Aklı olan Bdv de konu açmaz 🤬🤬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genel olarak insanlar belirli bir derrten muzdarip olup akabinde bununla alakali bir baslik actiklarinda gelen cvplarin hep poztif olmasini arzu ediyorlar.Kendilerini motive edecek,onlar icin itici bir guc teskil edecek sozler duymak istiyorlar.Gelin gorun ki bu platforumun ozelligide fikir bazinda cesitlilik ve zenginlik zaten.Eger sizi tanisak,sizinle bir gecmisimiz olsa zaten uzuleceginizi bildigimiz icin objektif olamayiz.Ben sahsen olamam.Tanidigim bir arkadasima uzulecegini bile bile bana dogru gelen gercekleri anlatamam.Hayat boyledir,bu arkadas 3 gun sonra size cephe alir.Onun gozunu acmaya calisanlara degil,gozunu boyamaya calisanlara yakinlasir.Hani derler ya dogru soyle 9 koyde yer bulama diye o hesap.Sizi rahatsiz deden burada dusunce cesitliligi oda buranin olmazsa olmazi.Eger bir seyler teshir ediyorsaniz gelen yorumlarada katlanacaksiniz.Begenmeyebilisiniz,cok normal.Sizde faydali gelenleri dikkate alirsiniz olur biter.Bence cok fazla icerlemeyin sadece dusunsel farkliliklar bunlar.

Genel olarak insanlar belirli bir derrten muzdarip olup akabinde bununla alakali bir baslik actiklarinda gelen cvplarin hep poztif olmasini arzu ediyorlar.Kendilerini motive edecek,onlar icin itici bir guc teskil edecek sozler duymak istiyorlar.Gelin gorun ki bu platforumun ozelligide fikir bazinda cesitlilik ve zenginlik zaten.Eger sizi tanisak,sizinle bir gecmisimiz olsa zaten uzuleceginizi bildigimiz icin objektif olamayiz.Ben sahsen olamam.Tanidigim bir arkadasima uzulecegini bile bile bana dogru gelen gercekleri anlatamam.Hayat boyledir,bu arkadas 3 gun sonra size cephe alir.Onun gozunu acmaya calisanlara degil,gozunu boyamaya calisanlara yakinlasir.Hani derler ya dogru soyle 9 koyde yer bulama diye o hesap.Sizi rahatsiz deden burada dusunce cesitliligi oda buranin olmazsa olmazi.Eger bir seyler teshir ediyorsaniz gelen yorumlarada katlanacaksiniz.Begenmeyebilisiniz,cok normal.Sizde faydali gelenleri dikkate alirsiniz olur biter.Bence cok fazla icerlemeyin sadece dusunsel farkliliklar bunlar.
Evet ama gercekler anlatilirken de elestirir cinsten linclercesine anlatilmasini dogru bulmuyorum. Empati biraz. Ilimli yaklasmak. Gercegi anlatirken de ilimli konusmak. Burda kelimeler cok cok onemli

ama kimse negatif yorum yapmasın demiyor ki.
bildiğin hakaretvari şeyler yazılıyor. dalga geçiliyor.
boşan denmesine de karşı değilim. benim dediğim her konuda polemik çıkaranlar var. ve bu çok belli başlı üyeler. buraya bir hafta takılan bir insan bilir bu üyeleri.

Size hak vermekle vermemek arasındayım. Bazı konular var ki “eşim beni dövdü, küfür etti üzerine bir de aldattı hatta gitti dolandırdı ne yapayım sizce?” Şimdi bu tarz konulara insanların ne demesini bekliyorsunuz boşan demekten başka? Ya da kimi üye eşi hakkında 50 tane konu açıyor, buraya her türlü çözüm yazılıyor ama üye gidip tekrar 51. Konuyu açıyor. E şimdi bu insana ne denir? Size katıldığım nokta ise bazı konu açan kişilerin psikolojik anlamda rahatsızlıkları olduğu ya da eğitim seviyelerinin çok yüksek olmadığı belli olduğu halde bir grup üye inatla dalga geçer tarzda ya da dik dik, laf sokan üsluplarla yorum yapıyorlar. Belli ki o insanlar buraya girerek rahatlıyor saçma ya da mantıksız konular açsalar bile tek tesellileri o belki neden inatla bu insanlara ayak diretircesine yorum yapılır hiç anlamam. Geçen bir üye konu açmıştı “hoşlandığım biri var ama sosyal medyada tanımadığı kadınların fotolarını beğeniyor” diye herkes dalga geçmiş sanki sevgilin sana ne diyerek. Haklılar mıydı? Evet. Ama üye takıntılı biriydi belli ki yani ne denirse laftan anlamayacak hem belki kadın adım atacaktı yani sevgili olmamaları olmayacakları anlamına da gelmiyordu ona rağmen adamın umrunda bile değilsin yazıp durdular. Bunun gibi nice konu sayabilirim. En çok şaşırdığım ise tacizle ilgili konu açmıştı bir üye. Kız tacize uğramış o anki şokla arkadaşını arayıp konuşmak istemiş falan konuyu bilenler bilir. Bir baktım herkes üyeye kızmış yok efendim tacize uğradıysa neden arkadaşını arıyormuş haksızmış bilmemne. Aklı başında saydığım üyeler bile yapmıştı bunu. Meğersem konu sahibi burada pek sevilmeyen nickini değiştirmiş bir üyeymiş. Yani cidden nick’e göre konulara yorum yapan ve ruh hali iyi olmadığı belli olan kişilere tetikleyici ve kışkırtıcı yorum yapan çok fazla üye var maalesef.

+1 düşüncelerinize. Ayarsızları ciddiye alıp romana sarılın size kalmış ama bazı üyeler var ki gerçekten komik geliyor sadece bana. 'Boşan :kahve: ' cılar, 'ee biz napalım şimdi:işsiz:' ciler:KK48:, tepeden tepeden yorum yapanlar, üstü kapalı hakaret edenler. İnternet böyle biryer ama. Yemek tarifi yazsan iki domates bir kabak için kavga eden insanımız var. Biz Türk milleti asla yetişkin olamayan atarlı ergenler gibiyiz. Eleştirmeye kendi çapımızda eziklemeye bayılırız. İyi üye ve yorumları tenzih ediyorum ki siz de etmişsiniz. Gerçek hayatta var olmuş ve kendilerini ispatlamış kişilerin yorumlarının daha anlayışlı ve göz seviyesine inerek yapıldığına:KK48: (başka Nasıl izah edeyim bilemedim) şahit olabilirsiniz. Fakat gerçek hayatta var olamayan kişiler buradaki çok bilmiş abla pozlarıyla var olmaya çalışıyor.
Fakat keşke burayı bu kadar ciddiye almasaydınız. Gelin iki goygoy yapın ki çok renkli ve komik üye var burada. Konu açtığınızda gereksiz yorum sahiplerine asla cevap vermeyin arada gider yine roman okursunuz biz de okuyoruz :KK51:

Aslinda dogru yillar onceki konulari okudugumda uyeler cok saygin kibar insanlara onerilerde bulunuyor sabir dileyen dua edenler cok bir konuau oldugunda uzulen cok benimde dikkatimi cekti. Kendimde dahil bazen uyelere rrs tepkiler verebiliyorum ama bu vanilinin dedigi gibi esiyle 40 defa kavga edip konu acip 41. Inde hala ne yapim sizce diyenlere oluyor. Bir uye var 3 defa esiyle ayrilip baristi bosandilr bildigin. Ama belki 100 defa kocasini baskasiyla basti. Hala diyorki bu son 3 cocugumla ayaklarimin stunde durucam kararliyim. Simdi biz buna sinirlenmeleyelim ne yapalim. Ben zaten kufur tovbemi bu uyede bozmustum inan oyle ainirlenmistim. Kendimce saydimm icimden ama yazarken hakettin falan dedim yni yapacak bisey yok herkes icin hayirlisi. Tabiki kitap okuman daha guzel. Dert yeri burasi kafalar zaten dolu iyice taşyoruz. Ama malesef geri doneceksin😁 bagimlilik burasi

Böyle konu açanların genel olarak eski konularına dönüp bakın.
Alayı çilekeş kadın.
Boşan demeyeceksin mesela onlara.
Oyyhhh cicim, kocanın ALLAH belasını versin, ama sakın boşanma...
Çok çekmişsin beybisi, saçlarını da süpürge etmisşin, bir tur versene evimi süpüreyim.
Eyyorlamam bu kadar.

Dikeni var diye gül'ü sevmekten vazgeçemezsiniz.
Ben denk geldikçe gözardı ediyorum o tarz üyeleri.
Eleştiriye açığım ama nefret dolu insanlarla muhatap olmamayı ben de tercih ediyorum.

Bu tarz konularda ne olursa olsun kadının yaşadığı yıkımı düşünüp, sahip olduğu psikolojiyi anlamak lazım. Evet tabi ki herkes fikrini söylemekte Özgür ama söylerken azıcık empati yapmak gerektiğini düşünüyorum. İşin içinde şiddet, aldatma varsa kadınların çoğu boşanmalısın der zaten. Ama dalga geçmek çok ayrı konu. Bugün bir konuda biri şu cümleyi yazmış mesela:” Boynuzların arşa değiyor sen hala kocişim yapmaz, kemalim yapmaz modundasın” diğer bir üye de buna kahkaha emojisi atıp burdan grup halinde dalga geçiliyor. Ben de bazen akıl tutulması yaşıyorum. İnsanlarda hiç mi merhamet yok, hiç mi vicdan yok anlamıyorum. Kadın aldatılmış, şiddet görmüş, anlatacak kimsesi yok. O psikolojiyle yazıyor ama insanlar dalga geçiyor. Çoğu konu sahibi sonrasında konusunu ya sildiriyor ya da bir daha siteye girmiyor. Bir daha söyleyeyim. Kimse sizin boşan demenize alınmıyor. Yaşadığı travmayı dalga konusu ettiğiniz için alınıyor.

Siz kimsiniz bilmem, konularınıza yorum da yapmamışımdır muhtemelen.
son zamanlarda çok bakmıyorum da buralara.
Bakmama sebebim ne biliyor musunuz?
ben de artık sizin gibileri kaldıramıyorum.
Evliliği içinde yaşanabilecek her şeyi yaşayıp, çocuğum için katlanıyorum diyenlerden gına geldi mesela.
annesinin aldatıldığını göre göre büyüyen kız çocuğunun yerine kendimi koyduğumda yüreğim kaldırmıyor.
yada annesinin babası tarafından aşağılandığını, şiddet gördüğünü göre göre büyüyen çocukların çaresizliği, korkusu acıtıyor.
Erkek çocuklarının rol modem aldığı babalar korkutuyor.
evet anlıyorum, herkesin boşanmaya şartları uygun degil. İşi gücü olmayan,ailesi arkasında olmayan var. Katlanmak zorunda olan var. Ama onların üstüne gidildiğini sanmıyorum.
Genelde insanların sinirlerini zıplatan, sinirlenince gözü hiç bir şey görmüyor, kucağımda bebeğim varken beni itip kaktı diyen kadının kocası için özünde iyi biri yazması. Hayır degil. İyi birinin yanından bile geçmiyor.
yada aldatan adam için affetme yolu sorulması. Üzgünüm, yok öyle bir şey.

Dun bir üyeye boşan yazdım mesela. Kocası nişanlanmadan bir hafta önce para ile cinsel birliktelik yaşamış, arkadaşı ile kritik yapıyor, birbirlerinin performans değerlendirmelerini en çirkin şekilde yapıyorlar. Ne diyelim? Yüksek ahlak sahibi Kocan yapmış ama erkeğin elinin kiri mi diyelim?
Bu zihniyetteki adamla evlilik sürdürmek saçmalık. Bu adamın baba olduğunu düşünelim, ne verecek çocuğuna?

Son olarak hayır; bütün erkekler aldatmaz. Siz kendinize yol yapacaksınız diye herkesi zan altında bırakamazsınız.
Kendinize böyle bir kaçış yolu bulmuş olabilirsiniz, ama kaçmak çözüm değil.
Neyse canım; banane. Bence de kitap okuyun siz.!

Kadin kocam sıçıyor elimi yıkamıyor diyor,mutfak lavabosuna tukuruyr diyor yani Allahına kadar pis bir herif.... Adam aldatmış... Adam çoluk çocuk ilgilenmiyor umursamaz...
Allahım yarabbim bu kadına nasıl bir yüce yorum yapılabilir. Tabiki boşanmalı yada bu pisliği çekmeli. Ben de boşan deyince yanıp tutuşan korkudan inleyen kadınları anlamıyorum. Çek o zaman bu çilekeş hayatı. Bok kokulu adamın yanında oku kitabını karar senin...

Siz psikolojik olarak olumsuz baskilar yaratanlardansiniz gercekten bak farkinda degilsinheee 😀 asil problemli bence sensin. Sen problemli oldugun icin herkes problemli olsun herkes sorun yasasin istiyosun. Iki lafindan biri bosanmak. Insanlar buraya bi cozum yolu aradiklari icin yaziyolar. Bosanmak isteyen zaten gider bosanir. Senin halan bosandi diye herkes bosanmak zorunda degil. Cunku cogu yorumlarin bu tarzda. Sen 44lükmüsün acaba nesin sen? Burda bi erkek derdini paylassa yapmadiginiz yalakalik kalmaz yaa.
Keşke halasının tırnağı olabilse bazı amip gibi kocasına yapışan her türlü çileyi çeken kadıncıklar!

Burada kendini bişey zatteden bi kaç üye var, her konuda konu sahibini ezikleyen, linçleyen, klavye delikanlısı adeta.
Derdin var konu açıyorsun geliyor bi kaçı konuda dert oluyor sana. Ya bi sakin belliki kimseye anlatamayıp konu açmış birileri herkesin hayatı 4 4 lük değil 🤷
Herkesin geliri yok, işi yok, mesleği yok 🙅‍♀️
Hayat pahalı çocuk varsa daha da pahalı herkes çok düşünerek hareket etmek zorunda kimse mutsuz bir evliliği olsun istemez.
Ya çekeceksin ya boşanacsksın, sen bu hayatı hakettin, sende bu kafa varken daha çok çekersin, boşanmaz sın sen sürünmeye layıksın.. :ukala::kahve:

Diyenleri okudum burada şimdi konumda toplanır bi kaçı. 😠

Hiçbirinin yorumunu okumiycam, uygulamayı sileceğim, hiçbirinizle muhatap olmayacağım :rapci:
Muhtemelen ban yerim hiiiiiçççç önemli değil. Güzel bir romana başladım burada boşşşş boğazlı yorum yapanları okuyacağıma kitabımı okurum miss..
Aldatma konularına özellikle yorum yapan bazı kişiler var muhtemelen aldatılıp konu açmayıp öyle delikanlı delikanlı atıp tutuyor.
Yorum yaparken vicdan muhasebesi yapın azıcık derdi olan konu açıyor DERT OLMAYIN Bİ ZAHMET..
Neyse çıkıyorum konudan Kadınlar kulübünden. Bazı yüreği güzel insanlar var sözüm size değil hakkınızı helal edin burada olamiycam artık 🤷☺️
Burada çok acımasız yorum yapanlar, beni ağlatanlar oldu Allah büyük mutlu olacağım tabikide bende inanıyorum aynadaki yüze güveniyorum 💪 💪 Kendimi çok seviyorum ben.
Buraya derdi olup konu açacak arkadaşım iyi düşün çünkü burada dert sahibi olup çıkarsın 🤦‍♀️ şimdi isteyen istediği yorumu yazsın, isteyen şikayet etsin, isteyen üzerine alınsın şu konu içimi rahatlattı :sus::21:Kendini bişey sanan klavye delikanlıları aslında hiç birşey değilsiniz🤐🤐 bilin istedim.🤩 Benden buraya kadar romanıma başlaya bilirim :kahve:artık BDV KK yok gıcık yorum yapanlarda :lülülü::KK67::ukala:yok ohh be miss yaaaa ☺️🤩

Buradaki kadınlar hayatınızda bir yer kaplamıyor. Girerseniz okursunuz girmezseniz okumazsını tamamen 3 dk lık bir tercih ve çıktığınız an gerçek hayatınıza dönebilirsiniz.
Ama sizi acıtan burası değil de hayatınızdaki gerçeklerse ondan kaçamazsınız bir tıkla.

Bi kere şuan boşandığım eşim hakkında yorum yazmıştım. Evliyken yani. Sadece 2 kişi boşanma demiştir. Diğerleri hep olumsuz... şaşırmıştım. Tesadüf mü bilmem ama boşandık ve ben herkeain haklılıpını anladım . Kişiler ve olaylara göre değişir muhakkak ki; çok olumsuzdu herşey. Şimdiki eşimle olan derdimi anlattığımda da küsken ev işi yapar. Yemekleri hazırlar, barıştığımda hemen barışır dememe rağmen yine bile boşanmamdan yana az bi kesim oldu. Allah aşkına çocuk varken; bana yemek yapan. İftarda bile yemekleri hazırlayan . İyi davranan eşimle niye boşanayım. Evet haftalarca küsüyoruz ama son 1 senedir ben de adım atmıyorum doğru dürüst . Adını ne koyucam . “Amann eşim bana uzun küsüyor, ayrılıyorum byeee” mı dicem çocukla. Velhasılı kelâm çok da takılmamak lazım. Çözümleri dinleriz ama son karar mercii biziz. Kimse kimseyi çö-ze-mez

Ayy ne dolmuşsun ya ne yaran kalmış maşallah..ne önyargılar yargılamalar bu güzel bir kafa nedense hep geri savunma aynı eleştri alanlarda..ay siz aldatılıyorsunuz diyemiyor musunuz, sizin mutsuz evliliğiniz var hınç alıyorsunuz bla bla bla..

Buraya duymak istediğin şeyler söylensin diye konu açıyorsan yanlış yerdesin kimse karşıdaki üslubunu bozmadan sana üslup bozmaz..

gerçekleri duymak işine gelmryen önerileri okumak bu kadar zor geliyorsa yazma sürekli şikayet eden birine git eşinin ayaklarına kapan mı yazsınlar pohpohlanmak istiyorsan yeri burası değil kimse de ben dört dörtlüğüm demiyor ama boşanmamak için bahaneleriniz bedava benim annem 2 çocukla 35 yaşında boşandı ne mesleği vardı ne evi ne birikimi çalıştı büyüttü bizi..yani kendini kandırma yemiyor kocasız hayat kurmak de..ha bahse girerim burada kocan hakkında atıp tutup yanında süt dökmüş kedisindir sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X