Aklim basimda degil....

Bebegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
60
0
36
Almanya
Arkadaslar benim bir kac ay önce cok sevdigim birisi vardi. Malesef bana dürüst davranmadi. hep 1-2 ay sonra bana geri döndü. zamanla gidisine alistim.yeni birisiyle tanistim ve tam bir bucuk ay sonra yine kendisini hatirlatti. Yeni tanistigim kisi cok temiz kalpli masallah.
Ama eski sevdigim insan arayinca ona üzülüyorum. artik herseyden vazgececegini söyledi. aslinda ona geri dönmekk istermiYorum ama aklimi cok karistiriyor. hangi yolu secmeliyim. onu unutmak icin hergün dualarimda aglayarak Rabbime yalvardim. ama tanistigim yeni kisi bana cektirmeyecegini görüyorum, beni simdiden el üstünde tutuyor cok sükür. cok caresizim. neolursunuz yardim edin.

eski ilişkilerden kimse hayır gelmez sakın olaki dönme.
lakin bence bu sorundan once sorgulaman gereken şey şu ki ne çabuk yeni bir ilişkiye adım attın? daha birkaç ay olmuş? çok sevdim diyorsun nasıl bir sevgi bu. yada onu unutmak için yapıyorsan onu unutmak için başkalarını harcama gun gelir harcanan sen olursun

geçmiş geçmişte kalsın hep arkana bakarsan hep geride kalırsın.bence sen şimdi önüne bak hem şimdi ilişkinde mutluymuşsun neden tekrar mutsuz olduğun kişi için üzülüyosun anlamadım açıkcası bir kere hata yapan tekrar yapar ağaçtan kırılan bir dal tekrar tutarmı yapma böyle hep içinde bir şüpeyle kuşkuyla yaşamaktansa önündeki seni sevenle devam et yazık etme kendine:20:

Bence geri dönme boşuna.Sen acı çekerken o yoktu yanında .Bırak bittiği yerde kalsın eğer gerçek olsaydı zaten hiç bitmezdi.Yeni tanıştığın insana şans vermelisin .

ben olsam eskiyi eski olarak bırakır, tazelemezdim. zaten sen onu hayatına aldıkça o acılar da her seferinde tazelenecek.
o senin hayatına girmiyor, sen onu hayatına alıyorsun.
yeni hayatına giren kişi madem seni düşünüyor, onunla devam et.
ama eskisini de aklına alarak yanında ki insana kötülük yapma.

Arkadaslar benim bir kac ay önce cok sevdigim birisi vardi. Malesef bana dürüst davranmadi. hep 1-2 ay sonra bana geri döndü. zamanla gidisine alistim.yeni birisiyle tanistim ve tam bir bucuk ay sonra yine kendisini hatirlatti. Yeni tanistigim kisi cok temiz kalpli masallah.
Ama eski sevdigim insan arayinca ona üzülüyorum. artik herseyden vazgececegini söyledi. aslinda ona geri dönmekk istermiYorum ama aklimi cok karistiriyor. hangi yolu secmeliyim. onu unutmak icin hergün dualarimda aglayarak Rabbime yalvardim. ama tanistigim yeni kisi bana cektirmeyecegini görüyorum, beni simdiden el üstünde tutuyor cok sükür. cok caresizim. neolursunuz yardim edin.
Eskisi, tabiri caizse yalama olmuş artık, ne istediğini bilmeyen tipik bir erkek. Kendinize zaman tanıyın. Şimdi bu insan türü avucunun içine alana kadar zaten hep el üstünde tutuyor. Yani eski erkek=yeni erkek. Yani bunların hepsi aynı. Aslında önemli olan onların size nasıl davrandığı değil sizin kendinize bu ilişki süresince nasıl davrandığınız. Kendinize saygınızı kaybetmiyorsanız eski olsun yeni olsun ilişki öyle böyle bir dengeye oturuyor. Diğer türlü herşey ortada memnun olmayan kadın mutsuz eden erkek. Hiç değişmiyor.

Son düzenleme:
canım en doğru kararı tabii ki sen vereceksin, aslında vermişsin de sanki??.. Bunu söylemek çok istemezdim ama biraz ikili oyna canım, yani ikisiyle de görüş bakalım ne olacak. (yeni tanıştığın kişiyle sevgili değil sadece etkilendiğini düşünürek böyle diyorum)

Son düzenleme:
Back
X