Aklım Almıyor

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.417
43.905
798
Düşünüyorum da kimseyi ayırmaya çalışmadım. Kimseyi aldatmadım ama yine de mutlu olamıyorum. son zamanlarda bakıyorum sevgilisini aldatanlar , evli iken sevgili olanlar, yalan söyleyip ilişki yaşayanlar öylesine mutlu oluyor ki. İlahi adalet diyorum ama nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Severken bile sadakat duyarak mi hata yapıyorum yada çivi çiviyi söker mantığını kullanmadığım için mi bilmiyorum. cidden aklım almıyor biz nerede hata yapıyoruz acaba. herkesi kendimiz gibi sanarak mi hata yapıyoruz yoksa güvenerek mi?

Niye başka insanlara bakarak kendinizi sorguluyorsunuz herkesin kendi sorunu mutlu olanlar var ben neden muylu olamıyorum demek yerine insanları tanırken hayatıma alırken nerede yanlış yapıyorum demeniz lazım ayrıca bir arayışta olmak sürekli hayatımda biri olsun diye düşünmekte yanlış illa hayatınızda biri olmak zorunda değil doğru zamanda doğru kişi olması önemli karşınızdaki insanı iyi tanımaya çalışın uymuyorsa da olmaz yani zorlamaya gerek yok illa bir yerde bir kısmetiniz vardır.

Belki de hemen herkesten hoşlanıp hepsini bıktırmakla hata yapıyorsundur. Yani biraz birini buldun mu yapışıyormuşsun gibi izlenim veriyorsun az ağırdan al dedik kaç kere yüzümüze bile bakmadın doğruları diyoruz diye.
Hoş bu yorumdan sonra kesin tamam teşekkürler konum kapansın lütfen diyip herkesi etiketlemeye başlarsın ama ben gene de seni uyarmak istedim inatla aynı şeyi yapıyorsun sen çünkü.

Yanlış anlamayın lütfen, niyetim kırmak değil fakat konularınıza forumda rastlıyorum sık sık. Bir süre önce akrabanızla görüşüyordunuz, geçen gün ise masal sonu diye bir konu açtınız. Ben aynı kişi sandım mesela ama değildi. Sorun burada belki de. Bir anda birine çok bağlanıp sonra hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Oysaki ilişkide geçen süre çok kısa ve bu kadar uç duygular hissetmemelisiniz normalde. Acaba biraz nadasa mı bıraksanız kendinizi? Bir süre gönül ilişkilerinden uzak dursanız, hobilerinize, kendinize, arkadaşlarınıza vakit ayırsanız toparlanırsınız belki.

Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk...
Kıyaslama yapmak yanlış bence , evet var etrafımızda sayıca çok olan herzaman mutlu olan veya görünen insanlar.
Diğer türlü bakarsanız olaya , yani ; aldatılan şiddet gören sayısız zorlukla karşılaşan insanda çok fazla....

Bunların hepsi ; doğru adamı bulmak , kader kısmet ve tecrübe isteyen işler.

Diğer arkadaşlar uzun uzun yazmışlar ben özet geçeceğim. Probleminiz tanıştığınız kişiye aşırı bağlanıp onu hemen tabir-i caizse evinizin erkeği, çocuklarınızın babası olarak görmeniz. Bunu da karşı taraf hissediyor haliyle ve çok "koca delisi" algılandığınız için kendinizden uzaklaştırıyorsunuz. Sağlıklı ilişkiler yaşamayı öğrenmeniz lazım.

Kötü dediğiniz kişiler o kadar kötü olmayabilir,ya da gösterdikleri kadar mutlu olmayabilirler.

İnsanların ilişkilerini dışarıdan görüp ona göre kendinizi kıyaslamayın.

genel olarak yorum yapayım aksine bu ilişkimde en uzak duran kişi ben oldum. karşımdaki kişiye arkadaş olarak baktım sadece ama kendi duyguları ile etkileyen o oldu. hatta evlilik konusunu açtığı zaman önümüzdeki 3-4 sene düşünmediğimi bile söyledim kendisine

Sevgilinle Eylül'de mi ayrıldın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…