• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım başımda değil, acil yardım!!!

Kendinin de boğa olduğunu yazmışsın, niye? Bi uyum arıyorsun demek ki...

Herkesin başına gelecek bir konu değil, kimle nişanlansan aklın hep yengeçte.. Normal değil bu durum...

Aslında tam olarakda herkesin başına gelebilecek bir durum, ilk nişanlımda onu düşündüğümü hiç söylemedim, daha çok o benimle ilgiliydi.
Benim asıl problemim ne yapıcağım bundan sonra ve beni yargılamanızı değil, yardımınızı istiyorum. Böyle bişeyin olucağını düşünseydim o yüzüğü zaten takmazdım

Aslında tam olarakda herkesin başına gelebilecek bir durum, ilk nişanlımda onu düşündüğümü hiç söylemedim, daha çok o benimle ilgiliydi.
Benim asıl problemim ne yapıcağım bundan sonra ve beni yargılamanızı değil, yardımınızı istiyorum. Böyle bişeyin olucağını düşünseydim o yüzüğü zaten takmazdım

O seninle ilgilendiğinde, terslediğini falan okumadım, hem de nişanlı bir bayan olarak...

Anası bakıyordu, kendi bakıyordu deyip durmuşsun, sen bakmadan onların sana baktığını görmen mümkün mü?

Nişanlın aklında yengeç burçlu eski sevgilinin olduğunu öğrenirse mi yıkılır, yoksa sen nişanı bozarsan mı daha çok yıkılır?...

Nişanlımı üzmekten korkuyorum, biliyorum üzülücek

Nişanlın nişanı atmana mı daha çok üzülür, senin aklının kalbinin başkasında olmasına rağmen onunla oynamana mı üzülür? Sen söyle.
Aslında sende yapman gerekenin ne olduğunu çok iyi biliyorsun ama sevdiğin kişi sana yeşil ışık yakmadığı için nişanlını yedekte tutuyorsun. İstemem yan cebime koy durumu var.

O seninle ilgilendiğinde, terslediğini falan okumadım, hem de nişanlı bir bayan olarak...

Anası bakıyordu, kendi bakıyordu deyip durmuşsun, sen bakmadan onların sana baktığını görmen mümkün mü?

Nişanlın aklında yengeç burçlu eski sevgilinin olduğunu öğrenirse mi yıkılır, yoksa sen nişanı bozarsan mı daha çok yıkılır?...

Eskiden aşık olduğun kişinin seninle ilgilenip ilgilenmediğini farketmemen mümkün mü ? Üstelik gözleri sürekli sendeyse, arkadaşım yaşadığımdan, hislerimden dolayı zaten suçluyum, suçlu hissediyorum ki sizden yardım istiyorum. Kendime bende yakıştırmıyorum bunları düşünmem kendimi kötü hissetmeme yetiyorda artıyor bile

iyi düşün karar ver yengeç olsada olmasada şuanki ilişkin çok sağlıklı olmaz bence.Bu tarz durumlarda bı taraf hep üzülür zaten yapabılecek bışey yok,o üzülmesin diyede devam etmenın bı mantığı yok.

madem yengeçe aşıksınız nıye zırt pırt nişanlanıp başkalarının duygularıyla oynuyosunuz aynı davranış sıze yapılsa ne düşünürsünüz?ya aklınızı ya kalbınızı dınleyın ıkısını bırden yürütmek nişanlınıza buyuk haksızlık:19:

hay ALLAH seni öldürmesin zırt pırt nişanlanmak, okuyunca sesli güldüm...

Konu sahibi arkadaşım ALLAH seni de öldürmesin yengeç ne ola ki?? Benim eşim de yengeç burcu bundan sonra ben de mi ona yengeç desem acaba yanpirik yanpirik, bu yengeçlerin duygusal göründüğüne bakma sen çok fenadır onlar tatlım eşimden biliyorum, kimi seviyorsan onunla git derim ben, sevmediğin biriyle evlenmek öncelikle evleneceğin kişiye yapacağın çok büyük haksızlık olur. Bu yüzden iyi düşün.

Astrolojiye basil bağladınız olayi?

Bu yengecin de sizin de yükseleniniz kesin ikizler, kesin.

ayip oluyor ama aranizda ikizler burcu var.tek insan karakterini simgeleyen zeki bir burc jucul seylerde zor karar veririm ama butuk bir konuda kesin karar veririm..iki karakterliyim hangisini grecegi karsiya bagli asiri merhametli ama akkiyla haraket edeb biriyim..nolmus ikizlersem..biraz dengesizlik simariklik var..ama icine bir gir neyse odur ablacimmmmm..kaoisss

Erkeklerden başka bi derdin var mı merak ettim ..

Nişanlından ayrılmalısın bence onunla nişanlıyken başkasını düşünüyorsan olay çoktan bitmiştir zaten .
yengeçede git duygularını söyle istiyorsa devam edersiniz istemiyorsada etmezsiniz ..
Bence senin biraz yalnız kalıp kafanı toplamaya ihtiyacın var ..

Hakikaten cok sacmaymis...
Simdi oglak arkadasim, bu yengec senden hoslansa, burclari konusunda tam bilgi sahibi olamadigimiz iki nisanlinin olmadigi zamanlar da mutlaka size karsi adim atardi...
Siz oglak oglak her seyi kendinize gore yorumlamissiniz, her seyden de anlam cikarmissiniz, bana kalirsa...
Ben bir terazi olarak boyle dusunuyorum...
Saygilar...

Hobiniz çok güzelmiş özendim :( Benim hiç nişanlanma hobim olmadı. En fazla kaligrafi falan yaptım. Bir ara havlu kenarı örmüştüm. İnanılmaz ezik hissettim şu an kendimi. Oğlak olduğumdan mıdır nedir hiç nişanlım olmadı da zaten.
Belki de bir yengeç bulmalıydım. Şu fani ömrümde bir yengece sahip olamadım. Ağlıyorum biliyor musun?
Sorununuza değinecek olursam... Nişanı atın. Yengece gidip "Senin kıskaçlarını yolarım. Açıl bana bebeğim" deyin. Açılırsa ne ala, açılmazsa başkasıyla mantıklı bir şekilde yeniden nişanlanın.

Bu gece ben bu konuya çok güldüm ya kafamda düğünde yan yan yürüyen bir yengeç canlandı, hele yorumlar hepten komik zaten ALLAH ım sen gülmekten ayırma...

yanı hakkaten anlamıyorum bız bıtanesıne hasret mıllet 3er 5 er götürüyo hey allahım ya:31:

İki kere nişanlanmışsın ama aklın hep yengeçte kalmış. Burçlara meraklıyımdır ama kimseyi yengeç, aslan, oğlak diye çağırmak aklıma gelmedi.

Fazla etkisinde kalmışsın. Burçlara değil karakterine takıl, ortak noktanız var mı, seviyor musun ona bak. Birde bir ömür geçirebilir misin bunu düşün. Yengeci düşünüyorsan da, kimseyi bir yara bandı olarak kullanma. Nişanlından ayrıl, yengeci iyice unuttuktan sonra yeni bir ilişkiye başlarsan başla.

Anlaşılan O Ki Sen Yengece Abayı Fena Halde Yakmışsın Ondan Başkasına Yar Olmazsın Ayrıl Bu Nişanlından Ama Yengeçle Evlenirsen Nişan Yapmadan Evlen Oldumu Sen 'Nişan Yapma' Hakkını Çok Tüketmişsin Kardeşim :ssz: Direk Olayı Bağla:23::1:

Yengeci sevmiyosun, biseyler yasanmadigi icin icinde kalmis o kadar.. Nisanlinla mutlu ol kapat yengec sayfasini

Hobiniz çok güzelmiş özendim :( Benim hiç nişanlanma hobim olmadı. En fazla kaligrafi falan yaptım. Bir ara havlu kenarı örmüştüm. İnanılmaz ezik hissettim şu an kendimi. Oğlak olduğumdan mıdır nedir hiç nişanlım olmadı da zaten.
Belki de bir yengeç bulmalıydım. Şu fani ömrümde bir yengece sahip olamadım. Ağlıyorum biliyor musun?
Sorununuza değinecek olursam... Nişanı atın. Yengece gidip "Senin kıskaçlarını yolarım. Açıl bana bebeğim" deyin. Açılırsa ne ala, açılmazsa başkasıyla mantıklı bir şekilde yeniden nişanlanın.
Cok kasmissin ama bir kere bile gulumsemedim. Sende mizah hamuru yok. Zorlama

Cok kasmissin ama bir kere bile gulumsemedim. Sende mizah hamuru yok. Zorlama

Halbuki ben senin yüzünde oluşacak bir gülümseme için kk'yi yakardım. O kadar değerli ki hakkımdaki kanaatin. O kadar kastım hiç mi gülmedin :( Dudağının kenarı bile titremedi mi?
Tamam zorlamayayım madem ben :(

bence sen acil bir sekilde nisanlindan ayril, sonrada mümkün mertebe uzun bir süre bütün burclardan.. pardon yani erkeklerden uzak dur

bu durumda baska ne yapilabilir, icine birden bire nisanlina karsi sevgi isinlanmayacagina göre neyi düsünüyorsun

Eger sen eger gercekten yengeci dedigin cocugu seviyorsan sevdiginden ayril cünki su an karmasik duygular icindesin evlendikten sonrada icinde hep acabalar olur bosaniverirsin.en iyisi simdiden ayril.ben burclara takilan biri degilim fkt sen cocuk yengec burcunu özelliklerini tasiyor demissin yengecler hassas olur güvenmek ister, kücük birsey oldugunda güvenlerini yitirirler ve daima gecmisleriyle yasarlar.sen cocuktan ayrilmissin belkide icinde bazi kirginliklar kkalmis.eger onu seviyorsan bir adim at eger o seni seviyorsa mutlaka karsilik verir istemiyorsada kibar bir sekilde ceviriverir.

Back
X