Lütfen sonuna kadar okuyun, vereceginiz cevaplara cok ihtiyacim var?

Adam bi yaklaşıp bi.kacarak size bilinçli bi şekilde kaybetme korkusu aşılamış ve siz bu şekilde adama bağlanmışsiniz. Şimdi evlense bile adamı unutamiyosunuz, adam da hala elinin altında sizin olduğunuzu biliyo. Güzel sistem, fena tongaya gelmişsiniz
Mesaj attığında nefret kustum.Oyle dusunmez daha.Cunku bana degismissin dedi o zaman.

Gitmek istiyorum
Istiyor musunuz diye sormadim ki neden gitmiyorsunuz dedim. Ailem demissiniz ama parasini aileniz mi verecek yani niye bunu one surdunuz? Istemiyorlarsa soylemeyin bitti gitti. Bence kesin biz uzmana gorunun aile iliskilerinizi de bir gozden gecirin. Iyi degilim ihtiyacim var dediginizde buna karsi cikacaklarsa sizin cook daha ciddi problemleriniz var demektir cunku.

Istiyor musunuz diye sormadim ki neden gitmiyorsunuz dedim. Ailem demissiniz ama parasini aileniz mi verecek yani niye bunu one surdunuz? Istemiyorlarsa soylemeyin bitti gitti. Bence kesin biz uzmana gorunun aile iliskilerinizi de bir gozden gecirin. Iyi degilim ihtiyacim var dediginizde buna karsi cikacaklarsa sizin cook daha ciddi problemleriniz var demektir cunku.
Ailevi problemim yok.

2 yil once biri ile tanistik internetten.Ben kendimi geri cektim cok israr etti tanismak icin telefonda konustuk anneme actim konuyu sonra o kisi kendini geri cekti birden.Sonra yine konustuk ve gorusmek istedigini soyledi bu durum boyle defalarca oldu yani kendini geri cekip sonra gelnesi.Telefonda cok konustuk basta begenmedigim adama konustukca icim isindi ve cok fena vaglandim.Aklimdaydi her an.Onunda bana ilgisi vardi ama gelgitleri devam ediyordu.Gorucu usulu kizlarada bakıyordu neyse bir gun baska sehirdeki kizla gorusmeye gitti sonra onunla soz yapacakti ki istemedi kizi.Biz yine konustuk beno sevdigini falan soyledi.Ama yine gelgitliydi.Bir anda gidiyor sonra yalvararak donuyordu.Ben ise biraknak istemiyordum cok baglanmistim.Sonra onceden sozlenecegi kizdan bahseder oldu bana kotu bahsetti sonra tekrar gorusmeyi düşündüğünü falan soyledi ama bu arada bana da ilgiliydi.Sonra birgun o kiza yalvarma mesajlarini gördüm.Uzuntunun dibine vurdum resmen.O kiza ulasip benimle olan konusmalarini anlattım.Sonra kiz kabul etmedi bunu.6 ay o ki-in pesinden kostu ve suan 1.5 yillik evliler.2 gunde bir ruyamdalar aklima geldikce agliyorum cok uzuluyorum hala.Unutamadim.Ne yapacagim.Ben mi haksizdim diyorum yoksu o mu? O kadar kotuyum ki devamli dua ediyorum unutayim aklimdan ciksin diye.Bu arada evlendikten 6 ay sonra bana mesaj atip resmimi istemisti hayatimda biri varmi diye sormustu israrlar helallik istedi bulusmak istedi falan.O kadar.Ben mi haksizim niye unutamiyorum niye hep aklimda hala:KK43:(???
En basindan yanlis bir suru hemde. Dusunmen lazimdi beni seviyosa diger kizlari kadinlari niye bana anlatiyor diye. Kankasi olmussun adamin.

Bu arada adam EVLENMIS

Aci ama internet sahte dunya ama elindeki gercek adam EVLENMIS EVLI YANI...

En basindan yanlis bir suru hemde. Dusunmen lazimdi beni seviyosa diger kizlari kadinlari niye bana anlatiyor diye. Kankasi olmussun adamin.

Bu arada adam EVLENMIS

Beni sevdigini soyleyen kanka

Bu arada adam EVLENMIS

Tecrubesizdim.Suan boyle bir seyde derhal kapatirim.O zaman oyle olmadi.Bilmiyordum.

Haklisiniz.Arastiriyorum gidecegim.

Beni sevdigini soyleyen kanka
O zaman diyecektinki seviyosan sehir sehir dolasip niye baska kadinlari goruyosun. Ama gecmis bitmis. O konuyu hic dusunme bile bence onune bak. Insallah sevgine layik biri denk gelir. Ama bu kafayla devam edersen geleni gormezsin diyim sanada.

O zaman diyecektinki seviyosan sehir sehir dolasip niye baska kadinlari goruyosun. Ama gecmis bitmis. O konuyu hic dusunme bile bence onune bak. Insallah sevgine layik biri denk gelir. Ama bu kafayla devam edersen geleni gormezsin diyim sanada.
Ondan sonra gorusmelerim oldu.Onlara karsi olmadi bu kapattim konuyu donup arkama bakmadim

böyle konular okuyunca eh be kardeşim hiç mi başka derdin olmadı, internt abazası bir adama ağlıyorsun diyesim geliyor. Adam şerefsiz. Ona inanıp evlenen eşi mal. Siz de onca şeye rağmen saf falan mısınız? Adam sizi evirip çevirip kullanmış ve sonra da oynamaya devam etmiş. Hala ağlıyor musunuz Cidden? Gözlerinize gençliğinize yazık değil mi?

Burda sana kım ne dese bos gormedıgın bı adama baglanmak sacmalık hastalık bıde okadar sey yapmıs bode gıtmıs ustunr evlenmıs ve hala sana yazıyor bu bıle mıdenın bulanmasına sebepken daha ustune bırcok sebep var boyşe sacma bırını sevmemene ama sen hala dıyorsan sana ne desek bos. Aklın var kullan gururun var farkına var. Sevmek bu kadar basıt degıl hıcbır sevılecek yanı olmayan bırını sevmek unutamamk ne demek

Bu saatten sonra kimin haklı olduğunun bir önemi yok.Adamı resmen takıntı haline getirmişsiniz ki adam düzgün bir tip olmadığının sinyalini defalarca göstermiş.Ayrıca evlenmiş artık.Bence siz psikolojik bir destek alın.

Peki psikolog oneriniz olur mu? Basaksehirde oturuyorum.
Ankisiyete var sizde takinti kaygi bozuklugu bende de vsrdi bir zamanlar ne doktor ne ilaclar hic biri fayda etmedi yasim ilerdikce birde bsima cok buyuk olaylar gelince hepsi gitti akillandim agirlastim olgunlastim yasin kac bilmiyorum ama benim suan 35( 30 31 32 33 yaslarimda cok yanlislar yaptim olmadik seyler actim basima aklini basina al yeniden sifirdan basla hayata yeni insanlarla tanismaya bak derim

Back
X