Son mesajımdan sonra halden anlayan anneler çıktı ortaya şükür

Kaç kez belirtmeme rağmen anlamayanlar da var ama zaten saçma sapan yorumlarını okuyunca neden anlamadıkları gayet net...
kV köye gitmek istemiyor
kV köye gitmek istemiyor
kV köye gitmek istemiyor
sanırım artık anlarlar.
60 yaşında bir insanın elden ayaktan düşmüş bitkin bir yaşta olduğunu düşünmüyorum, nitekimde değiller şükür.
sonuçta evladına annesi veya kv si bakanlarında anneleri ve kv leri o yaş aralığındadır. Yani bu torun bakanlarda genel yaş ortalamasıdır.
Çocuğu kreşe vermek istediğimde kv istemedi ben bakıcam dedi. Ama kp zor duruyor burda. Kv diyorki sen çocuğu kreşe de versen biz kışları burda kalalım kendince.
amenna gelsinler ama ben bir ömür onlarla yaşayamam...
sonuçta kış mevsimi uzun. Evde eşimle ve çocuğumla yaşamak istemek suç gibi yazılmış. Valla pes. Ha bunu yazanlarında çoğu çekirdek ailedir eminim.
Çünkü benim gibi iki aile yaşamak zorunda olanların %90 ı aman gelsinler kalsınlar birlikte yaşarız ne olacak ki diye düşünemezler. Kalan % 10 una da maşallah Allah bozmasın diyelim.
İkinci çocuk aradan çıksın lafımı kendi anlamak istediği gibi daha doğrusu dünyalarında herşeyi sadece okumak istedikleri ve anlamak istedikleri gibi anlayanlar bu lafımda size. Ben bilmiyorum sahi dimi ikinci çocuğun lap diye hayatımın ortasına oturacağını, ama size laf anlatmayacağım gidin kendi dünyanızda mutlu mesut rahatça yaşayın ve dediğim gibi boş yorum yapmanızı istemiyorum, zaten yarım yamalak okudum falan demişsiniz tamamen okumadan yorum yapma gereğini nasıl hissediyorsunuz ilginç. Gerçekten ilginç insanlarsınız. bu lafa rağmen hala burada iseniz valla PESS bune genişlik anacım...
İkinci çocuğu kv bakabilirse yapabilirim dedim daha önce de, eğer bakamazsa bakıcıya verecek param yok, olmazsa olmaz zaten.
Ama benim sorunum çocuk kreşe giderken sabah 8 akşam 6 alabilirim hftasonu da çalışmıyorum zaten. Ama kuzenimin kızı ilkokula başladı bu yıl saat 4 e kadar etüte bırakıyor. bu zamana kadar bakıcı ve kreş idare etti. Şimdi 6 ya kadar olan o 2 saatlik kısımda ne yapacağını şaşırmış durumda ya insan bulamıyor ya da bulduğu insanlar 5 günün 2 saati için deli gibi para istiyor. Bende burda fikir almak maksadıyla yazdım zaten, siz olsa idiniz ne yapardınız, çocuğunuza nasıl bakabiliyorsunuz okuldan sonra eve gelene kadar nasıl idare ediyorsunuz???Çalışıyorsanız evladınıza kim bakıyor?
İşten çık diyenler o kadar iyi durumda değilim, çalışmak zorundayım evladım ileride benim gibi kiralarda sürünmesin ona buna muhtaç olmasın diye kendimi paralıyorum, evet belki çalıştığım için onu ihmal ediyorum ama herşey onun için yine de. Kim istemez ki kendi çocuğuna kendi baksın. Kendi disiplini ile büyütsün. Ama olmayınca olmuyor işte, 1600 TL kiraya uygun diyenler residance ta oturuyor belliki durumlarıda gayet iyi maşallah. Oyüzden siz yazmayın anacım tok açın halinden anlamaz misali...