aklım durdu :(

YEVA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
18
2
88
36
Merhaba arkadaslar 27 yasındayım bu zamana kadar hayatıma 1 kısı gırdı o 3 yıl sürdü bıttı ve yaklasık 4-5 yıldır kımse yoktu alamıyordum kımseyı hayatıma neyse subat ayında bırıyle tanıstım 33 yasında işi güçü yerınde hayatında bı düzenı olan ınsan ıkıncı görüsmemizde bana evlenıp bosandıgını söyledı kımseye ön yargılı davranmam herkesın basına gelebılıcek bı olay dedım ve devam ettım görüsmeye bı ısım bı kalıp olmadan kandıl aksamı cok dua ettım rabbım hayırlıysa nasıp et degılse uzak olsun dıye sabahına aldıgım mesaj
(Canım sana birşey diycem ama lütfen anlayışla karsila.aslında bunu daha önce diyecektim ama biraz daha denemek istedim yanlismi düşünüyorum diye.sen çok iyi birisin ama ben duygularimdan emin değilim.kendimi zorladim hatta demedim ama emin olamadım kendimden. Senden tabiki hoslandim ve etkilendim ama bu dediğim o farklı bir hissiyata dönüşmüyor.seninle opusup koklasip sonrada olmadi demek istemiyorum.daha başındayken söylemem lazim.yoksa kendimi kötü hissediyorum.senle oynuyormuş gibi oluyorum.sen çok iyi biri ve aile kizisin ama benim duygularım net değil.umarım anlayışla karislarsin.arkadaş kalalım lütfen..)
cevap olarak bende
Canim duygularin net degil sanki benimkiler cokmu net kabul senden hoslandim etkilendim bu kadar kisa zamanda ilk kez birine bu kadar guvendim gercekten cok iyi bir insansin kabul biraz bocaladim bunuda sana yansittim kendini kotu hissetmeni istemem ki seni asla birseye zorlamam adini koy sevgili olalim diyemem birak oldugu gibi devam etsin herhangi bi kalip olmadan dicem ama yok dersende tek diyecegim aramiza mesafe koyma olurmu msj atabileyim sesini duyayim senin gibi bi arkadasi kaybetmek istemem diye cevap verdım
bana karsılık olarak Yok canım bende seni kaybetmek istemem sen istemesende bende seni ararım zaten.ama sana saçma sapan birşey yasatmakta istemem.benim zaten geçmişte basimdan kötü bir tecrübe geçmiş kimseye de aynısını yasatmak istemiyorum.sozlerimide yerine getiririm tamam canim:)
bu konusma üstüne nasıl davranmalıyım akıl verın ne olur normal arkadas gıbı arayıp sormalımı yoksa tamamen gerımı cekılmelıyım elbette kaderımde varsa bana gelır ama ınsan genede bocalıyo
kendı cevrem ön yargılı olarak evlenmıs bosanmıs adamla olmaz dünyada baska ınsanmı yok gıbı konusuyorlar hatamı edıyorum ama herkesın basına gelır

Canim ne ya? Cok cocuksu geldi bana.
Neden zorluyorsun ki olmuyorsa olmuyor. Allah gostermis iste hayirli olmadigini, hem dua ediyorsunuz, duaniz kabul olunca da inanmiyorsunuz.. :kahve:
duama elbette ınanıyorum demek kabul olmuskı ben sormadan aklımdakı soruya cevap yazdı ama ıcımden bı hıs bıraz zaman ver dıyo yanılıyo olabılırım sadece dısardan olarak sızden görüş almak ıstedım

duama elbette ınanıyorum demek kabul olmuskı ben sormadan aklımdakı soruya cevap yazdı ama ıcımden bı hıs bıraz zaman ver dıyo yanılıyo olabılırım sadece dısardan olarak sızden görüş almak ıstedım
Muhabbetin ortasına dalmış gibi olmasın da zaman verecek ne var ben anlamadım? Kararı siz vermemişsiniz karşınızdaki vermiş. Dolayısıyla yanılacak bi durum da yok.

Birbirini özel görmeyen iki insana göre ne çok canım cicim var.

Ben olsam kendimi geri çekerdim. Niye duygularınızı karşılığını göstermeyen birinde israf edeceksiniz?
Haklısınız sanırım ben objektıf düşünüp göremem suan duygularımı katıyorum olaya o yüzden sızın görüşlerınızi almak istedım tesekkür ederım

bu cümlelerden anlaşılan tek şey var oda seninle görüşmek istemediği..bunu sadece çok yumuşak söylemeye çalışmış...senin cevabın çok saçma olmuş bence...sesini duymaya ihtiyacın varmış havası yaratmışsın...

Bence yanilmiyorsun. Adam direk demis seni uzmek istemiyorum diye. Demekki onceki evliligi de kendisi yuzunden bitmis. Duan kabul olmus, otur sukret zorlama.. olmuyorsa olmuyordur. Arkadas olarak da kalmayin ayrica, dunyanin en sacma seyi olur herhaldr .

Adamı taktir ettim. Dürüst birisiymiş. Siz de görüşmeyi kesin. Allah gönlünüze göre versin.

Back
X