• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım başımda değil, acil yardım!!!

yaşınız o kadar büyük değil niye ilişkinizi hemen ciddi boyuta çeviriyosunuzki hem duygularınızdan emin olmadan nişanlanmak bence çok yanlış.şöyle de bişey var onunla bi ömürü mantığınız değil siz geçiriceksiniz sevdiğinizden emin olmadığınız bi adamla ve aklınızda başka biri varken nikahta nasıl gönül rahatlığıyla evet diyiceksiniz ki? ayrıca o adama dönmesenizde nişanlınızla evlenmek hata olur bence

Standupina gulunmeyen adamin kk versiyonu

Ahuah onu boş ver de çok merak ediyorum bu modellerin zihin süreçlerini. Diyelim ki ben komiklikler yapmak için tüm hücrelerimle savaşıyorum. Nihayetinde başaramıyor ve çabalamaya devam ediyorum. Deliyim ya ben amacım bu. Peki sizin amacınız nedir? Bir konuda yorum yazan bir zatın alelade bir yorumu hakkında sosyolojik bir tespit yapmışcasına gerinip komut vermek nasıl bir kafanın ürünüdür? Zekanızı mı kanıtlıyor, tespit ve muhakeme yeteneğinizi mi? Uykunuz mu kaçtı, şuurunuz mu ayaklandı? Ciddi ciddi merak ettim ben.
Biraz daha sert bir yorum yapacak olursam, size ne? Daha da sertleştirecek olursam, hakkımdaki fikrinizden bana ne? Kime ne? Konu ile bağlantısı ne? Konuyu daha da uzatacak olursam, şahsımla ve dahi yorumlarımla ilgili fikrinizi önemseyip kendime çeki düzen vereceğimi düşündüren öz güveni nereden temin ettiniz :)

Konu ile alakasız ve kişiye karşı yaptığım ikinci ve son yorumdur bu. Kendinizi bu kadar önemsemeyin. Bunu başaramazsanız da beni önemsemeyin :)

Ahuah onu boş ver de çok merak ediyorum bu modellerin zihin süreçlerini. Diyelim ki ben komiklikler yapmak için tüm hücrelerimle savaşıyorum. Nihayetinde başaramıyor ve çabalamaya devam ediyorum. Deliyim ya ben amacım bu. Peki sizin amacınız nedir? Bir konuda yorum yazan bir zatın alelade bir yorumu hakkında sosyolojik bir tespit yapmışcasına gerinip komut vermek nasıl bir kafanın ürünüdür? Zekanızı mı kanıtlıyor, tespit ve muhakeme yeteneğinizi mi? Uykunuz mu kaçtı, şuurunuz mu ayaklandı? Ciddi ciddi merak ettim ben.
Biraz daha sert bir yorum yapacak olursam, size ne? Daha da sertleştirecek olursam, hakkımdaki fikrinizden bana ne? Kime ne? Konu ile bağlantısı ne? Konuyu daha da uzatacak olursam, şahsımla ve dahi yorumlarımla ilgili fikrinizi önemseyip kendime çeki düzen vereceğimi düşündüren öz güveni nereden temin ettiniz :)

Konu ile alakasız ve kişiye karşı yaptığım ikinci ve son yorumdur bu. Kendinizi bu kadar önemsemeyin. Bunu başaramazsanız da beni önemsemeyin :)

Kisi uzerinden sosyolojik degil psikolojik tespit yapilir.. Size dair tek tespitim mizahin size henuz uzak oldugu, fazlasi degil

Siz de her birey gibi onemlisiniz, kendinizi onemsiz gormeyin.

Konu sahibi de onemli. Derdini tiye almayin. Hayirli forumlar

yanı hakkaten anlamıyorum bız bıtanesıne hasret mıllet 3er 5 er götürüyo hey allahım ya:31:

:60::60::60::60::60::60::60::60:
bir Koç olarak ayni sey aklimdan geçti ya:27::27:

konu sahibi, senin yengeç sana yeşil ışık yaksa sen şimdi uzmek iatemiyorum demene rağmen,
nisanlini gozunun yaşına bakmadan terkedersin bence.
kesinlikle kinamiyorum, ama em doğrusu bu sefer de nişanı atmak ve bi süre kendini dinlemek..
Hem kendini hem karşındakini mutlu etmek için evlilik yapilir, nisanlini mutlu etmek için değil,
umarim kendin icin doğru olani yaparsin ama nisanlina yazik.
onu terketmen, onu bi baskasinin dusuncesiyle kiyaslamaktan daha az acı verir emin ol.

ilk nişanlınızdan ayrıldıgınızda bakışmalarınız varmış,
herhangi bir hamle gelmeyince aklınızda hala o varken neden hemen nişanlandınız?
madem nişanlandınız, neden hala bakıyorsunuz?
çünkü o bana bakıyor demeyin, belki siz cok dikkat çekici şekilde bakıyorsanız istemsizce onlar da size bakıyorlardır "nisanlı kıza bak, gözü dışarda" diye.
hadi gönlünüzü kaptırdınız aşık oldugunuzu ancak idrak edebildiginiz , neden bakışmaya devam ederken nişanlınızdan ayrılmıyorsunuz?

ya ona buna bakmayacak evleneceksin ya da bakmış isen ayrılacaksın.
yengeci görememek mi üzüyor sizi, yoksa mantıgınızın kabul ettigi adamdan ayrılmak mı? buna göre karar verin.

Nişanlanmak ne kadar kolaymış sizin hayatınızda öyle :ssz:
Siz baktığınız için, onun ve annesinin de size baktığını düşünmüş olabilir misiniz? Açılma yok bişey yok bana biraz öyle geldi. Nişanlı'larınıza üzüldüm, hep haksızlığa maruz kalmışlar.

Kisi uzerinden sosyolojik degil psikolojik tespit yapilir.. Size dair tek tespitim mizahin size henuz uzak oldugu, fazlasi degil

Siz de her birey gibi onemlisiniz, kendinizi onemsiz gormeyin.

Konu sahibi de onemli. Derdini tiye almayin. Hayirli forumlar

Uzatmayayim dedikce seytan durtuyor efenim. Kisi uzerinden sosyolojik tespit yapıldığını iddia ettigimi düşündüren nedir size? Sizin mevcut tutumunuza karsi bir benzetmeydi sadece. "Sosyolojik tespit yaparcasina"
cumlesi bir bilgi yahut iddia cumlesi degildir. Bir benzetme cumlesidir. Tavrinizi esas alan bir benzetme. Hepsini gectim kisiler uzerinden sosyolojik tespit yapilir ayrica :) sosyolojide butune ulasmak icin parcalara ihtiyac vardir. Butun toplumsa toplumu da kisiler olusturur. Ben onemsizim demedim. Ben onemliyim lakin siz beni ve yorumlarimi onemsemeyin dedim :) hayirli mutlu huzurlu forumlar dilerim.

Canım nişanlanmasaydın ozaman acelet etme yani.Gercekten sevip onunla ömür boyu yaşıycağına emin olup sonra nişanlansaydın.Basit bişey değil bu evlilik.İçin sinmiyorsa hatanın neresinden dönsen kardır.Yengeçle ilgili mevzuya gelince bazı yaşanmamışlıklar insanın içinde kalıyor ulaşılamamazlık gbi birşey insan nerde imkansız nerde olmuycak birşey varsa oraya gdyor..Ama bnce hiç kurcalama o konuyu unut gitsin.

Bunun yengeç olmasıyla ne ilgisi var ki acep?
Bu arada bende yengecim..:27:
Şaka bir tarafa ben 8 yıllık flört hayatım boyunca söz, nişan aşamasına gelemedim henüz, siz nişan oyunu oynuyorsunuz sanki?:53:
Aklın hala o yengeç kişisinde olduğuna göre ve barışma ihtimali de yoksa içinin soğumasını bekleseydin keşke nişanlanmak için.
Hep böyle oluyor zaten, çat nişan yapılıyor, düğün yaklaştıkça da kafam karışık, şu kişi aklımdan çıkmıyor falanlar filanlar.. :ssz:

Bir aslan olarak kariyer planınızı evlenmek üzerine yapmışsınız gibi geldi... Modası geçti bunların mesleğiniz var mı bilmiyorum ama nişanı falan boşverin kendinize bir uğraş bulun. Henüz evliliği yürütebilecek sorumluluğa sahip olmadığınız açıkça görülüyor. Bu arada yükselenim de aslan, sevgiler...

:))) konunun ilk aşkınızın yengeç olması ile direkt ilişkisi nedir anlayamadım sürekli burcunu belirtmişsiniz hatta artık adamın adı yengeç olmuşşş :D :D kusura bakmayın ama bence siz olayları görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz annesi size sürekli bakmış yok o bakmış filan bence size öyle gelmiş olabilir. ayrıca ilk aşkınız olan yengeçle 17-18 yaşında çıkmaya başlamışsınız öncesi olmadığını belirtmişsiniz ne yani 17 yaştan önce zaten bi ilişkiniz olması çok erken ve gereksiz olmaz mıydı yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sizin ciddi bir ilişki yaşayabilmeniz mantığınızın oturabilmesi için daha en az 5 yıla ihtiyacınız var gibi biraz çocuk ruhlusunuz gibi geldi bana

Nişanlanmak ne kadar kolaymış sizin hayatınızda öyle :ssz:
Siz baktığınız için, onun ve annesinin de size baktığını düşünmüş olabilir misiniz? Açılma yok bişey yok bana biraz öyle geldi. Nişanlı'larınıza üzüldüm, hep haksızlığa maruz kalmışlar.

valla bende üzüldüm konu sahibinin nişanlılarına kusura bakmasın ama konu sahibi şaka gibi biri valla inanılmaz :))))

Hobiniz çok güzelmiş özendim :( Benim hiç nişanlanma hobim olmadı. En fazla kaligrafi falan yaptım. Bir ara havlu kenarı örmüştüm. İnanılmaz ezik hissettim şu an kendimi. Oğlak olduğumdan mıdır nedir hiç nişanlım olmadı da zaten.
Belki de bir yengeç bulmalıydım. Şu fani ömrümde bir yengece sahip olamadım. Ağlıyorum biliyor musun?
Sorununuza değinecek olursam... Nişanı atın. Yengece gidip "Senin kıskaçlarını yolarım. Açıl bana bebeğim" deyin. Açılırsa ne ala, açılmazsa başkasıyla mantıklı bir şekilde yeniden nişanlanın.

:D :D süper yorum herkese bi yengeç lazım :D :D

Astrolojiye basil bağladınız olayi?

Bu yengecin de sizin de yükseleniniz kesin ikizler, kesin.

hooop ne varmış ikizlerde be ya:27:

valla bu burçlara takılı yaşayn insanlara çok şaşırarak bakıyorum.sen yengeci seviyorsan unutamadıysan oğlakla balıkla niye nişanlanıyosun dimi onların günahı ne :26:

hooop ne varmış ikizlerde be ya:27:

valla bu burçlara takılı yaşayn insanlara çok şaşırarak bakıyorum.sen yengeci seviyorsan unutamadıysan oğlakla balıkla niye nişanlanıyosun dimi onların günahı ne :26:

Bebişim ben de dengesiz teraziyim de ama eski sevgilimden hic balık diye söz etmedim :D o yüzden şeyetmiştim :D

Olgunlaşmamış, yok çocuk ruhlu falan değilim. Sadece yanlış bir karar verdim nişanlanmakda acele etmekte..
Bazılarınız anlamak istemiyor, tek isteği yadırgamak sanki! Hissettiklerimi savunmuyorum ama ben nişanlaırken yengeç yoktu aklımda, onu gördükten sonra kafamın karışmasıyla nişanlımı yeterince sevmediğimi anladım.
Oysa nişanlanırken içime sinmişti çünkü onunla çok iyi anlaşıyorum, ondan hoşlanıyorum ve mantığımada uyuyordu.
Birde onu cepte tutmayı falan asla düşünmedim, bu kadar çirkin çalışan bir kafaya sahip değilim ve bir mesleğimde var. Arkadaşlar sadece eleştirmek için yazmayın çünkü bu durumda olmak beni yeterince yıpratıyor.
Evet belki yaşanmamışlıklar var o yüzden de görünce kafam karışıyor. Ama yengeç sürekli etrafımda, konuşmaya çalışıyor, benim olduğum masanın etrafında dolanıyor. Bu kız kardeşimin bile dikkatini çekmiş. Ve bu yazdıklarımın yani şuanki hissettiğim karmaşıklıkların hiç birini bilmiyor. Daha öncede belirttiğim gibi yengeç demem ayırt edici olması içindi!

cidden merak ettigim bişey var, sadece hoşlanarak nişanlanmaya nasıl karar veriyorsunuz ? bi kere nişanlandım ayrıldım o da hatamdır keşke nişanlanmasaydım bekleseydim dedigim biridir, ikinciye o hatayı yapmamak için aylardır bekliyorum ki bütün şartlarımız otursun, düğün tarihi bile belli olsun, nişanı yapalım vakit geirmeden de evlenelim die. ama siz aynı hatayı bir kere daha yapmışsınız, hem de sadece hoşlantıyla.. insan çok sevdiginden bile evlenme konusunda emin olamıyorken siz evliliğin ilk adımını atmışsınız, biraz garip geldi doğrusu.. yaşınız da küçük deil ki, oyun gibi görüyorsunuz diyeyim bence once bu ruh halinden çıkın..

ikinci olarak da ne yapmam gerekiyor demişsiniz ya, nişanlandıgın insandan ayrılarak başlayabilirsin bence. sevmedigin bir adamla aynı evi nasıl paylaşıp aynı yataga nasıl gireceksin, nişanlanmadan önce aklından geçmedi mi hiç ? zararın neresinden dönersen kardır die düşünüyorum. once nişanlından ayrıl ve ne istedigine karar ver, sonra yengeç le yada başkasıyla yada hiç kimseyle bi hayat yolu çizersin. önce bi kafanı topla da geri kalanına sonra bakarsın :34:

Nişanlanmak ne kadar basit bir şey sizin için. Bence ilk nişanlınızdan da aile problemleri yüzünden değil aklınız yengeçte aldığı için ayrılmışsınız bir de daha kafanız net değilken başka biriyle nişanlanmışsınız belli ki bunu da bırakacaksınız çünkü net değilsiniz ne istediğinizi bilmiyor musunuz. Ben nişanlıyken yengeç yoktu kafamda demişsiniz ama zaten ilk nişanlandığınızda da görüyormuşsun düğünlerde filan bu insanı sürekli kendiniz dediniz. Bu nişan olmadan önce de görüyordunuz belli ki çünkü aynı çevrede yaşıyorsunuz.

Nişanlandığınız kişi sizi seviyordur mutlaka ama sizin aklınız başkasında seneler önce çıktığınız kişinin bakışına, şakasına anlamlar yüklüyorsunuz annesi bana bakıyor diyorsunuz seneler geçmiş sadece çıkmışsınız annesi neden alıcı gözle baksın hem de nişanlı olduğunuzu bile bile ona bile anlam yüklemişsiniz şunu kabul edin erkek arkadaşınızla ayrıldınız, isteseydi o kadar sene içinde zaten size geri dönerdi nişanlanmanızı beklemezdi hadi kıymetinizi anladı diyelim, ilk nişanlınızdan ayrıldığınızda gelir teklif ederdi tekrar. Nişanlınızı çok sevseniz ama onun aklında biri olsa hep ona baksa rahatsız olmaz mıydınız. bence mantık evliliği yapmayın sevmediğiniz biriyle evlenmeyim aklınız kalbiniz onda değil çünkü ona da kendinize de yazık etmeyin evlenseniz de bu takıntınız geçmeyecek önce bu takıntıdan kurtulmanız lazım.

Son düzenleme:
Zaten konu başlığınızda durumunuzu net açıklamışsınız , bunu bende dile getirsem saygısızlık yapmış olmam heralde .

Evet aklınız başınızda gibi durmuyor ve acil toparlanmanız lazım .

X İ unutamıyorum ama nişanlımıda bırakamam diye bir mantık yok . X le olur ya da olmaz onu bilemem ama nişanlı iken aklınızın başkasında olduğu biri ile olmayacağı kesin .

Bu arada kırk yıllık yengece X dedim ama :26:

Back
X