- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Kadın aldatıldığı için sinir krizi geçirdiğini söylemiş. Allah ıslah etsin. Bebişin bacağında kırıklar varmış ama düzelecekmiş diye duydum. Allahım şifa versin yavruya
Yurda bırak diye yalvartacak kadar merhamet yoksunu insanlar varGecen gördüm çöpe atmak bir bebeği ne kadar kötü bişey.çöpe ya ilerde o çocuk büyüyüp ögrendiğinde ne hisseder.
Git bi yurda bırak bu kadar vazgectiysen.
Bence bu kadar on yargili olmayin tabiki kadinin yaptigi yanlis tabiki hic birsey sonucu degistirmez ama hersey bir anlik en buyuk hastalik ruh hastaligidir sen bile farketmezsin bu kadar on yargili olmayalim.insaniz be olur ne biter bilinmezNasıl yanı sırf aldatıldıgı içinmi o bebeğe kıydı .O bebeğin ne günahı vardı ya .kocasını atsaydı balkondan kendını atsaydıinşallah o meleğe bişi olmaz inşallah. Rabbim korusun onu bu vicdansızların elinden
Benimde ilk aklıma gelen o oldu tehdit etmiş atacağım diye neden birileri bunun icin önlem almadı anlayamadımUzun bir sure haberleri izlemeyecegim. Bebegim kucagimdaydi izlerken, cok kotu oldum ben, neden bir seyler germediler oraya, nasil mudehale edemediler. Yetisemediler mibelkide atabilecegine ihtimal vermediler bilmiyorum... cok uzucu...
Kötü haberlerden olaylardan uzak durmaya çalışın. Saçma türk dizilerini hele hiç izlemeyin. Kitap( ilgi alanınıza göre olsun dram vs olmasın) anne-bebek sağlığı videoları, fırsatınız varsa sabah yürüyüşleri yapın doğuma kadar. Kendinizi çok dinlemeyin. Sağlıkla doğsun inşallaharkadaşlar ben tamamen başka bir soru sormak istiyorum. haberleri izledim kadının iki çocuğu varmış. kadının psikolojisi bozuk belliki ya da birilerini cezalandırmak için attı aşağıya bebeği. peki hamileliği? yani psikolojisi bozuk bir kadın ikinci defa hamile kalmaya karar verir mi? şu an ben hamileyim. büyük konuşmak istemiyorum hiçbir şey için ama hamilelik de başlı başına çok büyük stres kaynağı. algılayamadığım şeyler var hatta bunları görünce gözüm korkuyor. bilemiyorum çok etkilendim. hamilelik sonrası depresyondan çok korkuyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?