Biraz uzun olcak ama yinede yardım edebilmeniz için herşeyi yazicam.
Bundan 6,7 yıl önce yani 17, 18 yaşlarımda yengeç burcu bir çocukla çıkmıştım ve ilk çıktığımdı bu yüzden biraz korkuyordum ve kısa süre sonra bitirdim. Ama onu seviyordum, onun elimi tutmak, sarılmak gibi şeyler istemesi beni korkuttu ve ayrıldık. Tabi ayrıldıktan sonra onu arayıp bir kaç kez görüşmek istediğimi söyledim, benimle görüştü ve seviyor gibi davranıyordu buluştuğumuzda, hatta beni ondan bundan kıskanıyordu ama yeniden barışmak istemediğini söyledi. Neyse üzerinden iki sene sonra ben kendimden 6 yaş büyük biriyle tanıştım ve nişanlandık.
Ve nişanlım yengeç sevdiğimin ona benimle yapamıcağını, benimle çıktığını ve kimsenin benim gibi biriyle yapamıcağını söylemiş. Bunu duyunca çok şaşırdım. Daha sonra işte gecelerde düğünlerde hep bana bakıyordu, sürekli benimle ilgili falan hatta anneside hep bana bakıyor. Nişanlanmadan önce hatta annesi benimle konuşmaya çalışıyordu, şakalaşıyordu ama nişanlandıktan sonra uzak duruyor ama çok bakıyordu. Neyse ben bu nişanlımlada ayrılmak zorunda kaldım aile problemleri yüzünden.
Tabi bu yengeçle düğünde falan ara ara karşılaştık ve önceden sadece bakan insan gelip bana şakalar yapıyor, yazıp duruyordu, çok ilgiliydi falan hissediyordum yani beni çok beğendiğini ama açılma falan kesinlikle yok!
Şimdiyse ben yeniden bir başkasıyla nişanlandım bir kaç aydır haziranada düğünüm var ama kafam çok karışık :/
Geçen düğünde yengeçi gördüm ve morali bozuk görünüyordu, benden kaçıyor hatta selam bile vermedi ama aynı zamanda etrafımdaydı, bakıyordu arada, annesiylede yine çok göz göze geldim.
Ben sadece bir kez aşık oldum ve oda resmen çocukken tanıştığım yengeçdi. Onu öyle üzgün görmek beni üzdü.
Şuanki nişanlımla biraz mantık ilişkisi yani hoşlanıyorum ama yengeç hala aklımda ama ona güvenemiyorum, nişanlıma arkamı dönemiyorum. Kafam karma karışık! Yengeçin beni sevip sevmediğinide anlamıyorum ki, açılmıyor, bir adım atmıyor senelerdir uzaktan bakıyor, bir ara ilk nişanlımdan ayrıldığımda yakınlaşmaya çalışıyordu ama o kadar. Lütfen yardımcı olun, ben boğa burcuyum hiç bir zaman böyle ikilem yaşamamıştım, ne yapıcağımı bilmiyorum. Tek bildiğim galiba onu hala seviyorum ama nişanlımı bırakamam, böyle hissediyor olmam ne kadar doğru bilmiyorum ama herkes için en doğru karar nedir ? Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum? Çok ama çok saçma bir durum içersindeyim yardımınıza ihtiyacım var...