- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Sevgilinle Eylül'de mi ayrıldın acabaDüşünüyorum da kimseyi ayırmaya çalışmadım. Kimseyi aldatmadım ama yine de mutlu olamıyorum. son zamanlarda bakıyorum sevgilisini aldatanlar , evli iken sevgili olanlar, yalan söyleyip ilişki yaşayanlar öylesine mutlu oluyor ki. İlahi adalet diyorum ama nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Severken bile sadakat duyarak mi hata yapıyorum yada çivi çiviyi söker mantığını kullanmadığım için mi bilmiyorum. cidden aklım almıyor biz nerede hata yapıyoruz acaba. herkesi kendimiz gibi sanarak mi hata yapıyoruz yoksa güvenerek mi?
Sevgilinle Eylül'de mi ayrıldın acaba
Kızma ama kime ne yaptım yazmışsın da dikkatimi çekti milletvekili meselesi ayrılmadan önce sen o nasıl oldu o zaman (kime ne yaptım diosun da ondan)evet nldu?
ne alaka ya. ben mv ile aşk yaşamadım bir şey olmadı . eski konuyu hortlatma amacın ne ?Kızma ama kime ne yaptım yazmışsın da dikkatimi çekti milletvekili meselesi ayrılmadan önce sen o nasıl oldu o zaman (kime ne yaptım diosun da ondan)
Açtığın konuları merak etmiştim bakarken gördümne alaka ya. ben mv ile aşk yaşamadım bir şey olmadı . eski konuyu hortlatma amacın ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?