Arkadaşlarına sakın anlatmaBirisine yüz yüze anlatamam ki ben bunlarıEn yakın arkadaşlarım bile bilmiyo onlara bile söyleyemem.
Birisine yüz yüze anlatamam ki ben bunlarıEn yakın arkadaşlarım bile bilmiyo onlara bile söyleyemem.
Arkadaşlar ablalar...
Olmaması gereken kişilerle yazdım konu başlığına, utandığımdan yazamadığım ama bu hayaller baba öz abi gibi de olabiliyor en çok sıkıntı veren kısmı o...
Cinsel ilişkiye engel değil mi?namaz bu gibi durumlara engel değil. erkek arkadaş edinmeye de engel değil. aksine bu konularda baskıcı olmak sıkıntılara yol açıyor :)
17 yaşındayım öğrenciyim. Son 2 senedir ağır psikolojik takıntım var. Çok detaya girmek istemiyorum.
Kısacası aklıma cinsel hayaller geliyor olmaması gereken kişilerle, böyle görüntüler geliyor. Psikiatriye gidip anlatmaya utandım yani yüz yüze kimseye anlatamam.
Mesela namaza duracak oluyorum aklıma hayalime cinsel objeler geliyor. İşte atıyorum tv de filmde hayat kadını görüyorum kendimi hayat kadını gibi hayal ediyorum sonra niye böyle bir hayal kurdum diye pişmanlık yaşıyorum.
Eşcinsel değilim ama kendi hemcinsimle ilişki yaşadığımın hayali geliyor aklıma.
Önceleri sapık olduğumu düşündüm. Ölmek istedim, yemeden içmeden kesildim.
Sonra utana sıkıla internetten araştırınca, bu durumda olanın sadece ben olmadığımı gördüm bazı forumlarda bu sorunları yaşayanların olduğunu gördüm ama bir şey yazmadım oralara. Üyelik açmadım yani.
Sanırım psikiatriye gitmem gerekli ama gidip anlatamam zaten utangaç bir insanım burda kimse tanımıyor yüzümü görmüyor diye biraz daha rahat anlatabildim ama yüz yüze birisine anlatamam.
Nasıl mücade edebilirim bu skıntı ile? Yoksa gerçekten sapkın birisi miyim?
Bende hayal dünyanı yönlendirmen gerektiğini düşünüyorum . Yani mesela diyorsun ya tvde görüyorum sonra hayal ediyorum diye . İzlediklerine , girdiğin ortamlara dikkat et . Zamanla hayallerin değişecektir ..Birisine yüz yüze anlatamam ki ben bunlarıEn yakın arkadaşlarım bile bilmiyo onlara bile söyleyemem.
Vesvese bahsi derken ?aynadaki yılanın resmi nasıl ısırmaz ise akla gelen hayallerde namaza zarar vermez.VESVESE BAHSİNİ oku.insaallah faydası olur.@aylin113
Arkadaşlar ablalar...
Olmaması gereken kişilerle yazdım konu başlığına, utandığımdan yazamadığım ama bu hayaller baba öz abi gibi de olabiliyor en çok sıkıntı veren kısmı o...
Cinsel ilişkiye engel değil mi?
Hayır tabi ki kimseye engel değil de, namazında birinden genelde beklenmez. İdeal olandan bahsediyorum tamamen.değil. tek başına namaz hiçbir şeyi engellemez. ne namaz kılanlar hırsız çıkıyor, darbeci çıkıyor.. biz nedense her namaz kılıyorum diyeni pir pak zannediyoruz.
ayrıca dinen bekarların yine bekar biriyle cinsel ilişkisine doğrudan bir engel yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?