- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
amin sağolun. malesef doğurmakla iş bitmiyor. hep kendim için de söylerim bunu zaten allah ilk önce akıl sağlığı versin. ruh sağlığı yerinde oldu mu, aç da kalsan sefil de dünyanın en kötü şeyi de gelse başına dimdik çıkıyorsun olaylardan.Kötü haberlerden olaylardan uzak durmaya çalışın. Saçma türk dizilerini hele hiç izlemeyin. Kitap( ilgi alanınıza göre olsun dram vs olmasın) anne-bebek sağlığı videoları, fırsatınız varsa sabah yürüyüşleri yapın doğuma kadar. Kendinizi çok dinlemeyin. Sağlıkla doğsun inşallah
Allah böylelerini islah etsin ins. Mahluk diyorum ben böylelerine yatacak yeri yok...Aklım almıyor bı anne nasıl bebeğini balkondan atar daha 6 aylık bebek .Hiçmi allah'tan korkmuyosun. Nasıl kıyarsın o bebege .Biri bebeğini çöpe atar biri camı avlusuna bırakır diğeri balkondan atar .Şu mezarlıkta aglayan kızı gormek için colugunu çoğunu alıp oraya gider oda yetmez gıbı adamın bırı çekirdek satar . Yaa nasıl bı dunya bu nasıl zihniyet yeteeeerrr dıe cıkıp bagırasım var. İnsanlar nasıl bukadar merhametsiz olabıldıler bu nasıl bı zihniyet .İnşallah o bebeğe bısı olmazdq büyüyüp o annenin yuzune tükürür. Basıma agrılar girdi.
arkadaşlar ben tamamen başka bir soru sormak istiyorum. haberleri izledim kadının iki çocuğu varmış. kadının psikolojisi bozuk belliki ya da birilerini cezalandırmak için attı aşağıya bebeği. peki hamileliği? yani psikolojisi bozuk bir kadın ikinci defa hamile kalmaya karar verir mi? şu an ben hamileyim. büyük konuşmak istemiyorum hiçbir şey için ama hamilelik de başlı başına çok büyük stres kaynağı. algılayamadığım şeyler var hatta bunları görünce gözüm korkuyor. bilemiyorum çok etkilendim. hamilelik sonrası depresyondan çok korkuyorum açıkçası.
Dün bende izledimAklım almıyor bı anne nasıl bebeğini balkondan atar daha 6 aylık bebek .Hiçmi allah'tan korkmuyosun. Nasıl kıyarsın o bebege .Biri bebeğini çöpe atar biri camı avlusuna bırakır diğeri balkondan atar .Şu mezarlıkta aglayan kızı gormek için colugunu çoğunu alıp oraya gider oda yetmez gıbı adamın bırı çekirdek satar . Yaa nasıl bı dunya bu nasıl zihniyet yeteeeerrr dıe cıkıp bagırasım var. İnsanlar nasıl bukadar merhametsiz olabıldıler bu nasıl bı zihniyet .İnşallah o bebeğe bısı olmazdq büyüyüp o annenin yuzune tükürür. Basıma agrılar girdi.
Böyle insanlari hadim etmek gerek bence kadin erkek fark etmez.Kadının psikolojik rahatsızlığı varmış galiba
Kendi annesini de bıçaklamış zaten
Hasta ise ne yaptığını bilmiyor bile olabilir
Son durum ne acaba bebek nasılnasıl olduDün bende izledimiçim parçalandı.hasta besbelli ama hiç mı tedaviye yönlendiren olmamış anlamıyorum. Allshından bulsun o bebeğe nasıl kıyabilir
Ağırdı durumu en son komada diye duydum haberlerde. Rabbim şifa versin umarım sakat kalmazSon durum ne acaba bebek nasılnasıl olduıınternetten aratıyorum bulamıyorum
İnşallahAğırdı durumu en son komada diye duydum haberlerde. Rabbim şifa versin umarım sakat kalmaz
Lohusa depresyonunun en ağırını geçirdim. O kadar kötü durumdaydım ki uyumuyordum uyursam bebeğim ölecek diyordum.ayrıca dünyadaki herşey anlamsız geliyordu bir sis bulutunun içinde yaşıyordum. Ne yerdeydim ne gökteydim. Bebeğimi ilk 10 gün kucağıma bile alamadım doğru düzgün.Psikolojik destek aldım, ilaç kullandım ve bu yüzden bebeğimi emziremedim ama en kötü en dip anımda bile oğlumu camdan atmayı düşünmedim. O yüzden bu durumu anlamam mümkün değil. Üstelik oğlum kolik bebekti. Hani belli bir saatte ağlamaya başlayıp saatlerce susmayanlardan. Akşam üzeri 6 da başlardı gece 12 ye kadar İnan’nın göğsüme bastırırdım öyle sever öperdim ama hiç öldürmeyi düşünmedim. O yüzden inşallah o masum bebek kazasız belasız kurtulur ve o kadın da en ağır cezayı alır
Çok acı şeyler rabbim gönüllerine merhamet versinAklım almıyor bı anne nasıl bebeğini balkondan atar daha 6 aylık bebek .Hiçmi allah'tan korkmuyosun. Nasıl kıyarsın o bebege .Biri bebeğini çöpe atar biri camı avlusuna bırakır diğeri balkondan atar .Şu mezarlıkta aglayan kızı gormek için colugunu çoğunu alıp oraya gider oda yetmez gıbı adamın bırı çekirdek satar . Yaa nasıl bı dunya bu nasıl zihniyet yeteeeerrr dıe cıkıp bagırasım var. İnsanlar nasıl bukadar merhametsiz olabıldıler bu nasıl bı zihniyet .İnşallah o bebeğe bısı olmazdq büyüyüp o annenin yuzune tükürür. Basıma agrılar girdi.
Lohusalık depresyonu 6 ay suruyomu acaba bende oğlumda geçirdim ama 3 hafta sonra bitmişti günlerce mendil elimde agliyodum kendimi çok yanlız hissediyodum çok kotuydum en komik şeye bile agliyodum o derece ama 3 hafta sürdü bende öğünde beri bebeği çok merak ediyorum gözümün önünden gitmiyor kadın sanki balkondan asağı çöp atıyor ya okadar rahattı ne diyim söz bulamıyorum rabbim bebeğe şifa versin
İnşallah inşallah iyileşir melekler dua eder ona rabbim korur inşallah iylesiraynn şok geçirdim resmen defalarca kardeşime kadın cocugu blkondan attj dedım .Yavrum bnm inşallah bısı olmaz ona
Bebek kafatasi catladigi icin vefat etmis ne yazikki . melek oldu gitti yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?