Aklım almıyor bı anne nasıl bebeğini balkondan atar?

Dun gece oglumu cocuk hastanesinin aciline goturdum orda kadin kucagindaki 9 aylik bebege seni yere calarim kes sesini diye bi bagriyorduki cok kotu hissettim kendimi

akil sagliginiz yerindeyse size canilik gibi gelir de bu kadinin akil sagligi yerinde degil iste o an ne yaptiginin farkinda bile olmayabilir.yoksa bir anne nasil bebegini balkondan o kadar rahat atar nasil annesini bicaklar... lohusa depresyonu diyip gecmemek lazim.bazilari cok sert geciriyor.ben kadinin esine ailesine falan sasirdim hic mi bir farklilik sezmemisler kadinda.bir anda kadin boyle olmadi ya sonucta.bunlar hic yasanmayabilirdi azicik ailesi,esi ilgilenseydi kadini terapi almaya zorlasalardi..olan bebege oldu simdi.

Sanırım kadın şiddet görerek bu duruma gelmiş öyle geçiyordu haberde yanlış hatırlıyor da olabilirim. Şimdi biz her şekilde yargılarız yanı ne biçim anne böyle anne olmaz olsun gibi falan ama bilmediğimiz şeyler olabilir kadın cidden kendini bilmiyor olabilir annesini de bıçaklamış ciddi bir sorunu olabilir. Hep şunu derim Rabbim bakabilecek olanlara gerçekten iyi insan yetiştirebilecek olanlara anne baba olmayı nasip etsin. Hele şu çöpe bebek atanları görünce nevrim dönüyor henüz 46 günlük bebeğim var ve nette naylon poşete konulup atılmış Bebek ceseti gördüğümde saatlerce ağladım bazı bebekler hayata vicdansız merhametsiz insanlar yüzünden bir sıfır hatta eksi değerlerde başlıyor Rabbim yalnızca hak edenlere evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara bu güzel nimet versin.

Kadın aldatıldığı için sinir krizi geçirdiğini söylemiş. Allah ıslah etsin. Bebişin bacağında kırıklar varmış ama düzelecekmiş diye duydum. Allahım şifa versin yavruya

Nasıl yanı sırf aldatıldıgı içinmi o bebeğe kıydı .O bebeğin ne günahı vardı ya .kocasını atsaydı balkondan kendını atsaydı inşallah o meleğe bişi olmaz inşallah. Rabbim korusun onu bu vicdansızların elinden

Gecen gördüm çöpe atmak bir bebeği ne kadar kötü bişey.çöpe ya ilerde o çocuk büyüyüp ögrendiğinde ne hisseder.
Git bi yurda bırak bu kadar vazgectiysen.
Yurda bırak diye yalvartacak kadar merhamet yoksunu insanlar var

Kimseyi kınamayalım ben de kadına şiddet haberlerini gördükçe şok oluyorum ama bu şiddet bir noktada başlayıp bitmiyor işte, herkes birbirine sevgi ve merhametle bakacağına aşağılayarak bakarsa, parası olan olmayanı, işi olan işsizi, güçlü olan güçsüzü koruyup kollayacağına ezip yoketmeye çalışırsa insan psikolojisi de bunu kaldırmıyor. Bu durumda ise daha feci bir durum var bence, akıl sağlığı iyi olan bir insan yapmaz çünkü. Bir de doğum yapanlar bilirler lohusa depresyonu çok kötü birşey, o halde insanların ne yorumlar yaptığını düşününce hala sinirlerim zıplıyor, çok hassas dönem. Yardım edeceğine köstek olan laf sokan insanlar bitiyor dibinizde. Sevgi ve merhametin olmadığı yerde ne yazık ki en çok bebek ve çocuklara oluyor. Onlar masum olduğu için bizim içimiz yanıyor. Allah bütün annelerin, miniklerin yardımcısı olsun.Dört duvar ardında ne yaşandığını biz bilemeyiz.

Uzun bir sure haberleri izlemeyecegim. Bebegim kucagimdaydi izlerken, cok kotu oldum ben, neden bir seyler germediler oraya, nasil mudehale edemediler. Yetisemediler mi belkide atabilecegine ihtimal vermediler bilmiyorum... cok uzucu...

Eskiden cami avlusuna bırakılırdı şimdi çöpe Allah ıslah etsin
Dün bu haberi izlerken kanım.cekildi resmen diyecek söz bulamadım

Bence bu kadar on yargili olmayin tabiki kadinin yaptigi yanlis tabiki hic birsey sonucu degistirmez ama hersey bir anlik en buyuk hastalik ruh hastaligidir sen bile farketmezsin bu kadar on yargili olmayalim.insaniz be olur ne biter bilinmez

Uzun bir sure haberleri izlemeyecegim. Bebegim kucagimdaydi izlerken, cok kotu oldum ben, neden bir seyler germediler oraya, nasil mudehale edemediler. Yetisemediler mi belkide atabilecegine ihtimal vermediler bilmiyorum... cok uzucu...
Benimde ilk aklıma gelen o oldu tehdit etmiş atacağım diye neden birileri bunun icin önlem almadı anlayamadım

arkadaslar psikolojisi bozuk olan annenin yapacagi is degil bu.. demekki aklini yitirdi.. videoyu izlerseniz belli oluyor zaten.. annesini bicaklamis balkonda elinde bebegi ile ertafa anlamsizca bakiyor.. haberi bile yok gibi olan bitenden.. normal olsa bu tepkileri vermez.. belli ihmalkarlik var.. yada cinnet getirdi.. hangi normal insan bunu yapar..

Bile isteye hiç bir anne böyle yapmaz. Ruhu hastadır , aklını yitirmiştir.

Ülkenin her 3 kişiden birisi artık antidepresan kullanıyor gerekli gereksiz. Canı sıkılan kendini kontrol etmek yerine ilaç yutuyor..
Her yer , her köşe bucak görsellik, maddecilik, aileye saygısızlık ,şiddet mesajlarıyla dolu.

Aile ve ahlak yıkmak üzere programlanmış diziler ve oyunlar .. Efsunlanmış gibi karşısında oturuyor herkes. Allah sonumuzu hayır etsin.

bizim gibi bebek hasretiyle yananlar bir bebegi olsun diye doktor doktor gezer olmaz bebege bakmakla alakası olmayan vıcdansızlarında bebegi olur onlarda o minik cana kıyarlar Allah islah etsin ne diyelm

arkadaşlar ben tamamen başka bir soru sormak istiyorum. haberleri izledim kadının iki çocuğu varmış. kadının psikolojisi bozuk belliki ya da birilerini cezalandırmak için attı aşağıya bebeği. peki hamileliği? yani psikolojisi bozuk bir kadın ikinci defa hamile kalmaya karar verir mi? şu an ben hamileyim. büyük konuşmak istemiyorum hiçbir şey için ama hamilelik de başlı başına çok büyük stres kaynağı. algılayamadığım şeyler var hatta bunları görünce gözüm korkuyor. bilemiyorum çok etkilendim. hamilelik sonrası depresyondan çok korkuyorum açıkçası.

Bu kadının hasta olduğunu neden kimse anlayıp önlem almamış? Demekki kışkırtıldı birşey tetikledi çok sebebi olabilir. Şu mezarlık olayında haklısınız ama cehalet alıyor ülkeden. Toplanıp gitmişler birde görünce napacaksınız sorusuna kaçacağız diyorlar.

Kötü haberlerden olaylardan uzak durmaya çalışın. Saçma türk dizilerini hele hiç izlemeyin. Kitap( ilgi alanınıza göre olsun dram vs olmasın) anne-bebek sağlığı videoları, fırsatınız varsa sabah yürüyüşleri yapın doğuma kadar. Kendinizi çok dinlemeyin. Sağlıkla doğsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…