• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklı dengemi kaybettim

Arkadaşları değil de ,ilgilendikleri görecek diye korkuyor olmasın ?!

Bu adamla evli kalman için tek bir sebebin var mı ? Beş yıldır değişen pek birşey olmamış sanırım ..aklını kullan ,kendini ona mecbur hissetme .
Mrb bende aynı sizin dediğinizi dedim.Herked evli olduğunu biliyo dedim Benim Allah katında helalim sin dedim . Kötü birşey yapmıyoruz ki dedim .Oda diyor ki bana layt erkek diyecekler.Sen anlamaz sin iş yerinde dalga geçerler dedi bana.Bende dedim ki asıl yanimda askerlkk arkadasim gibi yürümen çok ayıp kocam misin arkadaşım msn belli değil, öyle de ayip olmaz mi dedim.Yanjndaki bayana sahip çıkamamak o zaman dedim ayrı ayrı yürüyelim

Maşallah adamın toto fezaya çıkmış..
Siz neden kendinizi salıyorsunuz ki? En büyük hatanız bu sizden başka her şeye zaman ayıran öküze tapmak..

Süslenip püslenecek onsuz dışarı çıkacaksınız. Onunla ilgilenmeyecek evdeki işlerinizi yapıp sadece gezmeye bakacaksınız.
Arkadaşlarınızla tatil planları yapacaksınız. Uzun tatiller pahalı oteller değil kastettiğim. Günü birlik turlar da olur..
Bu bencil herifi o kadar çok hayatınızın merkezine oturtmuşsunuz ki kendinizi unutmuşsunuz..

Madem o kadar çalışıyor ne kazandığını nereye harcadığını soracaksınız. "Ben şu gün şuraya gideceğim şu kadar lazım" deyip isteyeceksiniz.
Mrb soruyorum birşeyler söylüyor yok motor yok yakıt iş yok ben inanmiyorum ama

Çalışma saatleri çok fazlaymış belki yorgunluktan hiçbir şey yapası gelmiyordur diyecektim ama dışarda sürekli insanları süzmesi, el ele tutuşmak isteyince 'Arkadaşlarım görür, olmaz' demesi normal gelmedi bana. E görsünler yani nolacak. Açık açık söyleseniz mi acaba ' Sevildiğimi hissetmek istiyorum, sana gösterdiğim ilginin karşılığıni görmek istiyorum' diye ?
Mrb acikca söyledim karsima aldım.Dedim ki bana dürüst ol eğer ki sevgin bitmiş ise boşanmak istersen iki medeni insan gibi boşanalım.Oda dediki hayır nereden çıkardın ben seni seviyorum..İlgi istiyorum dedim sevildiğimi hissetmrk istiyorum dedim gor artık dedim.Tamam diyor kendimi duzletirim.ama genel ayni

Çok yoğun çakışmak onu da bunaltıyor belliki
Çalışmıyorsunuz sanırım kendinize iş bulun geçim derdini sadece eşinize yüklemeyin
Mrb çalışma ma izin vermiyor şuan burdann tasinip memlete gitcez orda çalışacagim bayramda ikna ettim bende katki sağlamak istiyorum dedim kabul etti

Herkese mrb Çok uzun şekilde anlatacağım hakkınızı helal edin Lütfen.5 senelik evliyim.Çocuğum yok.Eşim sabah 9 da işe gider akşam 8 de evde .gece 12 de nöbet ek iş günlük 100 TL . Mesleği oto araba tamiri yalar.Bekcilik yaptığı yer sahil bende arada gidiyorum bu işi yaklaşık 2 aydır yapıyor.Konuya geçiyorum hemen .Simdi hiç bir sosyal aktivite kalmadi ne yemek ne TV film izlemek gibi .İşten gelir eline bir alır telefonu uyuyana kadar.surekli araba alıp satıyor hiç bir birikim yok ama zor geçiniyoruz.Sozde ek iş yapıyor Varsa yoksa araba para yemek içmek.Evde ilgisiz konusmuyor . Dışarıda ise abartısız söylüyorum sanki yıllarca hiç dışarı ya çıkmamıs gibi,ssürekli insanları süzüyor,sanki ben yanında değilmisim gibi.Arada koluna giriyorum ama değişen bir şey yok ben beni sahiplenmesini arada elimi tutmasını istiyorum olmaz arkadaşlarım beni görecek diyor.Ne alaka ise bende anlamadım.Kafeye gideriz alır eline telefonu şarkı film izler yada arabaları araştırır.Saatlerce bazen sahura kadar kalırız iki dj yüzüme bakmaz.Arada seni seviyorum diyor ama ben eve gelene kadar patliyorum.Niye konusmuyor sun diyorum konusacak birşey yok ki konu aç konuşalım diyor.Ailemden uzak bir sehirde yim bende insanim bende Azda olsa sevgi ilgi istiyorum.Bazen kendi kendimi teselli ediyorum ailemi zaten çok özlüyorum bazen öyle bakıyorum dışarda birden gözlerim doluyor ben nerde yanlış yaptim bir gram sevgi hak etmiyor muyum çok duygulanıyorum Elele tutuşup muhabbet edenleri çok saçma gekebilir bazilarina eşimle konusmaya hasretim çok kez karsima aldım konustum degisen birşey yok.Gecem gündüz um birbirine karisti.Ben erkekmisim gibi davranmasından bıktım artik.Son bir sans adına buraya konu actim sizden fikir istiyorum.Birde ben ona karsi çok ama çok ilgiliyim.Alllah a hamd olsun ki eli ayaği duzgun biriyim çok bakımlı ydim ama bu aralar psikolojim bozuk pek bakmıyorum yataktan çıkmak istemiyorum kendimi çirkin ise yaramyise yaramayan biri olrako görmeye basladim kadın değilim sanki yaşamam bile kabahat diyorum. Sizden oneriler istiyorum Allah razi olsun
Siz de soguk ve ilgisiz davranin. Ancak o zaman ne oluyor bu kadina deyip sizi fark edecektir. Bir de tabi cok yogun calisiyor. Siz de calissaniz onun yükü azalsa?

Bilemedim ne diyeyim. Eşiniz bana eşimden önce görüştüğüm kişiyi hatırlattı. O da böyle çoook ilgisizdi. Beni elinin altında gördüğü için pek kıymet vermezdi ama konu arkadaşları oldu mu akan sular dururdu. Bir keresinde hiç unutmuyorum, aynı şehirde olmamıza rağmen 9 gün boyunca görüşememiştik. Bey efendi vakit ayıramadığı için, 9 gün sonra ben heyecanla yanına gittiğimde yarım saat oturup "Arkadaşlar maç ayarlamış, ben de olmaz diyemedim, seninle nasıl olsa her zaman görüşürüz" demişti. Böyle bir insanla ömür geçer mi? Geçmez tabii. Geç de olsa bunu anladım ve o kişiden ayrıldım. İyi ki ayrılmışım, her gün şükrediyorum bunun için. İyi ki kendimi ondan kurtarmışım ve eşim karşıma çıkmış.
Ama sizin durumunuz bi tık daha farklı evli olduğunuz için. Eşinizle ciddi bir şekilde tekrar konuşun. Eğer bu ilgisizliği karakteri ise, böyle ömür geçmez arkadaşım.

Tek cozum var. O yokmus gibi davranacaksiniz afedersiniz ama suyunu yemini eksik edeceksiniz. Hayatinin nir.al gitmedigini fark edip o gelecek size hayirdiryaa ne oldu diye. Ama siz kendinizi salmayacKsiniz tam aksine gayet mutlu mesutmus gibi davranacaksiniz. Ne oldu deyince de bisey yok hersey gayet normal bundan sonra boyle diyeceksiniz. Gorursunuz ki kendisi gelir tipis tipis. Ozetle kendi ellerinizde sisirdiginiz balomj yine kendiniz indireceksiniz.

Bilemedim ne diyeyim. Eşiniz bana eşimden önce görüştüğüm kişiyi hatırlattı. O da böyle çoook ilgisizdi. Beni elinin altında gördüğü için pek kıymet vermezdi ama konu arkadaşları oldu mu akan sular dururdu. Bir keresinde hiç unutmuyorum, aynı şehirde olmamıza rağmen 9 gün boyunca görüşememiştik. Bey efendi vakit ayıramadığı için, 9 gün sonra ben heyecanla yanına gittiğimde yarım saat oturup "Arkadaşlar maç ayarlamış, ben de olmaz diyemedim, seninle nasıl olsa her zaman görüşürüz" demişti. Böyle bir insanla ömür geçer mi? Geçmez tabii. Geç de olsa bunu anladım ve o kişiden ayrıldım. İyi ki ayrılmışım, her gün şükrediyorum bunun için. İyi ki kendimi ondan kurtarmışım ve eşim karşıma çıkmış.
Ama sizin durumunuz bi tık daha farklı evli olduğunuz için. Eşinizle ciddi bir şekilde tekrar konuşun. Eğer bu ilgisizliği karakteri ise, böyle ömür geçmez arkadaşım.
Mrb eskiden öyle değildi ama bu arada yorumunuz için çok tşk ederim.Sizce evlilik bu kadar kısa sürede monotonlasir mi

Tek cozum var. O yokmus gibi davranacaksiniz afedersiniz ama suyunu yemini eksik edeceksiniz. Hayatinin nir.al gitmedigini fark edip o gelecek size hayirdiryaa ne oldu diye. Ama siz kendinizi salmayacKsiniz tam aksine gayet mutlu mesutmus gibi davranacaksiniz. Ne oldu deyince de bisey yok hersey gayet normal bundan sonra boyle diyeceksiniz. Gorursunuz ki kendisi gelir tipis tipis. Ozetle kendi ellerinizde sisirdiginiz balomj yine kendiniz indireceksiniz.
Mrb haklısınız.Ben birşey söylemeyi unutum.Cok çabuk üzülen ağlayan biriyim.İki gülse konuşsa herşeyi unutuyorum bir tek eşime karşı degil herkese karşı öyle yim.Bazen annem ve kizkardesim çok kızarlar.Kizim oyle olma.Sizce nasıl becerebilirim

Mrb eskiden öyle değildi ama bu arada yorumunuz için çok tşk ederim.Sizce evlilik bu kadar kısa sürede monotonlasir mi
Yani aslında evlilik hiçbir zaman monotonlaşmamalı. Kimse belli bir süre sonra sıkıcı hale gelir diyerek evlenmez. Ki 30-40 yıllık evlilikler var, hala birbirlerini el üstünde tutan nineler dedeler var.
Eşiniz tam olarak ne zaman ilgisizleşti? Öncesinde nasıldı? Beklentilerinizi karşılıyor muydu? Görücü usulü mü evlendiniz?

Onun elinin altinda olmadigimi ve onsuz da yasayabilecegimi..Nasıl yansıtabilirim.acaba

Yani aslında evlilik hiçbir zaman monotonlaşmamalı. Kimse belli bir süre sonra sıkıcı hale gelir diyerek evlenmez. Ki 30-40 yıllık evlilikler var, hala birbirlerini el üstünde tutan nineler dedeler var.
Eşiniz tam olarak ne zaman ilgisizleşti? Öncesinde nasıldı? Beklentilerinizi karşılıyor muydu? Görücü usulü mü evlendiniz?
Hayır severek evlendik.hersey biz memlete n taşınınca başladı.yani 3 senedir ilgisiz ama son 1 yıldir baya kötü.Onu o kadar severken hiç boşanma kararı aklima bile gelmez diyodum.

Mrb haklısınız.Ben birşey söylemeyi unutum.Cok çabuk üzülen ağlayan biriyim.İki gülse konuşsa herşeyi unutuyorum bir tek eşime karşı degil herkese karşı öyle yim.Bazen annem ve kizkardesim çok kızarlar.Kizim oyle olma.Sizce nasıl becerebilirim
Bu konuda da kendinizi tutacaksiniz iste. Biraz poliyannacilik yapip beyninizi de kandiracaksiniz. Kaygiyi atip ne hali varsa görsün aman gelmesin konusmasin zaten diyeceksiniz ve ona sarmamak icin kendinize bir ugras edineceksiniz. Sizin yikik degil gayet mutlu mesut ama ilgisiz oldugunuzu gormek onu rahatsiz edecek. Tipki onun bu tavri sizi rahatsiz ettigi gibi.

Niye ev kedisi gibi eşiniz gelsin size ilgi göstersin diye bekliyorsunuz ki. Göstermiyorsa canı cehenneme. Sizin hatanız sizi sadece evdeki işleri halleden biri olarak kavrayan bu adamı hayatınızın tepesine koyup çalışmak için bile ondan izin beklemeniz. Derhal bir işe girin mesleğiniz varsa mesleğinizi yoksa temizlik apartman silme lokantada çalışma ne olursa bir işe girin. Sizin kendi başınıza bir hayat kurup sürdürme kapasiteniz olduğunu görsün ona bağımlı olmadığınızı mutlu değilseniz ayrılma olanağınız olduğunu anlasın sizin ondan bağımsız bir insan olduğunuzu idrak etsin. Yine de kendine çeki düzen vermiyorsa boşanırsınız dünyanın sonu değil. O sokakta eşiyle elele sohbet ederek yürüyen kadınlardan hiçbir eksiğiniz yok eşinizin de o adamlardan bir fazlası yok.

Bu konuda da kendinizi tutacaksiniz iste. Biraz poliyannacilik yapip beyninizi de kandiracaksiniz. Kaygiyi atip ne hali varsa görsün aman gelmesin konusmasin zaten diyeceksiniz ve ona sarmamak icin kendinize bir ugras edineceksiniz. Sizin yikik degil gayet mutlu mesut ama ilgisiz oldugunuzu gormek onu rahatsiz edecek. Tipki onun bu tavri sizi rahatsiz ettigi gibi.
ayy çok tşk ederim Muck

Onun elinin altinda olmadigimi ve onsuz da yasayabilecegimi..Nasıl yansıtabilirim.acaba
Kendinize onun dışında bir dünya kurun. Mutlaka bir uğraş edinin. Bir arkadaş çevreniz olsun. Eve gelsin telefonuyla ilgilenirken siz de alın elinize bir kitap dergi onu okuyun.. Olmadı televizyon açın dizi izleyin. Ama sohbet etmek için onun etrafında dönmeyin..

Niye ev kedisi gibi eşiniz gelsin size ilgi göstersin diye bekliyorsunuz ki. Göstermiyorsa canı cehenneme. Sizin hatanız sizi sadece evdeki işleri halleden biri olarak kavrayan bu adamı hayatınızın tepesine koyup çalışmak için bile ondan izin beklemeniz. Derhal bir işe girin mesleğiniz varsa mesleğinizi yoksa temizlik apartman silme lokantada çalışma ne olursa bir işe girin. Sizin kendi başınıza bir hayat kurup sürdürme kapasiteniz olduğunu görsün ona bağımlı olmadığınızı mutlu değilseniz ayrılma olanağınız olduğunu anlasın sizin ondan bağımsız bir insan olduğunuzu idrak etsin. Yine de kendine çeki düzen vermiyorsa boşanırsınız dünyanın sonu değil. O sokakta eşiyle elele sohbet ederek yürüyen kadınlardan hiçbir eksiğiniz yok eşinizin de o adamlardan bir fazlası yok.
Mrb ağzınıza sağlık .Çok tşk ederim aynen öyle yapcam bayramda taşınıyoruz o zaman çalışacağım.Alllah in izni ile

Ayy Allah razı olsun ablam senden.Baska napim gerçekten zoruna gider mi bazen yapıyorum ama bir iki saat sonra gene ilgi gösteriyor um.Peki onun rahatsız olduğunu nasıl anliycam
E gelip sana soracK hayirdir ne oldu bisey mi var diye. Ama dedigim gibi ilgiyi sevgiyi minimuma indireceksin. Oyle her istedigini yapmayacaksin. Sevdigi yemekleri onune hazir etmeyeceksin. Ne kadar ekmek o kadar kofte...

E gelip sana soracK hayirdir ne oldu bisey mi var diye. Ama dedigim gibi ilgiyi sevgiyi minimuma indireceksin. Oyle her istedigini yapmayacaksin. Sevdigi yemekleri onune hazir etmeyeceksin. Ne kadar ekmek o kadar kofte...
Ayy ablam çok sagol ya sen beni güldürdun.Alllah ta seni güldürsün

Back
X