aklım durdu :(

Bu adamla niye arkadaş olacaksın ki? Sevgililerinizi falan mı anlatacaksınız birbirinize?

Ararsa açma, açarsan da kısa soğuk konuş kapat. Mesaj atarsa da cevap yazmadan önce gel bize sor ;)

yanlış anlamayın canım hitabı bu ilişkide çok itici geldi bana niye bilemedim. beyefendi kibar ve dürüst bir üslupla istemediğini ifade etmiş ama sen devam etmek ister gibi bir cevap vermişsin daha da olmazsa arkadaş kalalım demişsin seni istemediğini söyleyen birisine niye bu cevabı veriyorsun ki? şunun gibi şeyler yazabilirdin: arkadaş da kalmamız hoş olmaz hayırlısı olsun yazıp defteri kapatabilirdin. açık kapı bırakmışsın. istemeyen erkeğe hiç açık kapı bırakılmamalı, arkadaş da kalmamalı.

Bence zorlamamak gerek. Korkarimki konustukca sen hevesleniceksin.

Bence sirf nezaketen " ben yazarim yine arkadas kalalim' dedi adam.
Ve hakkini yemiyelim gercekten nezaketten anlayan birisiymis, bu durustlugunden belli. Dedigi gibi senle oynayip vazgece bilirdi, ben boyle bi adami sadece taktir ederim. Helal derim. Beni sevmedi diyede dusman olamamki?
Ben senin yerinde olsam " bunu yapmak zorunda degilsin, kendini suclu hissetmene gerek yok, sen en iyisini yaptin, simdi seviyorm diyip 5sene snra duygularimdan emin degildim en basta demen asil canimi yakardi, oysa sen en basta durst davrandin, bunun icin tesekkur ederim, yolun acik olsun" derim.

Ayrica anlamadigim neden tum kadinlar " pff kaba herif, onun arkdasligina luzum yok"diye atar etmislerki? Ne yani kendinizi yerine koyun bi.
Eger burda konu sahibi " o erkegi sevmiyorum ne yapmam gerek" diye sordaydi " olur canim tabikide illa zorla guzellik olmazki, ayiricaksin yollarinizi ne kadr zor olsada karsi tarafa, kor kutuk asik olmasida onun sorunu, takinti haline getirmseydi" derdiniz.
Simdi ayni davranisi, yani " olmuyor kusura bakma" diyen bi erkegi tasa tutucaksiniz. Oyle her erkek gibi evirip cevirmemis lafi oysaki. Durust birisiymis.

Attığın msjın başında iyi gitsende sonu hiç olmamış arkadaş kalalım demekle hata etmişsin. Ada'm seni istemediğini söylemiş helal olsun dürüstmüş.
Ama arkadaş kalalım hiç olmamış hani Ada'm sonradan isteyesi olsada istemez bence.
Böyle konularda kendini geri çekmek her zaman kazandırır. Çünkü kızlar gibi erkeklerde zoru sever

Bence zorlamamak gerek. Korkarimki konustukca sen hevesleniceksin.

Bence sirf nezaketen " ben yazarim yine arkadas kalalim' dedi adam.
Ve hakkini yemiyelim gercekten nezaketten anlayan birisiymis, bu durustlugunden belli. Dedigi gibi senle oynayip vazgece bilirdi, ben boyle bi adami sadece taktir ederim. Helal derim. Beni sevmedi diyede dusman olamamki?
Ben senin yerinde olsam " bunu yapmak zorunda degilsin, kendini suclu hissetmene gerek yok, sen en iyisini yaptin, simdi seviyorm diyip 5sene snra duygularimdan emin degildim en basta demen asil canimi yakardi, oysa sen en basta durst davrandin, bunun icin tesekkur ederim, yolun acik olsun" derim.

Ayrica anlamadigim neden tum kadinlar " pff kaba herif, onun arkdasligina luzum yok"diye atar etmislerki? Ne yani kendinizi yerine koyun bi.
Eger burda konu sahibi " o erkegi sevmiyorum ne yapmam gerek" diye sordaydi " olur canim tabikide illa zorla guzellik olmazki, ayiricaksin yollarinizi ne kadr zor olsada karsi tarafa, kor kutuk asik olmasida onun sorunu, takinti haline getirmseydi" derdiniz.
Simdi ayni davranisi, yani " olmuyor kusura bakma" diyen bi erkegi tasa tutucaksiniz. Oyle her erkek gibi evirip cevirmemis lafi oysaki. Durust birisiymis.
zorlamadım zaten kendısını ve böyle dürüst oldugu ıcın tesekkür ettım ben arkadas kalalım derken gercekten cok ıyı bırı oldugu ıcın ve hayatında yasadıgı bı kac kötü olaydan ve suan yadasıgı yenı olusumdan dolayı aklımda kalacagından sesını duymak isterım dedım hayatıma gıren bırını bı anda cıkarıp atamıyorum

zorlamadım zaten kendısını ve böyle dürüst oldugu ıcın tesekkür ettım ben arkadas kalalım derken gercekten cok ıyı bırı oldugu ıcın ve hayatında yasadıgı bı kac kötü olaydan ve suan yadasıgı yenı olusumdan dolayı aklımda kalacagından sesını duymak isterım dedım hayatıma gıren bırını bı anda cıkarıp atamıyorum

Ama gerek yok boyle seylere inan.
" hayatin zor geciyor sana destek olmak istiyrum' cumlesi ne kadar kendince dogruda olsa, onun gozunde bu hala " umit beslemek"tir. Zorla biseylerin olmasini istemektir. Hem arkdss kalip napicksin? En bos cumlesinden bi mana cikarixaksin ve hevesleniceksin. Snra yine husran.
Hic rastladinmi bilmem. Ama bende bunu soyleyenlere dahilim. Bazen " keske hic tanimasaydim" dersin bazi kisiler icin. Yada " keske ilk basta yollarimizi ayirsaydik, izimi kaybettirseydimde su yasananlar olmasaydi, o yoluna ben yoluma bakardim" dersin. Iste senin su anki kararin tamda boyle bi pismanlikla son bulucak.
Bana " onu sevmiyorum umit beslemiyorum" diye bilirsin. Ama cok cok az olsada bi umit var senin su an icinde buda cok normal. Bazi gidisatlardan dolayi sevgili oldunuz var sayalim. Ilerde adam sana " baskasina asik oldum"dese burda suclu omu senmi? Sensin? Cunku sinirlari zorladin. Cunku o netti ve durusttu halbuki. Ve en bastanda soylemisti " ben bisey hissetmedin sana karsi " diye.

Ama gerek yok boyle seylere inan.
" hayatin zor geciyor sana destek olmak istiyrum' cumlesi ne kadar kendince dogruda olsa, onun gozunde bu hala " umit beslemek"tir. Zorla biseylerin olmasini istemektir. Hem arkdss kalip napicksin? En bos cumlesinden bi mana cikarixaksin ve hevesleniceksin. Snra yine husran.
Hic rastladinmi bilmem. Ama bende bunu soyleyenlere dahilim. Bazen " keske hic tanimasaydim" dersin bazi kisiler icin. Yada " keske ilk basta yollarimizi ayirsaydik, izimi kaybettirseydimde su yasananlar olmasaydi, o yoluna ben yoluma bakardim" dersin. Iste senin su anki kararin tamda boyle bi pismanlikla son bulucak.
Bana " onu sevmiyorum umit beslemiyorum" diye bilirsin. Ama cok cok az olsada bi umit var senin su an icinde buda cok normal. Bazi gidisatlardan dolayi sevgili oldunuz var sayalim. Ilerde adam sana " baskasina asik oldum"dese burda suclu omu senmi? Sensin? Cunku sinirlari zorladin. Cunku o netti ve durusttu halbuki. Ve en bastanda soylemisti " ben bisey hissetmedim sana karsi " diye.

ooo mesajın çok kötü. keşke öle mesaj atmasaydın kestirip atsaydın. seni istemeyen adamla neden arkadaş kalacaksın ki???

Her şerde vardır bi hayır diye boşuna söylenmiyo. Dua edip ertesi sabah bu mesajı alman bence sana bi işaret. Komple çıkarmalısın bence hayatından. He yine dediği gibi öpüşüp koklaşıp sonra bitirebilirdi ama insanmış ki bunları yapmadan, bunlara gerek duymadan, seninle yapamıyorum olmuyo demiş sana. Sen de önüne bak bence artık. Rabbim karşına iyi insanlar çıkarsın...

evet zor bır donemden geçeceksın ama helal olsun adam doğruyu konumuş bence uzak dur en ıyısı senın ıçın bu olacak...

laf olsun dıye dua etmedım bana bı yol göstermesı ıcın rabbıme dua ettım benım aklımda sormak ıstedıgım seylerdı zaten ben sormadan neyız napıyoruz dıye o bana bu acıklamayı yaptı

Onu anladım diyorum ki yol gösterilmiş yani olumsuz ama ona rağmen uzaklaşmıyorsunuz

Uzaklaş onunla arkadaş kalman beklentiye girmene sebep olabilir takıntı yapabilirsin. Bu sürede etrafında olabilecek doğru birilerinide uzaklaştırmış olursun. Böyle komuşan erkekler iyi olmuyor. Bisüe sonra yakınlaşsanız dahi en fazla hata yaptım keşke izin vermeseydin der bi sorumluk almaz. Seni kullanır. Yani hem sevgili olmayalım bişey bekleme hemde beni yalnız bırakma. Olmaz böyle bu kullanmaktır

Back
X