aklım durdu :(

Merhaba arkadaslar 27 yasındayım bu zamana kadar hayatıma 1 kısı gırdı o 3 yıl sürdü bıttı ve yaklasık 4-5 yıldır kımse yoktu alamıyordum kımseyı hayatıma neyse subat ayında bırıyle tanıstım 33 yasında işi güçü yerınde hayatında bı düzenı olan ınsan ıkıncı görüsmemizde bana evlenıp bosandıgını söyledı kımseye ön yargılı davranmam herkesın basına gelebılıcek bı olay dedım ve devam ettım görüsmeye bı ısım bı kalıp olmadan kandıl aksamı cok dua ettım rabbım hayırlıysa nasıp et degılse uzak olsun dıye sabahına aldıgım mesaj
(Canım sana birşey diycem ama lütfen anlayışla karsila.aslında bunu daha önce diyecektim ama biraz daha denemek istedim yanlismi düşünüyorum diye.sen çok iyi birisin ama ben duygularimdan emin değilim.kendimi zorladim hatta demedim ama emin olamadım kendimden. Senden tabiki hoslandim ve etkilendim ama bu dediğim o farklı bir hissiyata dönüşmüyor.seninle opusup koklasip sonrada olmadi demek istemiyorum.daha başındayken söylemem lazim.yoksa kendimi kötü hissediyorum.senle oynuyormuş gibi oluyorum.sen çok iyi biri ve aile kizisin ama benim duygularım net değil.umarım anlayışla karislarsin.arkadaş kalalım lütfen..)
cevap olarak bende
Canim duygularin net degil sanki benimkiler cokmu net kabul senden hoslandim etkilendim bu kadar kisa zamanda ilk kez birine bu kadar guvendim gercekten cok iyi bir insansin kabul biraz bocaladim bunuda sana yansittim kendini kotu hissetmeni istemem ki seni asla birseye zorlamam adini koy sevgili olalim diyemem birak oldugu gibi devam etsin herhangi bi kalip olmadan dicem ama yok dersende tek diyecegim aramiza mesafe koyma olurmu msj atabileyim sesini duyayim senin gibi bi arkadasi kaybetmek istemem diye cevap verdım
bana karsılık olarak Yok canım bende seni kaybetmek istemem sen istemesende bende seni ararım zaten.ama sana saçma sapan birşey yasatmakta istemem.benim zaten geçmişte basimdan kötü bir tecrübe geçmiş kimseye de aynısını yasatmak istemiyorum.sozlerimide yerine getiririm tamam canim:)
bu konusma üstüne nasıl davranmalıyım akıl verın ne olur normal arkadas gıbı arayıp sormalımı yoksa tamamen gerımı cekılmelıyım elbette kaderımde varsa bana gelır ama ınsan genede bocalıyo
kendı cevrem ön yargılı olarak evlenmıs bosanmıs adamla olmaz dünyada baska ınsanmı yok gıbı konusuyorlar hatamı edıyorum ama herkesın basına gelır
adam kibarca sana istemiyorum demiş
sense görüşelim diyorsun hala..
hayır yoluna bak daha fazla uzatma devam etme hiçbir şekilde..

ne desenız haklısınız sanırım ben cok salagım zaten ne kaybedıyorsam ıyı nıyetım

iyi niyetle ne alakasi var su saatten sonra adamla samimi olmakta israr edersen adamin karsilikli anlasmali yatak arkadasi olursun o kadar adam acikca soylemis bunu sana daha acik ne diyebilir yani. Boyle bir niyetin yoksa kendini korursun ve gorusmezsin.

Bence siz biraz ego yapmışsınız. Adam sizi istemediğini söyleyince kıymete binmiş azıcık. Belki de size olta atıyor. Kaçan kovalanır gibisinden.
Ben olsam olsan da olur olmasan da tavrını takınırdım. Hiç de öyle sesini duyayim, arkadaş olalım falan demezdim.

Sizin ağzınızla: 'Nasıl istersen Canım' derdim. :KK14:

Adama resmen yapışmışsın. Ne demek arada bi sesini duyur??
Aradığı şeyler farklı açıkça söylemiş. Aç gözlerini biraz..

attığınız mesaj çok gereksiz .. onu aramyın sormayın mesaj dahı atmayın. size mesaj atarsada cevap vermeyın. gururunuz olsun azcık.. iyi bı ınsan olabilir. ama senı ıstemeyenı sen hıc ısteme

klasik firari erkek modeli!!! sen sonucta bişiler hissedebilirsin ileride arkadaş olarak da olsan duygularına engel olamazsın ucu yine sana zarar bence kes görüşmeyi.

Adam sizden daha tecrübeli olduğu için olaya daha mantıklı yaklaşmış ve sizinle olmayacağını anlamış.
Bunu da gayet insani bi şekilde söylemiş helal olsun.
Ama siz gereksiz uzatmışsınız arkadaş kalma olayı da cidden manasız.
Bence uzatmayın üzülen taraf siz olursunuz.

Resmen evli bir bayan olarak eş olarak göremeyeceğini çok kibarca güzelce kırmadan ifade etmiş
tebrikler böyle incesine düşündüğü için kırmamaya çalıştığı için
Seninle birlikte olmayı da teklif edebilirdi..
O yüzden arkdaş kalmak saçma olur diye düşünüyorum

merak ettim sana kibarca posta koyan adamın sesini duysan msj atsan bile ne konuşacaksınız??
He şuda var sen geri o msjı atınca, adam bulduk papazı demediyse bende bişey bilmiyorum..

merak ettim sana kibarca posta koyan adamın sesini duysan msj atsan bile ne konuşacaksınız??
He şuda var sen geri o msjı atınca, adam bulduk papazı demediyse bende bişey bilmiyorum..
mesajıma verdıgı cevab (bende seni kaybetmek istemem sen istemesende bende seni ararım zaten.ama sana saçma sapan birşey yasatmakta istemem.benim zaten geçmişte basimdan kötü bir tecrübe geçmiş kimseye de aynısını yasatmak istemiyorum) bu oldu

mesajıma verdıgı cevab (bende seni kaybetmek istemem sen istemesende bende seni ararım zaten.ama sana saçma sapan birşey yasatmakta istemem.benim zaten geçmişte basimdan kötü bir tecrübe geçmiş kimseye de aynısını yasatmak istemiyorum) bu oldu
Buz dağının görünen kısmı bu..

canım kabul et adam seni sevememiş. üzülme, bu herkesin başına gelen bişey hemen hemen

Gönül bu... olmamış ama keşke o mesajı atmasaydin ne gereği vardı.uzak dur bence oluru kalmamış bu işin

Mesajına iyi başlamış kötü bitirmişin
Bence o aramadan asla arama ya kovalamak istiyor ya bitirmeye bahane arıyor

Gayet kibarca seninle bir şey düşünmediğini söylemiş. Arkadaş kalmaya çalışmak gereksiz bir durum olur.

Canim ne ya? Cok cocuksu geldi bana.
Neden zorluyorsun ki olmuyorsa olmuyor. Allah gostermis iste hayirli olmadigini, hem dua ediyorsunuz, duaniz kabul olunca da inanmiyorsunuz.. :kahve:
bayılıyom sana bilgeciğim yine okkalı yorum yine tam tastamam billur gibi saf temiz akıllı yorumun için seni çok takdir ediyorum arkadaşım ve sonuna kadar katılıyorum yorumuna saygılarımla :KK68:

bi yalvarmadığın kalmış konu sahibi :duduk:

Back
X