- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
Hayır tabi ki kimseye engel değil de, namazında birinden genelde beklenmez. İdeal olandan bahsediyorum tamamen.
Son cümlenizi anlamadım ama, zina değil mi o? Nasıl dinen engel yoktur?
Ruhsal bozuklukları çok güzel işlemiş bir kitap öyle değil mi?Konu sahibi bu tür görüntü ve duyguları namazı sırasında daha çok görür çünkü bu esnada kendini daha çok suçluyor,daha çok engellemeye calisiyor.Ben bir psikiyatriste başvurmasını ve tedavide üstüne düşenleri yapmasını öneririmTakıntı bu.
Gülseren Budayıcıoğlu’nun hastalarını anlattığı bir kitabında senin gibi bir adam vardı. Adam dindar, namazında niyazında, temiz kalpli biri ancak ne zaman Allah’ın adı aklına gelse türlü türlü küfürler geliyor dilinin ucuna. Uzun bir süre böyle habire “tövbe” ederek gezdikten sonra tedavi olmaya başlıyor.
Meğersem ağır stres altındaymış. Terfi beklediği işinden emekliliğe zorlanmış, boşluğa düşmüş vs. Bilinçaltında başlayan isyanı ancak böyle “hay ben senin a..” şeklinde bastırabiliyormuş.
Bence senin sorunun doğal bir sürecin parçası veya hormonlarının suçu değil. Asıl sorunu araştırmak için bir uzmana gidebilirsin.
İnsanların manevi duygularını sömürmek için mi hortlattınız eski konuyu?mrb ben fransada yasiyorum bir cikmazin icindeyken tavsiye uzerine bir hoca ile gorustum.Gayet güvenilir işinin ehli bir zat kendisi.11 gun gibi kisa bir zaman diliminde kesin sonuc aldim.kendisine ten yada whatsaptan ten ulasabilirsiniz.
Konu zaten eskimrb ben fransada yasiyorum bir cikmazin icindeyken tavsiye uzerine bir hoca ile gorustum.Gayet güvenilir işinin ehli bir zat kendisi.11 gun gibi kisa bir zaman diliminde kesin sonuc aldim.kendisine ten yada whatsaptan ten ulasabilirsiniz.
Buda din tücarlığının online vercion u:)))mrb ben fransada yasiyorum bir cikmazin icindeyken tavsiye uzerine bir hoca ile gorustum.Gayet güvenilir işinin ehli bir zat kendisi.11 gun gibi kisa bir zaman diliminde kesin sonuc aldim.kendisine ten yada whatsaptan ten ulasabilirsiniz.
Kuranda evli olma hali kesindir diyorsunuz ama bekarkar cinsel birliktelik yaşayabilir diyorsunuzişte bu yüzden kaybediyoruz ya. şimdi kendini gizlemek isteyen namaz kılıyor gözüküyor. ideal olan çoktan bozuldu yani.
zinanın net bir tanımı yoktur. kuran'da da belirtilmez sadece evli olma hali kesindir. yani evliyken başka biriyle ilişkiniz olursa bu zinadır ama bekarın bekarla olması zinaya girmez.
Sapık falan değilsin sadece ergensin . 16 yaşında oğlum var . Çaktırmadan takip ediyorum her şeyini . O da seninle benzer durumda. Ne izleyeceğini şaşırmış halde .Sabah akşam duşta vs vs . Hormonlarının sana bu yaşta böyle oyunlar oynaması normal .Yıpratma lütfen kendini..17 yaşındayım öğrenciyim. Son 2 senedir ağır psikolojik takıntım var. Çok detaya girmek istemiyorum.
Kısacası aklıma cinsel hayaller geliyor olmaması gereken kişilerle, böyle görüntüler geliyor. Psikiatriye gidip anlatmaya utandım yani yüz yüze kimseye anlatamam.
Mesela namaza duracak oluyorum aklıma hayalime cinsel objeler geliyor. İşte atıyorum tv de filmde hayat kadını görüyorum kendimi hayat kadını gibi hayal ediyorum sonra niye böyle bir hayal kurdum diye pişmanlık yaşıyorum.
Eşcinsel değilim ama kendi hemcinsimle ilişki yaşadığımın hayali geliyor aklıma.
Önceleri sapık olduğumu düşündüm. Ölmek istedim, yemeden içmeden kesildim.
Sonra utana sıkıla internetten araştırınca, bu durumda olanın sadece ben olmadığımı gördüm bazı forumlarda bu sorunları yaşayanların olduğunu gördüm ama bir şey yazmadım oralara. Üyelik açmadım yani.
Sanırım psikiatriye gitmem gerekli ama gidip anlatamam zaten utangaç bir insanım burda kimse tanımıyor yüzümü görmüyor diye biraz daha rahat anlatabildim ama yüz yüze birisine anlatamam.
Nasıl mücade edebilirim bu skıntı ile? Yoksa gerçekten sapkın birisi miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?