- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Bir tek siz bir de biz evdeyiz sanırım. Kapanmanın başladığı günden beri evdeyimİstanbulda israil konsoloslugu onunde insanlar toplanmislar protesto var.adanada millet toplanmis kutlama var.ya hu napiyorsunuz???biz niye kapandik!? Biz niye gunlerdir evdeyiz!!!?
Adana da ne kutlaması varİstanbulda israil konsoloslugu onunde insanlar toplanmislar protesto var.adanada millet toplanmis kutlama var.ya hu napiyorsunuz???biz niye kapandik!? Biz niye gunlerdir evdeyiz!!!?
İstanbul Anadolu yakasındayız biz. Aksam saat 9 dan sonra bir korna sesleri bir silah sesleri en az 2 saat surdu. Mac Varmış. Heeey yavrum Heeeyİstanbulda israil konsoloslugu onunde insanlar toplanmislar protesto var.adanada millet toplanmis kutlama var.ya hu napiyorsunuz???biz niye kapandik!? Biz niye gunlerdir evdeyiz!!!?
Canım bu kapanma bahanesi olmayanlara kapanma inan banaİstanbulda israil konsoloslugu onunde insanlar toplanmislar protesto var.adanada millet toplanmis kutlama var.ya hu napiyorsunuz???biz niye kapandik!? Biz niye gunlerdir evdeyiz!!!?
Bu kadar dikkat ederken yakalanmadın dimi?Beni de ekleyin kapı eşiğini geçmeyenlere, sadece bu yasakta da değil, korona ilk çıktığından beri her türlü önlemle yaşayanlara selam olsun.
Enayilik ödülü verecekler herhalde bize.
Çok şükür.Bu kadar dikkat ederken yakalanmadın dimi?
Ben çok çok dikkat ettim . Annem babam ve kendim için. Yakalanmadik . Maşallah. Annem babam aşi oldu zaten. Sıram gelsin ben de olacağım. Insallah yakalanmadan atlatırımBu kadar dikkat ederken yakalanmadın dimi?
İsrail koronayı yendi kapanmayı tam uygulayarakKapanma falan yok hepsi hikaye göstermelik...
Zekası Çok geri bir Toplum olduk çıktık..
İsrail konsolosluğuna gidenler İsrail i İşgalinden vazgeçirebiliyor mu? Soyu kurusun diye dua edilen İsrailin Soyu kuruyor mu? Allah Diyor ki İlim ile Bilim ile Hareket edin.. Bilim i öğrenmeyi farz kılmışken Deve Sidiğine alkış tuttu bu toplum...
Çok şükürBen çok çok dikkat ettim . Annem babam ve kendim için. Yakalanmadik . Maşallah. Annem babam aşi oldu zaten. Sıram gelsin ben de olacağım. Insallah yakalanmadan atlatırım
Olmayan da yaratıyor ki bahane, bir randevuya bakıyor zaten çıkabilmek.Canım bu kapanma bahanesi olmayanlara kapanma inan bana
İşyerinde biri yakalandı.kadın çift maske ve olabildiğince mesafeli çalışıyordu çok şaşırmıştımÇok şükür.
Taa geçen sene kk nın korona konusunda söyledim, ben yakalanırsam eğer; tükürük yağmuru yapmazsam şe… diye
Binanın aşağısına inmiyorum, zorunlu haller harici alışveriş vs gitmedim, insanlarla sadece piknik bağ bahçede görüştüm.
Korksun benden Ankara
ben evde vakıt gecırmeyı severım..ama artık sıkılmaya basladım arkadasım..Çok şükür.
Taa geçen sene kk nın korona konusunda söyledim, ben yakalanırsam eğer; tükürük yağmuru yapmazsam şe… diye
Binanın aşağısına inmiyorum, zorunlu haller harici alışveriş vs gitmedim, insanlarla sadece piknik bağ bahçede görüştüm.
Korksun benden Ankara
Hakikaten tek mevzu tam kapanarak korona yı yenmek mi?İsrail koronayı yendi kapanmayı tam uygulayarak
Çalışma hayatı olunca, risk daima var.İşyerinde biri yakalandı.kadın çift maske ve olabildiğince mesafeli çalışıyordu çok şaşırmıştım
Tioacım normal dediğimiz şey, değişime uğradı, bunu kabullenmek gerek.ben evde vakıt gecırmeyı severım..ama artık sıkılmaya basladım arkadasım..
normale donemıycekmıyız..
Tam değil aslında. Uzun bir videoydu. Orada çalışan bir doktor oradaki olayları anlatıyordu. Kapanma+vatandaşa destek paketleri vermişler. Bir olay anlattı. Polisler düğünü dağıtıp düğün sahiplerine ağır cezalar kesmişler. Vakaların çıktığı ülkelerden gelen insanlar(2020 de dinledim bu videoyu)karantina altında kalmış ve bu ülkeler arasındaki seferleri kapatmışlar. Sonra aşılandı insanlar bu sene. Şimdi bitirdiler gibi görünüyor.Hakikaten tek mevzu tam kapanarak korona yı yenmek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?