aklım çorba gibi oldu :( ne yapmalıyım sizce?

bukelam

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
32
0
16
Antalya
bahsettiğim konuyu,konuda geçen kişinin okuduğunu farkettim bana nette benden mi bahsediyorsun yazmış ki kimseyle paylaşmamıştım

Son düzenleme:
arkadaşlar üniversite 2.sınıf öğrencisiyim.benden bir sınıf üstte okuyan bir genç var.geçtiğimiz yaz tanıştık facebook aracılığla.ortak bir tanıdığımızdan 7-8 aydır beni aradığını öğrendim.tesadüftür ki doğum günlerimiz aynı gün bana da bunu bahane ederek arkadaşlık yollamıştı.onu tanıdıkça hoşlanmaya başladım kimseye içimdekileri açmadım ama onun beni uzun zamandır aradığını öğrenince ona hislerimi belli ettim tek taraflı olmadığını hissettirmek istedim.
ancak bana 'galiba sen bana aşıksın ama ben şu an kimseden hoşlanmıyorum illa senle bir şeyler yaşamak istiyorum dersen bu aşk değil başka şeyler olur' dedi.ben neye uğradığımı şaşırdım. ona beni yanlış anladığını arkadaş olarak yakınlık gösterdiğimi söyledim ki bu konuşmaların hiçbiri yüz yüze olmadı. gel gelelim bizim üniversitede yaz okulu olmadığından bütünlemeler de de derslerinin bazısını veremediğinden bizimle üçüncü sınıfı okuyacağını kendisinden öğrendim.
bazen face den ileti atıp bana neden derslerde söz hakkı almadığımı neden suskun durduğumu bazende bugün neden okula gelmedin iletileri aldım.ama hiç yüz yüze konuşmaya cesaret edemedim ondan da böyle bir adım gelmedi.deli gibi aşık oldum o resmen kaçtı uzak durdu bende kuzu gibi etrafında dolandım ki okulda her yerde karşılaştık bazı derslere de bizle giriyordu gözüm ondan başkasını görmez oldu ancak ne yapmaya çalıştığını anlamadım.ona nasıl davranmalıyım o yokmuş gibi mi davranmalıyım yada arkadaş olmayı mı seçmeliyim kararsızım.

bence fazlasıyla ukala biriymiş. uzak dur derim hatta bence ben arkadaşça yaklaşmıştım falan diyerek kendini savunmaya çalışmak yerine 'bu aşk değil başka şeyler olur' lafından dolayı çok ciddi bir şekilde terslemeliydin sonra da yüzüne bile bakmamalıydın. asıl o zaman döne döne gelicekti

Çok dengesiz.Yaptıgından bir şey anlamadım yani.
O kadar arıyormus sonra neden hoslanmıyorum falan demiş. :44:
Amacı farklı demek ki.
Bence uzak dur bir cacık olmazmış gibi geliyor.

bence fazlasıyla ukala biriymiş. uzak dur derim hatta bence ben arkadaşça yaklaşmıştım falan diyerek kendini savunmaya çalışmak yerine 'bu aşk değil başka şeyler olur' lafından dolayı çok ciddi bir şekilde terslemeliydin sonra da yüzüne bile bakmamalıydın. asıl o zaman döne döne gelicekti

tersledim.sana arkadaşça yazıyordum sen kendince kurmuşsun.karakterin buymuş yazık dedim..özür dilerim dedi.beni aradığını bildiğimi söylemedim hiç.

tersledim.sana arkadaşça yazıyordum sen kendince kurmuşsun.karakterin buymuş yazık dedim..özür dilerim dedi.beni aradığını bildiğimi söylemedim hiç.

bence umursamaz davran. hatta mümkünse gerçekten umursama :)) böyle adamdan hayır gelmez demedi deme

bende anlamadım gitti ne yapmaya çalıştığını.

Ona olan ilgini anlamış ve geri adım atmış yani amacı ciddi bir şeyler değilde takılmak sadece bence.
Bunu söylemek istemiş yani bir şeyler yaşayalım görüşelim ama ciddi bir şey bekleme gibisinden.
İlerde sana hiçbir şey için söz vermedim falan deyip kaçabilir yani.
Canım bence uzak dur.Hiç gerek yok,kendini üzersin.

Ona olan ilgini anlamış ve geri adım atmış yani amacı ciddi bir şeyler değilde takılmak sadece bence.
Bunu söylemek istemiş yani bir şeyler yaşayalım görüşelim ama ciddi bir şey bekleme gibisinden.
İlerde sana hiçbir şey için söz vermedim falan deyip kaçabilir yani.
Canım bence uzak dur.Hiç gerek yok,kendini üzersin.

haklısın ama bir yıl oldu onu tanıyalı. çıkaramadım aklımdan.kaçan kovalanır sözü gerçekten doğruymuş.şimdi iki sene boyunca onunla aynı sınıfta olacağım ve ben gerçekten altüst oldum.ne yapmam lazım şaşırdım.ben o ciddi birşey olmaz dediğinden beri yazmadım ona hiç ne kadar görmek istesemde onun baktığını fark ettiğimde ortamdan uzaklaştım. derslerde kalkıp gitmek olmuyor ama.defalarca arkadaşlarım sen onun burda olduğunun farkında değildin ama sen gidene kadar seni süzdü arkandan bakıyordu tanıyomusun dediklerini de yok sayamıyorum.yaklaşık iki hafta kadar önce benden hoşlanan birinin ona benden uzak durmasını söylediğini öğrendim.ben bu benden hoşlanan kişiyle arkadaştım hoşlandığını bilmiyordum.yalnış anlamış olabilir mi? ki aklım gerçekten çorba gibi oldu

Hem seni arıyor hemde böyle diyor çok karışık gerçekten ama bence umursama o bundan anlıycak gibi...

erkeklr hp böyle sanırım!!! şımarmış ve dengesizlik yapmış.eğer gerçekten bir ilişki istiyorsa gelsin açık açık konuşsun ,yani bunu beklemeni öneriyorum.

gelip konuşmasını bende isterim ama sadece bakmakla yetiniyor ve gördüğü yerde gülümseyip uzaklaşıyor.tuhaf bir durum ya

Gurur denen bişi var. Sana o kelimeleri kullanan birine hala nasıl aşık olabilirsin ?

Gururun varsa eğer bence sil. Yenilir yutlur söz değil. O kim ki sana öyle diyor. Ve sen o kadar ezik bir kız mısın da hala peşinden koşuyorsun?

Dünyada okulunda çevrende erkek kıtlığı mı var bacım. 3-5 sene sonra ona o sözleri neden yutturmadım ki diye ah vah edeceksin.

Evet ilginç.
Gidip sen konusmayı denesen bi olmaz mı neden yapıyorsun boyle amacın ne diye?

aynı sınıfta olacağımız için elbet konuşma ortamı olacak diye düşünüyorum.bir yıldır tanıyorum ve daha bir kere bile yüz yüze konuşmadık..ilk adımı atarak komik duruma da düşmek istemiyorum. ne yapacağımı şaşırdım ama tanışma ortamı olduğunda affetmicem :D

Gurur denen bişi var. Sana o kelimeleri kullanan birine hala nasıl aşık olabilirsin ?

Gururun varsa eğer bence sil. Yenilir yutlur söz değil. O kim ki sana öyle diyor. Ve sen o kadar ezik bir kız mısın da hala peşinden koşuyorsun?

Dünyada okulunda çevrende erkek kıtlığı mı var bacım. 3-5 sene sonra ona o sözleri neden yutturmadım ki diye ah vah edeceksin.

çok haklısın.gurur diye bişi var ama aşkta gurur pek sökmüyor.
aşık olduğumdan sonra söyledikleri bende kendisini bitirir aşkını değil.
bana karşı ya imkansızı oynamak istedi yada ilgisini kaybetti bilemem.
ama sonuçta ben onunla aynı sınıfta olacağımı kendisinden öğrendim.
yazdığı ileti aynen şu..
yine ve yeniden seninle aynı sınıfı paylaşacağım şimdiden kendini buna hazırla..
üstelik o konuşmadan sonra hiç yazışmamıştık o bana öyle dedikten sonra sil beni benim zahmet etmemem bile değmez demiştim..
ama olanlar aklımı karıştırıyo..

onun ekli olduğu faceyi o konuşmadan sonra hiç kullanmadım
sildimi silmedimi diye girip bakmadım
üç gün önce o faceye girdim
profil resmimi değiştirdim
ben resim değişmesini onaylamamla onun resmi beğenmesi neredeyse saniye farkıyla oldu.
beni karıştıran da bu işte.
resmimi beğenince ona nbr nasılsın yazdı.
çok çok iyiyim sen nasılsın dedi.
sonra da resimde çok güzel çıkmışsın etrafındakiler seni gölgeleyememiş dedi.
şimdi facede açık ama kelime yazamıyorum.defalarca yazdım yazdım sildim.
ondan ileti geldi hala ne yazacağına karar veremedin mi :)
eee burdan ileti peceremin onda devamlı açık olduğu anlamını çıkarıyorum..
çok tuhaf bir delikanlı ya aklımı karıştırıyo mikser gibi :)

Senle oynuyor. Çantada kekliksin sen. Onun için yanıp tutuştuğunu sanıyor. Aklı sıra eğleniyor. Az değer verdin mi böyle oluyor bu modeller. Havasını söndür bence.

Senle oynuyor. Çantada kekliksin sen. Onun için yanıp tutuştuğunu sanıyor. Aklı sıra eğleniyor. Az değer verdin mi böyle oluyor bu modeller. Havasını söndür bence.

havasını söndürmüştüm yaa okula abim gelecekti bende herkese segilim gelecek dedim.bi şekilde abimi okula soktum.girdim koluna hep gözünün önünde gezdim..sinirinden elide tuttuğu bardağı kırmıştı nasıl sıktıysa artık :D
aynı sınıfta olucaz ve ben onu nasıl yk sayıcam bilmiyorum.120 kişilik sınıfın 18 kişiden ibaret olacak ve hep gözümün önünde olacak.başkalarına şans verme fikri de hiç cazip gelmiyo ki bana

yüz verme senin için sıradanmış gibi davran. eğer onu istiyorsan peşinden koşma, kaybedersin. zaten ukalanın biri bence hatta uğraşmana değmez bana kalırsa ama madem seviyorsun, kendini kaptırma o olmadan nasılsan öyle davran, erkekler arkalarından ağlayacak kıza geri dönmezler. muhtaçlık hissi verme karşı tarafa. ya hiç sallama, dayanamaz adım atar. ama yumuşama. bak bunu sana o yapmış. o senin hakkında hissettiklerini açıklasın diye sen kendini belli etmişsin. iki ileri bir geri yapmış seni ışık yakacak duruma getirmiş. bunu sen yapıcaksın şimdi.

Back
X