Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam ruh hastası yahu görmüyo musunuz? Ciddi söylüyorum hakaret değil. Sorunları var belli ki siz hala diyosun ki ben mi hatalıydım. Bence sizin böyle sorunlu birine bağlanmanız da çok normal değil, eğer yaşınız küçük değilse. Bi destek alın bence siz de. Çünkü şuan resmen bu adam için değerli olma, onun hayatında olma isteği sizi ona çekiyo gibi hissettim ben. Neden bu kadar sorunlu biri için değerli olmak istiyosunuz bence bunun sebebini destek alarak bulmaya çalışın. Normal şartlarda bu saydığınız gibi gitgelli olan birini sizin def etmeniz gerekirdi daha ikinci gidişinden.2 yil once biri ile tanistik internetten.Ben kendimi geri cektim cok israr etti tanismak icin telefonda konustuk anneme actim konuyu sonra o kisi kendini geri cekti birden.Sonra yine konustuk ve gorusmek istedigini soyledi bu durum boyle defalarca oldu yani kendini geri cekip sonra gelnesi.Telefonda cok konustuk basta begenmedigim adama konustukca icim isindi ve cok fena vaglandim.Aklimdaydi her an.Onunda bana ilgisi vardi ama gelgitleri devam ediyordu.Gorucu usulu kizlarada bakıyordu neyse bir gun baska sehirdeki kizla gorusmeye gitti sonra onunla soz yapacakti ki istemedi kizi.Biz yine konustuk beno sevdigini falan soyledi.Ama yine gelgitliydi.Bir anda gidiyor sonra yalvararak donuyordu.Ben ise biraknak istemiyordum cok baglanmistim.Sonra onceden sozlenecegi kizdan bahseder oldu bana kotu bahsetti sonra tekrar gorusmeyi düşündüğünü falan soyledi ama bu arada bana da ilgiliydi.Sonra birgun o kiza yalvarma mesajlarini gördüm.Uzuntunun dibine vurdum resmen.O kiza ulasip benimle olan konusmalarini anlattım.Sonra kiz kabul etmedi bunu.6 ay o ki-in pesinden kostu ve suan 1.5 yillik evliler.2 gunde bir ruyamdalar aklima geldikce agliyorum cok uzuluyorum hala.Unutamadim.Ne yapacagim.Ben mi haksizdim diyorum yoksu o mu? O kadar kotuyum ki devamli dua ediyorum unutayim aklimdan ciksin diye.Bu arada evlendikten 6 ay sonra bana mesaj atip resmimi istemisti hayatimda biri varmi diye sormustu israrlar helallik istedi bulusmak istedi falan.O kadar.Ben mi haksizim niye unutamiyorum niye hep aklimda hala(???
Olmasi gereken bu evet ama devamli ruyama giriyor![]()
Ya karşılıklı bir aşk olur bi ayrılık sinir anında gider evlenir tamam derim ama bu adam seni hiç sevmemiş canım benim kendine gelHergun ruyamda goruyor cikmiyor aklimdan bir an.Ne yapayim dua ediyorum unutmak icin? Biliyorum sacma olmamasi gerek ama durumum bu.
Cevap tam olarak bu bu aslında.Cevap bu degil.O kadar cok telefonda konustuk ki cok baglandim
Böyle karaktersiz bir insanı sevdiğin için kendinden özür dilemelisin.2 yil once biri ile tanistik internetten.Ben kendimi geri cektim cok israr etti tanismak icin telefonda konustuk anneme actim konuyu sonra o kisi kendini geri cekti birden.Sonra yine konustuk ve gorusmek istedigini soyledi bu durum boyle defalarca oldu yani kendini geri cekip sonra gelnesi.Telefonda cok konustuk basta begenmedigim adama konustukca icim isindi ve cok fena vaglandim.Aklimdaydi her an.Onunda bana ilgisi vardi ama gelgitleri devam ediyordu.Gorucu usulu kizlarada bakıyordu neyse bir gun baska sehirdeki kizla gorusmeye gitti sonra onunla soz yapacakti ki istemedi kizi.Biz yine konustuk beno sevdigini falan soyledi.Ama yine gelgitliydi.Bir anda gidiyor sonra yalvararak donuyordu.Ben ise biraknak istemiyordum cok baglanmistim.Sonra onceden sozlenecegi kizdan bahseder oldu bana kotu bahsetti sonra tekrar gorusmeyi düşündüğünü falan soyledi ama bu arada bana da ilgiliydi.Sonra birgun o kiza yalvarma mesajlarini gördüm.Uzuntunun dibine vurdum resmen.O kiza ulasip benimle olan konusmalarini anlattım.Sonra kiz kabul etmedi bunu.6 ay o ki-in pesinden kostu ve suan 1.5 yillik evliler.2 gunde bir ruyamdalar aklima geldikce agliyorum cok uzuluyorum hala.Unutamadim.Ne yapacagim.Ben mi haksizdim diyorum yoksu o mu? O kadar kotuyum ki devamli dua ediyorum unutayim aklimdan ciksin diye.Bu arada evlendikten 6 ay sonra bana mesaj atip resmimi istemisti hayatimda biri varmi diye sormustu israrlar helallik istedi bulusmak istedi falan.O kadar.Ben mi haksizim niye unutamiyorum niye hep aklimda hala(???
Az önce o kadını düşünüyordumEvlendigi kadin sizdende kör cikmis
Az önce o kadını düşünüyordum
Kendi düşen ağlamaz hesabı ...
Zaten bu kafayla da kimseyi hayatiniza almayin. Bu adama inat olsun diye iliski yasayip siz de baska birinin gunahina girmeyin. Siz hazir degilsiniz ki kalbinizi yeni birine acmaya hayat niye karsiniza birini cikarsin?Uzun suredir kimse ile de gorusmem olmadi.Cok dua ediyorum.Cok pisman olsun istiyorum benim mutlulugumu gördükçe.Ama henuz kimse olmadi hayatimda
O ne demek ya 24 yasindaymissin nasil izin vermezler? Ayrica herkese bunun reklamini yapmak zorunda degilsin. Calisiyorsan seansin ucretini ailenden almayacaksan nasil bilecekler?Sosyal hayatimda psikolojisi gayet normal konuskan biriyim.Ailemde boyle goruyor.Kendimi cok yalniz hissediyorum sadece ve ozellikle aksamlari kotu oluyorum.Aileme sadece biraz agresiflik olarak yansiyor bu durum.Gitmeme izin vermezler.
Tamam işte hatanın farkındasın o insanı da düşüncende sal artık kendine zarar o üzülse mahvolsa sana bi artısı var
Nefret kustum.Hakkimi helal etmedim.6 ay sonra nasıl cevap verdiniz peki kendisine ?
O ne demek ya 24 yasindaymissin nasil izin vermezler? Ayrica herkese bunun reklamini yapmak zorunda degilsin. Calisiyorsan seansin ucretini ailenden almayacaksan nasil bilecekler?
Haklisiniz.Dua ediyorum duzelmek icin elimden geleni yapiyorumZaten bu kafayla da kimseyi hayatiniza almayin. Bu adama inat olsun diye iliski yasayip siz de baska birinin gunahina girmeyin. Siz hazir degilsiniz ki kalbinizi yeni birine acmaya hayat niye karsiniza birini cikarsin?
evet siz haksızsınız. görmeden etmeden nedir bu kadar bağlanmak kafaya takmak. olmuş bitmiş milyonlarca kez yaşanan çok basit bir olay bu. herkesin başına geliyor.
evlendiği kadına yazık düşünsene bir kadın kocanı kafaya takmış psikopat gibi her gün onu düşünüp rüyasında görüyor. en korktuğum şey sizin gibi takıntılı insanlar. düşman başına resmen
adam haklı haksız bilmiyorum zaten bu önemsiz ne olaylar var dünyada. ne maddi ne manevi ne bedensel zarar vermemiş. iki konuştunuz olmadı diye nesini takıyorunuz böyle.
gidin te