Akla istemsizce gelen cinsel hayaller

Hormonlarla ilgili olabilir. Adet düzensizliği vs yaşıyor musun? Bir endokrinoloji doktoruna gidip tahlil yaptirsan iyi olur bence canım.

Birisine yüz yüze anlatamam ki ben bunları En yakın arkadaşlarım bile bilmiyo onlara bile söyleyemem.

Psikiyatriye gitme psikoloğa gidip terapi gör. Diğer takıntı problemin için de tedavi görüyor musun?

Bunlar çok normal şeyler, hani kendi ailenden bireyler veya küçük çocuklar ile fantezin yoksa dert edilecek üstünde durulacak konu değil zaten. Cinsellik dürtüdur sonuçta çok bastirirsan böyle ufak patlaklar vermesi normal zaten. Emniyet subabi farz et. Arada böyle hava kaçırıp patlama riskini azaltırsın.

Arkadaşlar ablalar...

Olmaması gereken kişilerle yazdım konu başlığına, utandığımdan yazamadığım ama bu hayaller baba öz abi gibi de olabiliyor en çok sıkıntı veren kısmı o...

O da normal üzülme. Psikoloğa gidiyordum bir ara, bir örnek vermişti. Orada sen yaşlarında bir çocuk da kendi öz annesi ile böyle fantezileri varmış. İntihar etmeyi düşünmüş vs. Neyse sebebi odipal dönemi düzgün yaşayamamış olması demişti. Terapi ile cozmuslerdi.

psikoloğa gidip uzman görüşü almalısın. Bu yaşlarda gayet normal. normal bir cinsellik hayali kurup mastürbasyon yapmayı deneyebilirsin tatmin olunca gün içinde aklına daha az gelecektir

Konu sahibinin durumunun hormonlarla, yaşla veya sapıklıkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Obsesif kompulsif bozuklugun belirtilerinden biridir cinsel obsesyonlar. olmayacak kişilerle olmayacak şeyler akıllarına gelir, aynı şekilde dinle ilgili de rahatsız edici düşünceleri olur. Tabi size burda teşhis koyamayiz kesinlikle, obsesif kompulsif kişilik bozukluğunuz var demiyorum yanlış anlaşılmasın. bence mutlaka uzmanlardan yardım alın. Okb geçiştirilecek bir şey değil, tedavi olmayı yıllarca erteledim hayatımı mahvetti, yaşam kalitemi yerlere indirdi desem yalan söylemiş olmam. Ben şimdi obsesif kompulsif bozuklukla ilgili yeni bir kitap aldım ona başlayacağım, cinsellikle ve dinle ilgili takıntılar başta olmak üzere ne yapmamiz gerektiğiyle ilgili bilgi veriyor. Ben yıllardır okb hastasıyım, bu konuyla ilgili çok fazla araştırma yaptığım, doktora gittiğim için sizin de okb olabilme ihtimaliniz az da olsa var gibi görüyorum. bence mutlaka doktora gitmelisiniz, bunlar utanılacak şeyler değiller hatta doktorlara göre temizlik obsesyonlari kadar olmasa da cinsellik ve din obsesyonlari da yaygın. İsterseniz kitabin adını vereyim siz de okuyun, ben henüz okumadım ama çok etkili olduğu yönünde yorumlar gördüm.

Kitabın adı " Takıntılarla Başa Çıkma: Obsesif Kompulsif Bozukluğunuzu Kontrol Altına Almanın Yolları"

Kitabın tanıtım yazısından aldım bu kısmı da:

"Şiddet içeren, hoş olmayan, dine saygısızlık içeren düşüncelerden ne kadar deneseniz de kurtulamıyorsanız, bu kitap size yardımcı olabilir. Bu tür takıntılı düşünceler, obsesif-kompulsif bozukluğun (OKB) belirtileri olabilir. OKB tanısı almışsanız ya da tanı almamış olsanız da bu tür düşünceleriniz varsa, bu kitaptaki güvenli ve etkili teknikler tekrar huzura kavuşmanız için size yardımcı olabilirler."

Allah yardımcınız olsun.

Not: kitabı okb olmayanlar da okuyabileceği için önerdim, rahatsız edici düşüncelerden kurtulabilmenin yollarını anlatıyormuş.

Son düzenleme:
Bu da OKB'nin bir türü. Ve kendini sıktıkca, düşenmemen gerektiğini düşündükce daha da azan bir durumdur. Psikolog ve psikiyatristler bunun için eğitim alıyorlar ve meslekleri bu. Madem utanmalıyız o zaman hiç bir kadın doğum yapmasın çünkü bir düzine kadın-erkek kadının her tarafını görüp elliyor. Mümkün mü öyle bişey?
Kendini suçlama..
Ama ben sana söyleyim.
Devlet hastanesine psikiyatriye gideceksin ve sana bir avuç ilaç verip yollayacaklar.
Sen iyi bir psikolog ve psikiyatrist ile çalışmalısın.
Biraz pahalı olur ama sağlık herşeyden önce gelir.

Takıntı bu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hastalarını anlattığı bir kitabında senin gibi bir adam vardı. Adam dindar, namazında niyazında, temiz kalpli biri ancak ne zaman Allah’ın adı aklına gelse türlü türlü küfürler geliyor dilinin ucuna. Uzun bir süre böyle habire “tövbe” ederek gezdikten sonra tedavi olmaya başlıyor.

Meğersem ağır stres altındaymış. Terfi beklediği işinden emekliliğe zorlanmış, boşluğa düşmüş vs. Bilinçaltında başlayan isyanı ancak böyle “hay ben senin a..” şeklinde bastırabiliyormuş.

Bence senin sorunun doğal bir sürecin parçası veya hormonlarının suçu değil. Asıl sorunu araştırmak için bir uzmana gidebilirsin.

Şöyle düşün;
İnsanın en mahrem yeri cinsel organları diyelim. Herkes kapatır bunu.
Ama bir prostat, basur vakası olduüunda ya da doğum esnasında bu mahremiyet prtadan kalkar çünkü karşısaki doktordur ve kişi hastadır.
Ruh da öyle bir şey.
Düşümcelerimiz oldukça mahremdir ancak tedaviye ihtiyavımız varsa doktora bunu söylememiz gerekir.
Utanıp sıkılacak bir şey yok. Doktorunuzla bunları paylaşın.

Birisine yüz yüze anlatamam ki ben bunları En yakın arkadaşlarım bile bilmiyo onlara bile söyleyemem.
Bende hayal dünyanı yönlendirmen gerektiğini düşünüyorum . Yani mesela diyorsun ya tvde görüyorum sonra hayal ediyorum diye . İzlediklerine , girdiğin ortamlara dikkat et . Zamanla hayallerin değişecektir ..
ikinci olarak hayal ettiklerinden sorumlu değilsin , yani bu hususta evham yapma . Rahat bırak kendini

aynadaki yılanın resmi nasıl ısırmaz ise akla gelen hayallerde namaza zarar vermez.VESVESE BAHSİNİ oku.insaallah faydası olur.@aylin113

Arkadaşlar ablalar...

Olmaması gereken kişilerle yazdım konu başlığına, utandığımdan yazamadığım ama bu hayaller baba öz abi gibi de olabiliyor en çok sıkıntı veren kısmı o...

Internette ensest hikayeler filan mi okuyorsun yani bunlardan kaynakli mi .

Cinsel ilişkiye engel değil mi?

değil. tek başına namaz hiçbir şeyi engellemez. ne namaz kılanlar hırsız çıkıyor, darbeci çıkıyor.. biz nedense her namaz kılıyorum diyeni pir pak zannediyoruz.
ayrıca dinen bekarların yine bekar biriyle cinsel ilişkisine doğrudan bir engel yoktur.

Hayır tabi ki kimseye engel değil de, namazında birinden genelde beklenmez. İdeal olandan bahsediyorum tamamen.
Son cümlenizi anlamadım ama, zina değil mi o? Nasıl dinen engel yoktur?

Kim ne derse desin olması gereken şey bu. Sonucunda birine zarar vermiyorsan tabi ya da kendine... Ben hala yakışıklı adam görünce neler neler düşünüyorum sen de düşün. Takılma ona buna düşünmezsen kötü olur. kadınsın ve hormonların var çoşsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…