Akla istemsizce gelen cinsel hayaller

Hayır tabi ki kimseye engel değil de, namazında birinden genelde beklenmez. İdeal olandan bahsediyorum tamamen.
Son cümlenizi anlamadım ama, zina değil mi o? Nasıl dinen engel yoktur?

işte bu yüzden kaybediyoruz ya. şimdi kendini gizlemek isteyen namaz kılıyor gözüküyor. ideal olan çoktan bozuldu yani.
zinanın net bir tanımı yoktur. kuran'da da belirtilmez sadece evli olma hali kesindir. yani evliyken başka biriyle ilişkiniz olursa bu zinadır ama bekarın bekarla olması zinaya girmez.

Cinsellik pis, günah, ayıp, sapkınlık vb. sözlerle küçüklükten itibaren kandırılan, zavallı bir yurdum insanı işte! Canım, seni böyle kandıranlar diğer yaşamda göğsü henüz tomurcuklanmaya başlamış kızlarla, körpe oğlanlarla ne fantaziler hayal ediyorlar bi bilsen, hatta bazıları bu dünyada da bu sapkınlığı gerçekleştiriyor.
Psikoloğa git, bol bol kitap oku, sosyalleş, kendini geliştir canım. Cinsellik, doğru zamanda doğru kişiyle, kendi isteğinle yaşanırsa güzeldir, sapkınlık falan değildir. Cinsellik hakkında konuşmak, cinsel içerikli düşünceler vb. de insanda sağlıklı bir gelişim sürecidir.

Yaşından ötürü normal böyle şeyler.Fazla abartıyorsun.Psikoloğa gidebilirsin ama çevrene anlatma Tabiki.

Ruhsal bozuklukları çok güzel işlemiş bir kitap öyle değil mi?Konu sahibi bu tür görüntü ve duyguları namazı sırasında daha çok görür çünkü bu esnada kendini daha çok suçluyor,daha çok engellemeye calisiyor.Ben bir psikiyatriste başvurmasını ve tedavide üstüne düşenleri yapmasını öneririm

Son düzenleme:
Dusunmemeniz gerektigini, gunah oldugunu dusundugunuz icin akliniza geliyor. Yani bir cesit takinti hastaligi. Eger cinselligi dusunmenin normal ve insancil oldugunu, zaten hepimizde olmasi gerektigini, olmamasinin, hic dusunmemenin esas anormal olan durum oldugu fark ederseniz, belki kendinizi kotu hissetmezsiniz. Cinsel hayallar kurmak sagliklidir, gunah degildir.

mrb ben fransada yasiyorum bir cikmazin icindeyken tavsiye uzerine bir hoca ile gorustum.Gayet güvenilir işinin ehli bir zat kendisi.11 gun gibi kisa bir zaman diliminde kesin sonuc aldim.kendisine ten yada whatsaptan ten ulasabilirsiniz.
İnsanların manevi duygularını sömürmek için mi hortlattınız eski konuyu?

Mune bakar mısınız acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb ben fransada yasiyorum bir cikmazin icindeyken tavsiye uzerine bir hoca ile gorustum.Gayet güvenilir işinin ehli bir zat kendisi.11 gun gibi kisa bir zaman diliminde kesin sonuc aldim.kendisine ten yada whatsaptan ten ulasabilirsiniz.
Konu zaten eski
Hem böyle reklam yapmak yasak burda

Buda din tücarlığının online vercion u:)))
Yav buna itibar edenin beyni sulanmıştır umutta yoktur

Obsesif kompulsif bozukluk.Takintılı dusunceler.Abuk subuk seyler dusunup günaha girme korkusu gibi birsey sizdeki .
Kovun gitsin.Düşününce gülümseyin.Kendinizi hirpalayip büyütmeyin gözünüzde.Elbet uçup gidecek aklinizdan.Beyin bazen error verir böyle.

Psikiyatriye git aslında sorunun başka bişey dini ve cinsel takıntı olarak gün yüzüne çıkmış bu temizlik takıntısı da olabilir di.

Kendinizi suçlamayın.
Aklımıza geldiğinde şuan benim icin doğal bir süreç geçecek deyip başka birşeyler düşünün sürekli bunu yapın geçer ınsallah.
Ama şu da var başka büyük psikoloji sorununuz varsa bu geçip başka türlü takıntılara da dönüşebilir.

bunu yenmelisin bagimlilik yapmis giderek kotu olursun. doktora git tatlim

Konu sahibi en son 2017 de aktifmiş
Yorum yazmanın mantığını çözemedim
Sorunu olan konu Şahibi aktif değil

Bence tam olarak psikolojik bir rahatsızlık. Buradaki kadınların belki %90ı çoğu zamanını bunları düşünerek geçirmiyordur. Sıkıntılı bir durum. Sonra alışkanlık olur. Utanılacak bir durum yok. Bunu hepimiz yaşayabilirdik. Destek almalısın.

Tarihe bakmadan yorum yapanlar

Biri gene ticari amacla kullanmak istemiz sitemizi arkadaslar.

Konu 1 senelik

Kuranda evli olma hali kesindir diyorsunuz ama bekarkar cinsel birliktelik yaşayabilir diyorsunuz kafanıza göre fetva vererek insanları yönlendirmeyin bence.

Sapık falan değilsin sadece ergensin . 16 yaşında oğlum var . Çaktırmadan takip ediyorum her şeyini . O da seninle benzer durumda. Ne izleyeceğini şaşırmış halde .Sabah akşam duşta vs vs . Hormonlarının sana bu yaşta böyle oyunlar oynaması normal .Yıpratma lütfen kendini..

Hayal kurmak normal olur bazen klitoral mastürbasyon yap biraz. rahatlarsan daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…