- 25 Haziran 2016
- 7.500
- 13.338
- 248
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bebek kafatasi catladigi icin vefat etmis ne yazikki . melek oldu gitti yavrum
Yazık günah. Bıraksa bakardı bebeğe insanlar. Ben büyütürdüm mesela. Süt kokulu bebeğe yapılır mı buAllah belasını versın o kadınınbi ömür çürüyüp gitsin hapiste inşallah
Denas haberi nerde gordun eminsin degilmi nette haberi goremedimBebek kafatasi catladigi icin vefat etmis ne yazikki . melek oldu gitti yavrum
Youtube videosu altina biri yorum yazmis adres vermis yan evde oturduklarini,kadinin psikolojik sorunlarinin oldugunu, bebegin kafatasi kirigi yuzunden vefat ettigini belirtmis.Denas haberi nerde gordun eminsin degilmi nette haberi goremedim
Youtube videosu altina biri yorum yazmis adres vermis yan evde oturduklarini,kadinin psikolojik sorunlarinin oldugunu, bebegin kafatasi kirigi yuzunden vefat ettigini belirtmis.
Hala burada mısınızAstoria tamam doğru söylediklerin, amenna. Bizzat yaşadım postpartum depresyonu. 1 sene sürdü üstelik. Bu teşhise ek olarak, panik bozukluk ve anksiyete bozukluğu teşhislerim de vardı. Duygu durum bozukluğu da dendi neyse ki o kısa sürdü. Oğlumu bırakacak kimsem olmadığı için tedaviye gidemiyordum bile. O bir senede ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Yine de empati falan kuramıyorum ben bu canavarla. Gerçeklik algımın kaybolduğu zamanlar da oldu, bebeğimin bana ait olmadığını düşündüğüm anlar da. Ölümü her an düşünürdüm. Oğlum bensiz kalmasın diye birlikte öldüğümüzü de hayal ederdim. Anlayacağın en dibi gördüm ben. Ancak bir an bile, tek bir an bile oğluma zarar vermeyi düşünmedim ben. Şizofren hastası olan yakın bir akrabam ve bir oğlu var. Bir kez bile zarar vermedi oğluna.
Evet psikolojik problemler ciddi sıkıntılara sebep olur bunda hemfikiriz. Ancak kalbi kötü, içi pis ise psikolojik rahatsızlıklar böyle sonuçlanır. İyi bir insan ise ne durumda olursa olsun bir cana hele ki kendi evladına zarar veremez. Yok yani ben empati falan kurmuyorum aynı yollardan geçmiş biri olarak. Bir gün oğluma ya da herhangi bir çocuğa zarar verecek olursam teşhisli ve raporlu olsam bile beni bağırta bağırta öldürsünler. Bu durumun bir bahanesi yok çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?