Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani dua etmek baska ruh bilimi bambaska seyler. Siz bilirsiniz ama boyle bir yol alamayacaginiz cok acik. Doktora niye gitmiyorsunuz tam olarak?Haklisiniz.Dua ediyorum duzelmek icin elimden geleni yapiyorum
Ben o kiza soyledim bubadam boyle boyle benimle konustu diye.1.5 yillik evliler.O adamin ikna edemiyecegi kimse yok.Oyle bir dili varki.neyseAz önce o kadını düşünüyordum
Kendi düşen ağlamaz hesabı ...
Gitmek istiyorumYani dua etmek baska ruh bilimi bambaska seyler. Siz bilirsiniz ama boyle bir yol alamayacaginiz cok acik. Doktora niye gitmiyorsunuz tam olarak?
Mesaj attığında nefret kustum.Oyle dusunmez daha.Cunku bana degismissin dedi o zaman.Adam bi yaklaşıp bi.kacarak size bilinçli bi şekilde kaybetme korkusu aşılamış ve siz bu şekilde adama bağlanmışsiniz. Şimdi evlense bile adamı unutamiyosunuz, adam da hala elinin altında sizin olduğunuzu biliyo. Güzel sistem, fena tongaya gelmişsiniz
Değişmissiniz çünkü artık onun manipulasyonlarina kanmamissinizMesaj attığında nefret kustum.Oyle dusunmez daha.Cunku bana degismissin dedi o zaman.
Istiyor musunuz diye sormadim ki neden gitmiyorsunuz dedim. Ailem demissiniz ama parasini aileniz mi verecek yani niye bunu one surdunuz? Istemiyorlarsa soylemeyin bitti gitti. Bence kesin biz uzmana gorunun aile iliskilerinizi de bir gozden gecirin. Iyi degilim ihtiyacim var dediginizde buna karsi cikacaklarsa sizin cook daha ciddi problemleriniz var demektir cunku.Gitmek istiyorum
Ailevi problemim yok.Istiyor musunuz diye sormadim ki neden gitmiyorsunuz dedim. Ailem demissiniz ama parasini aileniz mi verecek yani niye bunu one surdunuz? Istemiyorlarsa soylemeyin bitti gitti. Bence kesin biz uzmana gorunun aile iliskilerinizi de bir gozden gecirin. Iyi degilim ihtiyacim var dediginizde buna karsi cikacaklarsa sizin cook daha ciddi problemleriniz var demektir cunku.
Peki. Benim de sorularimin cevabi yok ama.Ailevi problemim yok.
En basindan yanlis bir suru hemde. Dusunmen lazimdi beni seviyosa diger kizlari kadinlari niye bana anlatiyor diye. Kankasi olmussun adamin.2 yil once biri ile tanistik internetten.Ben kendimi geri cektim cok israr etti tanismak icin telefonda konustuk anneme actim konuyu sonra o kisi kendini geri cekti birden.Sonra yine konustuk ve gorusmek istedigini soyledi bu durum boyle defalarca oldu yani kendini geri cekip sonra gelnesi.Telefonda cok konustuk basta begenmedigim adama konustukca icim isindi ve cok fena vaglandim.Aklimdaydi her an.Onunda bana ilgisi vardi ama gelgitleri devam ediyordu.Gorucu usulu kizlarada bakıyordu neyse bir gun baska sehirdeki kizla gorusmeye gitti sonra onunla soz yapacakti ki istemedi kizi.Biz yine konustuk beno sevdigini falan soyledi.Ama yine gelgitliydi.Bir anda gidiyor sonra yalvararak donuyordu.Ben ise biraknak istemiyordum cok baglanmistim.Sonra onceden sozlenecegi kizdan bahseder oldu bana kotu bahsetti sonra tekrar gorusmeyi düşündüğünü falan soyledi ama bu arada bana da ilgiliydi.Sonra birgun o kiza yalvarma mesajlarini gördüm.Uzuntunun dibine vurdum resmen.O kiza ulasip benimle olan konusmalarini anlattım.Sonra kiz kabul etmedi bunu.6 ay o ki-in pesinden kostu ve suan 1.5 yillik evliler.2 gunde bir ruyamdalar aklima geldikce agliyorum cok uzuluyorum hala.Unutamadim.Ne yapacagim.Ben mi haksizdim diyorum yoksu o mu? O kadar kotuyum ki devamli dua ediyorum unutayim aklimdan ciksin diye.Bu arada evlendikten 6 ay sonra bana mesaj atip resmimi istemisti hayatimda biri varmi diye sormustu israrlar helallik istedi bulusmak istedi falan.O kadar.Ben mi haksizim niye unutamiyorum niye hep aklimda hala(???
Beni sevdigini soyleyen kankaEn basindan yanlis bir suru hemde. Dusunmen lazimdi beni seviyosa diger kizlari kadinlari niye bana anlatiyor diye. Kankasi olmussun adamin.
Bu arada adam EVLENMIS
Aci ama internet sahte dunya ama elindeki gercek adam EVLENMIS EVLI YANI...
Tecrubesizdim.Suan boyle bir seyde derhal kapatirim.O zaman oyle olmadi.Bilmiyordum.En basindan yanlis bir suru hemde. Dusunmen lazimdi beni seviyosa diger kizlari kadinlari niye bana anlatiyor diye. Kankasi olmussun adamin.
Bu arada adam EVLENMIS
Aci ama internet sahte dunya ama elindeki gercek adam EVLENMIS EVLI YANI...
Haklisiniz.Arastiriyorum gidecegim.Istiyor musunuz diye sormadim ki neden gitmiyorsunuz dedim. Ailem demissiniz ama parasini aileniz mi verecek yani niye bunu one surdunuz? Istemiyorlarsa soylemeyin bitti gitti. Bence kesin biz uzmana gorunun aile iliskilerinizi de bir gozden gecirin. Iyi degilim ihtiyacim var dediginizde buna karsi cikacaklarsa sizin cook daha ciddi problemleriniz var demektir cunku.
O zaman diyecektinki seviyosan sehir sehir dolasip niye baska kadinlari goruyosun. Ama gecmis bitmis. O konuyu hic dusunme bile bence onune bak. Insallah sevgine layik biri denk gelir. Ama bu kafayla devam edersen geleni gormezsin diyim sanada.Beni sevdigini soyleyen kanka
Ondan sonra gorusmelerim oldu.Onlara karsi olmadi bu kapattim konuyu donup arkama bakmadimO zaman diyecektinki seviyosan sehir sehir dolasip niye baska kadinlari goruyosun. Ama gecmis bitmis. O konuyu hic dusunme bile bence onune bak. Insallah sevgine layik biri denk gelir. Ama bu kafayla devam edersen geleni gormezsin diyim sanada.
Ankisiyete var sizde takinti kaygi bozuklugu bende de vsrdi bir zamanlar ne doktor ne ilaclar hic biri fayda etmedi yasim ilerdikce birde bsima cok buyuk olaylar gelince hepsi gitti akillandim agirlastim olgunlastim yasin kac bilmiyorum ama benim suan 35( 30 31 32 33 yaslarimda cok yanlislar yaptim olmadik seyler actim basima aklini basina al yeniden sifirdan basla hayata yeni insanlarla tanismaya bak derimPeki psikolog oneriniz olur mu? Basaksehirde oturuyorum.