akla ihtiycaım var :(

eşinin yaptığı hoş değil bende olsam senin yerinde bozulurdum kızardım ama senin de tepkin abartılı.böyle davranmaya devam edersen evliliğin çıkmaza girebilir.eşin özür diler mi bilmem ama erkek milleti biz kadınlar gibi düşünmez bunu unutma demek ki eşin esi sevgiliyi çoktan unutmuş hiç önemsemiyor sen de önemsemeeşine kırıldığını bir daha böyle bir durumlu karşılaşmak istemediğini söyle ama daha fazla küs kalma bence

İlk hezeyanlar bunlar.
Sakin olmaya çalışın.
Atlatacaksınız. Nasıl kötü olduğnuzu tahmin edebiliyorum ben sizin..

beni anlayan birilernn olmasına seviniorm bitek.tamamen saygı duymakla birlikte bu olay bazı kişiler için çok önemli diil. ben de çok istiorm kafamda yer etmemesini ama yapamıorm.canım çok acıdığı için onn da canını acıtacak bişi yapmk istiorm ama ne yapsam bilemiorm. kısasa kısas diil, onn yaptığını yapamm, yapmm kendime yakıştırmm ama başka bişi olmalı?

Ben sizin yerinizde olsam sinirlenmeyi bırak delirirdim ya. Tanistirdigina pisman ederdim onu.
Yok arkadas bu kadar rahat olunmaz.
Eski sevgilidende arkadaş olmaz!!

Evet eşinizin yaptığı onaylanacak birşey değil..
Ama burada asıl olan şu.
Eşinizin size karşı tavırları mı değişti?
Soğuk mu? O kızla çok mu samimi?
Önce bu ve bu tip soruların cvplarını bulup yanıtlayın..
Cevaplara göre karar verin ne yapacağınıza..
Biz kadınlar evliliğin başımıza sadece bir kere gelmesini isteriz..
O yüzden iyi düşünün.. Size karşı duygularından şüphe etmiyorsanız eğer,
evliliğinizi yokuşa sürmeyin.. O bayanla aynı ortamda bulunmak istemediğinizi
açıkça belirtin..
''Sen isteyebilirsin, ama ben istemiyorum. Benim tercihim bu yönde''
diyip ağırlığınızı koyun..
Ve kendinizi yıpratmamaya çalışın..

şuanda görüşmüyolar ama eşim istemediği için diil, kız eşim de dahil o arkadaş grubundan koptuğu için. yani eğer kız bi soğukluk koymasaydı araya herşey aynı devam edicekti. benm derdim acba o kızla arasında bişi olur mu, var mı yok mu diil. benm kafam onların eski ilişkilerini bilen o kadar insann içine hiç bişiden haberi olmayan beni sokup, enayi gibi saf gibi bana arkadaşım die tanıtması. düşünün bi ordaki insanlar ne düşünmüştür. eski sevgilisi ve nişanlısı(o zamnlar nişanlıydık). normalde kendimi düşünüorm; benm için ööle bişi olsa arkadaşlarım asla nişanlımın yanında eski sevgilim hakkında konuşmazlar; nişanlım bunu bilmese bile.ben izin vermm. ya da ben bi arkadaş olark da konuşmm. ama eşim ööle bi ortam oluşturdğu, benm bütün ağırlımı 0a indirdiği için ben yanındayken arkadaşı arayıp, kızdan bahsederk biz arıorz açmıo sen hiç aradın mı die saatlerce muhabbet edebiliyor, çekinmiolar yani kısacası. benm eşim! de aa evet ben de aradım açmadı vs gibi tepkilerle konuşmayı sürdürebilio. tabii bu benm durumdan haberdan olmağım zamnlarda. masum bi şekilde olay hakkında yormlar yaptğım zamnlrda oluo. bunları düşündürkçe daa da ağırıma gidio. evet belki gerçekten hiçbi duygu kalmadı kıza karşı, belki hiç bi önemi yok eşim için. ama yaşanmış bişi var. belki durmlar daa farklı gitseydi onnla evlenicekti.benm yerimde o olcaktı. hayatına normal bi arkadaş olarak girmemiş ki. bunu görmezden gelemz kimse, ben de gelemiorm.

çok hoş birşey değil ama bence çokta kafaya takılıp tatlı canını sıkacak bir konuda değil..
eşin seni seçmiş evlilik için,
eşin senin eski sevgilini kurcalasa (olduysa yani), seni bu konu hakkında rahatsız etse veya hiç bişey yapmayıp bu düşünceleri aklından geçirse,
eminim çok üzülürsün.. zaten o kızı önemsese seni neden tanıştırsın bu davranışı ona karşı hiçbirşey beslemediğinin kanıtı bence..

kızmakta çok haklısın eşin baya genişmiş ama uzatmaya bu konuda tatsızlık çıkartmaya gerek yok eşinle konuş aynı duruma seni ben soksam ne yapardın de bi daha böyle olaylar istemiyorum de konuyu kapat bence

Benim eşim de üniv.i dışarda okumuş o zonguldak'ta ben tekirdağ'da..İlk sıralar aynı kuşkuyu bende taşıyordum ya tanıştırdığı kızlardan biri,ya da face'inde ki kızlardan biri eski sevgilisiyse diye..

Ama hiç öyle biri değil,güveniyorum ben eşime..Hiç takma benimki de gereksiz bi kuruntuydu zaten...

Konuştum, hiç istemesem de konuştum, içimdekileri anlattım. Benim acımdan bakması çok zor. Galiba bı süre daa kalicak bu olayın etkisi üstümde. Çünkü hala ilk andaki gibi yasıyorum sokunu, kızgınlığını. Allah im sen yardım et...

kızmakta haklısın arkadaşlarıyla görüşmek zorunda değilsin görüşme eşinide uzak tutmaya çalış bence, eski sevgiliden arkadaş olurmu canım hele ki evliyken

canım aldatılmış kadın tepkisi veriyorsun.tepkin fazla.ama eşinin yaptığı da hoş değil.en azından sana "eskiden bu kızla bir şey yaşadım ,onla görüşmemiz senin için sakıncalı olur mu" diye sorabilirdi gerisi senin rahatlığına kalırdı.ama tamamen bitirmiş olmasa senle falan tanıştırmazdı diye düşünüyorum.belki çok basit cinsellik boyutu olmayan öylesine bir hoşlanma ve kısa süreli bir flörttü.bu kadar abartma.sadece eşine bu tip durumla bir daha karşılaşmak istemiyorum de olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…