aklım arkada kalacak gibi

Saygida kusur etmiyorum diyorsun ama yok goturmeseydin, yok soyleyeceksen yapmasaydin etmeseydin yeterince saygisiz ve minnetsiz şeyler zaten. Kadin hayatindan vazgecmiş kim yapar bunu kolay mi? Size karsidan kolay geliyor galiba, insanlara yaranilmiyor işte birak herkes ne hali varsa gorsun buyuyup dillenince yapmasaydin oluyor.
evet saygıda kusur etmiyorum. Bişiy yapacaksam bi yere gideceksem İlk ondan izin alıyorum.. Eğer o beni çocukları yerine koymuşsa bazı yapılan iyilikler öne sürülmez ben ne yapabilirim ki söylüyo ee ne diyim teşekkürler hala Allah razı olsun dedim ama öne sürülnce iyilik mi yapmış oluyosun dedim.. Başıma kakıyosun neden o zaman dedim bunu söylemekte hakkım. suçum olmayan bişiyi neden dinliyorum yada ne yapabilirim.. Evet yapmış Allah razı olsun.. Hepimiz yaptık yapıyoruz yapacagız . ayrıc bana bşy dese ağzımı açmıyorum. Ama anneme gelince yok kardesımn parasını yıyosun haram olsun sen söylesin sen böylesin. Çalışmadan kazandın helal mi o . Oturdugun yerdenn kardesmn parasını yıyosun.. burası senin evinmi ki? gibi ağır laflar söyluyor ben bunu hazmediyorum o yuzden söyleniyorum..

Halaniz yillar once aldigi karardan pisman olmus,acisini sessiz gordugu bir de gelin olarak aileye katilan annenizden cikariyor. Isin ozeti bu. Zamaninda yanlis karar alinmis. Simdi ise pismanligini kusuyor. Gecmise yapilacak birsey yok. Ne yapabilirim derseniz, tartismayi olmamis kabul edin. Konunun uzerine gitmeyin. Nisanlinizla oturun ciddi bir konusma yapin. Yeni evli ciftin yuvasina ilk gunden aile uyesinin gelmesi hele ki birlikte yasamasi sagliksiz. Ileride cicim zamaninizi evde annenizle gecirdiginiz icin siz bile annenize bilenebilirsiniz. Insaniz olabilir. Evlendiginizde ayni apartman,site veya yakin apartmanda annenize ev tutun. Kadin artik kendi hayatini yasasin,kafasini dinlesin. 2-3 sene sonra nasip olursa bebeginize ister evinde ister sizde goz kulak olur. Bakiciyi kontrol edebilir. Saglik sorunlari basladiginda,yasliliga bagli, yaniniza alirsiniz. Boylece esiniz de annenize ve iliskinize alisir ayni zamanda herkes evinde huzurlu yasar. Laf sokan insan ok yaydan cikmis gibidir, yapar yapacaktir. Yanlis,hastalikli kararlar er gec karari alani da karar alinma sebeplerini de hirpalar. Simdiden tebrikler,bir omur mutlu yuvaniz olur insallah. Sakin ve mantikli kararlar ile sureci yonetebilirsiniz. Bu arada annenizin kirasi,faturalari, yemesi icmesinin velhasil masraflarini iki kardes, kardesce gucunuz olcusunde karsilayin. Karsilayin ki anneniz haksizliga ugramamis ve evlat olarak sizler de dogrusunu yapmis olursunuz.

halamın evi dediğiniz halam zaten bekar bizimle kalıyo babasının evi olmuş oluyo yani. Annesi ve Babası da vefat etti. Vefat etmeden önce hep birlikteydik.. annem güçsüz bi kadın değil. Kocasının vefatından sonra maaşı kendısıne bağlandı. saygısızlık etmıyorum asla etmem o söylese de cvp vermiyorum zaten .. annem için söyledikleri acıtıyo..
O zaman siz halanin evinde kaliyorsunuz. Sizden sıkılmış olabilir belki yalniz kalmak isitiyordur evinde. Madem babanızdan maaş da kalmış maaile kalmayın kadının evinde.

O zaman siz halanin evinde kaliyorsunuz. Sizden sıkılmış olabilir belki yalniz kalmak isitiyordur evinde. Madem babanızdan maaş da kalmış maaile kalmayın kadının evinde.
halamın evi dediğiniz babamn evi yani niye kalmayayım anlamadım. . Annemnde kocasının evi.. ayrıca istemiyosa söylesin onun hakkı oldugu gbi annemnde benmde o evde hakkım var..

temmuzda nişanım olacak. kısmetse nisanda da düğünüm. . ama benim aklım annemde.. Babamı küçük yasta kaybettim. Annem halam(bekar) abim birlikte kalıyoruz. Halam nişanlıymış, Babam öldugunde bize bakıcam diye nişanı atmış..Abim evli 2 yegenim var. Yengem abim sıkıntı değil de. Halam Annemi sürekli tersliyor. Bişiy söylemeye kalmıyo sürekli tersliyo bende arada sesimi yukseltiyorum işte hala annem ne dedi ki niye böyle tersliyosun eee ben terslemiyorum ki diyo ama sürekli tersliyo Annemde doğal olarak arada tepki veriyo. Halam yengemci zaten laf söyletmez laf söylesen sana da bişiy demez ama hemen sana karşı huyları değişir. bi gün baya kavga ettik böle olmasından dolayı sen böle yapıyosun gözum arkada kalacak benm dedim ee kızım anneni de alırsın o zaman yanına dedi sen böle davrandıkça ben onu da düşünüyorum dedim.. yok ben sana küçükken baktım emeğim çok hastanelere göturdum fln. Hala dedim yapılanlar söylenmez hani diyorsun ya dedim annenim eger öyleysen Anneler hiç söylemez dedim madem önume getıreceksın yaptıklarını o zaman bundan snra bişy yapma dedim.. hastaneye göturmussun eger yasım tutsaydı kendımde olsaydım ben kendm giderdim dedim şimdi oldugu gibi.. Annen de seni götrdu dedim bu ne şimdi her Anne her buyuk göturur dedim önume sunmak için mi göturdun... içimi dökmek istedim cidden. evet halam buyuttu annemle birlikte fln tamam kabul onu da severim sayarım. ama annemi ezmesi üzüyor.. annem eskiden sessiz bi insandı ama ben bi dün dayanamadım. Anne halam sana bişiy dediği zaman ver cvbı dedim kalmasn içinde yapıştır.. Şimdi Şimdi cvp vermeye başladı.. dayanamadım içimi dökmek istedim..

Halanız sizin için büyük fedakarlık yapmış. Kendisini takdir ettim. Ha belki de yapmasaymış daha iyi olacakmış. Hem o kendi ailesini kurmuş olurdu hem de anneniz sonuçta bir şekilde büyütürdü zaten sizi..

Back
X