
ama yıne de iş çıkışı insan ayaklarını uzatıp yatmak istio.
yavas yavas koparmak lazım haklısınız.allah herkese huzurlu yuvalar versın.

wala cnm haklısın bence ben de 1 yıl oldu evleneli aynı senin gibiydik bizde :1hug:
üstelik alt katta kayınvalidemler. o yüzden ilk günler hep onlarda yedik çıktık yukarı
sen yorulma sen ye ben yaparım fln
yavaş yavaş çektim ayağımı allahtan eşim kuaför ve geç geliyo
öyle öyle alıştırdım
artık hep kendim yapıyorum eşimle başbaşa istediğim gibi yiyorum
bazen haftasonları yiyoz hep beraber
sana tavsiyem eşine sakince söyle sakın kızdırcak şey deme
çünkü bu sefer çok zor olur
aslında eşinde de var tuhaflık 2 haftalık evli adamın işi ne annesinde 12 ye kadar
biz 1 yıllık evliyiz hala opuyorumnanaktan
FAZLA TAKILMAZ YANLARINDA HEMEN ÇIKARIZ YUKARI
YANİ BENCE EŞİNDE BİTİYO SEN DERSEN TUHAFLARINA GİDEBİLİR
UYGUN Bİ DİLLE ANLATSIN PEKİ EŞİN NASIL BAKIYO BU DURUMA :uhm:
GARİP YA SİZ 2 HAFTALIK EVLİSİNİZ KALSANIZA TEK BAŞINIZA :asigim:

Abartmıyorsun tepki göstermekte haklısın. Size düğünden önce yardım etmeleriyle bu konunun hiçbir ilgisi yok. Birşeyden rahatsız oluyorsan açıkça söyliyceksin. Hergün onlarda yemeniz anormal bir durum. Haftada bir görüşseniz yeter de artar bile. Ben de evlenmeden önce fazla yemek yapmayı bilmiyordum ama deneme yanılmayla öğreniyor insan. Bu arada aileyle konuşma görevi eşine düşer çünkü onun ailesi sen hiç yüzgöz olma. Yoruluyorum hergün onlarda yiyemeyiz bunu söyle de eşin de ailesine söylesin bu kadar basit. Şahsen benim eşim benim isteklerime önem vermeseydi kavga çıkarırdım onu da söyliyim.Nezaketin sınırı rahatsız olmaya başladığın andır.

Son düzenleme:
bu alışkanlık haline gelmemeli yoksa eşin her akşam onlarda olmak ister..yavaş yavaş gitmeyi kesin..sonuçta yeni evlisiniz,başbaşa kalmalısınız..

aklıma takıldın walla
iyide cnm direk onlara gitme sende yasakkelime
eve git aç değilim de bi küçük yalan bul CADIARZU
yaşa eşinle gündüzden ayarla sana süprizim var de Şeniz
küçük bi tatlı vs bişey al
nebiliyim evde kalmaya ikna et
ilk günleriniz evinizde geçirin bence opuyorumnanaktan
çünki bi alışrlarsa hayatta bırakmazlar bidaha
benim eşim akrabalarına şakayla karışık 2 yıl gelmeyin diyo :roflol:
şaka tabi ama mesaj var içinde yinede :asigim:

aile iyide düşüncesizlermiş ve abartmışlar bu durumu. sonucta yeni evlisiniz böle her akşam her akşam cok tuhaf bi durum..
hemen tavrını koymalısın şekerim şakkıdı

ya arıyorlar her akşam yemege beklıypurz dıye .ben de kalp kırmnak ıstemıyorum ama
sıkılmaya da basladım artık.ilk gunler konusunu da gectım.evıme hiç alışamadım sankı otel gibi kullanıyoruz.
eşım de babasına cok baglı.nasıl çözmelı ne yapmalı.esıme eve gecmeye ıkna etmelıyım.baska yolu da yok bu işin

Pekı eŞın rahatsızlık duyuyomu bu durumdan
herhangı bı tepkısı varmı
kım ne derse desın yanı evlısınız beaŞbaŞa kalmalısınız ben bunu bılır bunu sÖylerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…