- 31 Mayıs 2018
- 88
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi Asi yildiz
Herkese mrb Çok uzun şekilde anlatacağım hakkınızı helal edin Lütfen.5 senelik evliyim.Çocuğum yok.Eşim sabah 9 da işe gider akşam 8 de evde .gece 12 de nöbet ek iş günlük 100 TL . Mesleği oto araba tamiri yalar.Bekcilik yaptığı yer sahil bende arada gidiyorum bu işi yaklaşık 2 aydır yapıyor.Konuya geçiyorum hemen .Simdi hiç bir sosyal aktivite kalmadi ne yemek ne TV film izlemek gibi .İşten gelir eline bir alır telefonu uyuyana kadar.surekli araba alıp satıyor hiç bir birikim yok ama zor geçiniyoruz.Sozde ek iş yapıyor Varsa yoksa araba para yemek içmek.Evde ilgisiz konusmuyor . Dışarıda ise abartısız söylüyorum sanki yıllarca hiç dışarı ya çıkmamıs gibi,ssürekli insanları süzüyor,sanki ben yanında değilmisim gibi.Arada koluna giriyorum ama değişen bir şey yok ben beni sahiplenmesini arada elimi tutmasını istiyorum olmaz arkadaşlarım beni görecek diyor.Ne alaka ise bende anlamadım.Kafeye gideriz alır eline telefonu şarkı film izler yada arabaları araştırır.Saatlerce bazen sahura kadar kalırız iki dj yüzüme bakmaz.Arada seni seviyorum diyor ama ben eve gelene kadar patliyorum.Niye konusmuyor sun diyorum konusacak birşey yok ki konu aç konuşalım diyor.Ailemden uzak bir sehirde yim bende insanim bende Azda olsa sevgi ilgi istiyorum.Bazen kendi kendimi teselli ediyorum ailemi zaten çok özlüyorum bazen öyle bakıyorum dışarda birden gözlerim doluyor ben nerde yanlış yaptim bir gram sevgi hak etmiyor muyum çok duygulanıyorum Elele tutuşup muhabbet edenleri çok saçma gekebilir bazilarina eşimle konusmaya hasretim çok kez karsima aldım konustum degisen birşey yok.Gecem gündüz um birbirine karisti.Ben erkekmisim gibi davranmasından bıktım artik.Son bir sans adına buraya konu actim sizden fikir istiyorum.Birde ben ona karsi çok ama çok ilgiliyim.Alllah a hamd olsun ki eli ayaği duzgun biriyim çok bakımlı ydim ama bu aralar psikolojim bozuk pek bakmıyorum yataktan çıkmak istemiyorum kendimi çirkin ise yaramyise yaramayan biri olrako görmeye basladim kadın değilim sanki yaşamam bile kabahat diyorum. Sizden oneriler istiyorum Allah razi olsun