Aklı dengemi kaybettim

Mrb ağzınıza sağlık .Çok tşk ederim aynen öyle yapcam bayramda taşınıyoruz o zaman çalışacağım.Alllah in izni ile
Çalış mutlaka sosyal hayatın da olur daha özgüvenli daha mutlu olursun gençsin sanırım umarım en kısa zamanda sevgi mutluluk dolu bir hayatın olur bu adamla ya da onsuz

Bu herkesin sorunu. Esler ilgisiz. Siz de ilginizi baska şeylere verin. Hobi edinin. Ben ders çalışıyorum ama çalışmadığım zaman telefonuma oyun indirdim onu oynuyorum. Bilezik yapıyorum, güzel olmuyor bazen ama söküp geri yapıyorum maksat zaman geçsin. Quiling kağıtları aldım şimdi quiling öğrenmeye çalışıyorum. Siz de benim gibi yapın. Biz bu ilgi konusunda ayrılma aşamasına geldik beyefendi özür diliyor ama değişen bir şey yok. Adamları değiştiremiyorsak kendimizi degistircez. Sen de video izle. Youtube da komik şeyler var farklı kanallar var ilgi alanlarına göre izle ordan. Ben damla biliç ile başlamışım şuan bir çok kanal takip ediyorum. Hobiler edinmen sart. Gormezden gelmez yapcak bisey yok. Ayrılmak çözüm değil. Yuva kolay kurulmuyor

Bu herkesin sorunu. Esler ilgisiz. Siz de ilginizi baska şeylere verin. Hobi edinin. Ben ders çalışıyorum ama çalışmadığım zaman telefonuma oyun indirdim onu oynuyorum. Bilezik yapıyorum, güzel olmuyor bazen ama söküp geri yapıyorum maksat zaman geçsin. Quiling kağıtları aldım şimdi quiling öğrenmeye çalışıyorum. Siz de benim gibi yapın. Biz bu ilgi konusunda ayrılma aşamasına geldik beyefendi özür diliyor ama değişen bir şey yok. Adamları değiştiremiyorsak kendimizi degistircez. Sen de video izle. Youtube da komik şeyler var farklı kanallar var ilgi alanlarına göre izle ordan. Ben damla biliç ile başlamışım şuan bir çok kanal takip ediyorum. Hobiler edinmen sart. Gormezden gelmez yapcak bisey yok. Ayrılmak çözüm değil. Yuva kolay kurulmuyor
Mrb sizde çocuk var mı peki

Screenshot_20180601-050250.webp
Screenshot_20180601-050303.webp

Bir kere hamile kaldım düşük oldu, benimde .bu skiniti stres ile nasıl olacaksa.Eskiden çok isterdim ama şuan istemiyorum sebebide eşim

Ben hiç bebek istemiyorum korkuyorum hamile kalmaktan :( eşim henüz çok toy. Ben de çok endişeliyim. Gerçekten iyi bir anne olup düzgün bir evlat yetiştirmek isterim. Kendimde o gücü göremiyorum.

Evet çok erken başladı ilgisizliğe. Hep oyunlarıyla ilgilendi. Ben de onunla oyun oynamaya başladım. Benimle ilgisi ilk zamanlar arttı. Ama sonra tekrar azaldı. Ben de kendi kendime zaman geçirmeyi öğrendim. Çünkü pek arkadaşım yok. Olanlarla da sık görüşmüyorum. Kendi kendime yetmeye çalışıyorum

Ah ah şu kadınları niye uzuyilar bu kadar.el ele tutuşanları görünce duygulaniyirum dediniz ya içim gtti çok şey degl istediğiniz sevgi azcik ilgi.kendini blnez bı hanzo için (kusura bakmayın öyle) üzülmeyin sizde kendinize meşgale bulun bebek yokken bı kursa gidin dil öğrenin kendinizi geliştirin arkadaşiniz varsa onlarla gidin kafeye dışarı.umarim bunlara kızan bir eş değildr.bu arada kavga etmden ufak ufak aklına girin ben çok yalnız hissediyorum braz sevgini göstersen bak gözlerindeki mutluluğu görünce sende mutlu olacaksın filan diyin en azından şu saatlerde braz telefonu bırakıp benle sohbet etsen ihtyacim var desen belki duzelir.kavga ederek derseniz daha kotu olur o potansiyel var

Mrb bende aynı sizin dediğinizi dedim.Herked evli olduğunu biliyo dedim Benim Allah katında helalim sin dedim . Kötü birşey yapmıyoruz ki dedim .Oda diyor ki bana layt erkek diyecekler.Sen anlamaz sin iş yerinde dalga geçerler dedi bana.Bende dedim ki asıl yanimda askerlkk arkadasim gibi yürümen çok ayıp kocam misin arkadaşım msn belli değil, öyle de ayip olmaz mi dedim.Yanjndaki bayana sahip çıkamamak o zaman dedim ayrı ayrı yürüyelim
Bence düzelecek bir durum değil .yine de sen bilirsin .

Ah ah şu kadınları niye uzuyilar bu kadar.el ele tutuşanları görünce duygulaniyirum dediniz ya içim gtti çok şey degl istediğiniz sevgi azcik ilgi.kendini blnez bı hanzo için (kusura bakmayın öyle) üzülmeyin sizde kendinize meşgale bulun bebek yokken bı kursa gidin dil öğrenin kendinizi geliştirin arkadaşiniz varsa onlarla gidin kafeye dışarı.umarim bunlara kızan bir eş değildr.bu arada kavga etmden ufak ufak aklına girin ben çok yalnız hissediyorum braz sevgini göstersen bak gözlerindeki mutluluğu görünce sende mutlu olacaksın filan diyin en azından şu saatlerde braz telefonu bırakıp benle sohbet etsen ihtyacim var desen belki duzelir.kavga ederek derseniz daha kotu olur o potansiyel var
Mrb dediginjzde çok haklısınız ama hiç ilgi yok.Kursada giderim arkadaşlarım la görüşüyor um arada kuaför e gidiyorum.Ama çok yanlızım arkadaş bir yere kadar her gün dışarı çıkmak istemiyorum.ozellikle geceleri çok yanlizim hic kız hayali kurmadim.Anne bile olamıyorum stres o kadar çok var ki hamile bile kalamiyorum

Bir umut var içimde.İnsallah düzeltmeyi başarırım.Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacagim
Ben bir şey soracam.Simdi işten geldi gelir gelmez gene telefonu eline aldı,ben şu kovayi kaldıralım yardim eder msn dedim.Basim ağrıyor dedi birşey sorunca da başını sallıyor evet veya hayır cvo bile vermiyo.Basinin ağrıdığı söylüyor ama son ses film izleyip gülüyor bunun nedeni ne acaba başı ağrıyan biri dinlenir son ile film izler mi

Ben hiç bebek istemiyorum korkuyorum hamile kalmaktan :KK43: eşim henüz çok toy. Ben de çok endişeliyim. Gerçekten iyi bir anne olup düzgün bir evlat yetiştirmek isterim. Kendimde o gücü göremiyorum.

Evet çok erken başladı ilgisizliğe. Hep oyunlarıyla ilgilendi. Ben de onunla oyun oynamaya başladım. Benimle ilgisi ilk zamanlar arttı. Ama sonra tekrar azaldı. Ben de kendi kendime zaman geçirmeyi öğrendim. Çünkü pek arkadaşım yok. Olanlarla da sık görüşmüyorum. Kendi kendime yetmeye çalışıyorum
Siz kendinize guveniyor sunuz aslında .Ama eşiniz böyle benim eşim gibi olunca istemiyorsunuz.Cocuk mutlu huzurlu ortamda sevgi dolu büyümesi gerekir

Siz kendinize guveniyor sunuz aslında .Ama eşiniz böyle benim eşim gibi olunca istemiyorsunuz.Cocuk mutlu huzurlu ortamda sevgi dolu büyümesi gerekir
Etrafta da dedikodu olmaya başladı,benim 5 sene oldu.Bana ne oldu bilmiyorum eskiden cocuk olsunda ben büyütürüm benim sevgim yeter diyodum ama şuan sanki daha olgun düşünüyorum.Masum çocuğa bunu yapmaya hakkkm yok.

Etrafta da dedikodu olmaya başladı,benim 5 sene oldu.Bana ne oldu bilmiyorum eskiden cocuk olsunda ben büyütürüm benim sevgim yeter diyodum ama şuan sanki daha olgun düşünüyorum.Masum çocuğa bunu yapmaya hakkkm yok.
Bu da çok kafama takildi.Hamile iken malum hormonlar lohusalık.O zamanda ilgi isteyeceğiz .Allah korusun yine düşük falan olur diyede korkuyorum.cunku hamile olmak bile onları değiştirmez

Back
X