- 17 Haziran 2024
- 3.445
- 23.222
- 228
- Konu Sahibi nefertiti00
Bencede malı seviyorsunuz eşiniz haklıEvet kanunen dediğiniz gibi ben bunu dillendirdipimde eşim bana kızdı sen malı seviyosun diye nasıl bi açıklama yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede malı seviyorsunuz eşiniz haklıEvet kanunen dediğiniz gibi ben bunu dillendirdipimde eşim bana kızdı sen malı seviyosun diye nasıl bi açıklama yapmalıyım
Yani şöyle düşünün sonuçta kayinbabanin üzerine olan herşeyin yasal mirasçısı gorumceleriniz . Kimse kalkıp aaa altın verdiler hak gecmesin demez babamız sayesinde araba aldılar tepe tepe kullandilar sıra bizde bu benim yasal hakkım derler . Ki kanuni olarak da böyle bir hakları var . E kanun yes diyorsa siz no diyemiyosunuz takdir edersiniz kiGörümcelerim iyi aslında ama mal insanı değiştiredebilir yani hakkım gitsinde istemiyorum
Size şahsi düşüncemi tommg olarak söylüyorum. eleştirdiğimi vs düşünmeyin sakın herkesin kendi fikri karakteri yaşam tarzı farklıdır, Baştan bunları söyleyeyim.Evet kanunen dediğiniz gibi ben bunu dillendirdipimde eşim bana kızdı sen malı seviyosun diye nasıl bi açıklama yapmalıyım
Kardeşleride ilgileniyor kızlar ev de onlar hastane işlerinde de eşimEğer babanız süre dolmadan vefat ederse hepsi hak isteyebilir. Benim babanemden kaynaklı ÖTV indirimli araba hakkı vardı. Babamlar 5 kardeş ama sadece babanemle son gününe kadar babam ilgilendiği için babanem vefat ettikten sonra kimse pay istemedi. Zaten en başından da istemeyeceklerini belirttiler. Tabi gene de lafla olmaz, belki resmiyete döküp imza alabilirsiniz. Ama gene de %100 garantisi yok.
Yani gene bakıyorlar onlar da. Bizde babam dışındaki 4 kardeşi annelerini görme adı altında bizim eve gelip çay içip yemek yerlerdi ayda bir. O yüzden zaten istemeye yüzleri de olmadı. Ama ona rağmen annem hiç rahat değildi ve asla istemedi. Eğer sıfır araba almak hayatınızda ciddi bir şey yaratmayacaksa (ki ne yaratabilir?) hiç girmeyin. Lafı bile sonradan sizi üzebilir. "Babamın hakkıyla araba alıp bindiniz." tarzı.Kardeşleride ilgileniyor kızlar ev de onlar hastane işlerinde de eşim
Evet bunu ben de çok düşünüyorum ve içim bu yüzden de hiç rahat değil vazgeçmek en doğrusu duruyorYani gene bakıyorlar onlar da. Bizde babam dışındaki 4 kardeşi annelerini görme adı altında bizim eve gelip çay içip yemek yerlerdi ayda bir. O yüzden zaten istemeye yüzleri de olmadı. Ama ona rağmen annem hiç rahat değildi ve asla istemedi. Eğer sıfır araba almak hayatınızda ciddi bir şey yaratmayacaksa (ki ne yaratabilir?) hiç girmeyin. Lafı bile sonradan sizi üzebilir. "Babamın hakkıyla araba alıp bindiniz." tarzı.