aklım durdu :(

adama müthiş bir ego vermişsiniz şuan. canı isterse sizi arayacak istemezse aramayacak şu saatten sonra. belli ki ilerisini istemişsiniz, hoşlanmışsınız ama onu aramanız şu saatten sonra sizin daha fazla bağlanmanıza ve daha fazla üzülmenize neden olacaktır ancak.

Ay sinir oldum ya nasıl öyle bir cevap yazarsınız. Adam gayet kibar bir şekilde sizi kırmadan ayrılmak istediğini sizdn sadc hoşlandığını ama daha fazla bişey hissetmediğini söylüyo. Sizde beni bırakma sana muhtacım arkadaşçada olsa sev beni seni arayacam sesini hep duymalıyım. Demişsinz adetaa bnce konuşmayın çok saçma kendinizi zatn küçük düşürmüşsnz

herhangi bi kalip olmadan dicem ama yok dersende tek diyecegim aramiza mesafe koyma olurmu msj atabileyim sesini duyayim senin gibi bi arkadasi kaybetmek istemem...

Bu cümleyi yazdın mı gerçekten. vayy bee.... Sen ne yazarsan yaz bu cümleden sonra bir ağırlığın kalmamış . Bence bu adam sana şimdi böyle şeyler söyleyip ; ilerde birşeyler yaşama durumunuz olduğunda , senin onu kayıtsız şartsız kabullenmeni bekliyor. İstemem yan cebime koy değip , olacak olanlardan sorunsuz sıyrılmak istiyor.

Erkekler okuduğunda kızacak ama çok büyük cogunlugunda , ayrılan erkeklere karşı olumsuz bakıyorum.
Nedense " istisnalar hariç , bir kadın en son noktaya kadar dayanmadan bosanmaz gibi düşünüyorum.

Adam bekarliginin tadını çıkarmak istiyor. Bu arada da sizi yedekte bekleterek yapıyor bunu.

Arkadaş kalma saçmalığına sakın girmeyin. Yıpranan sadece siz olursunuz.
Yol verin gitsin.

Erkekler okuduğunda kızacak ama çok büyük cogunlugunda , ayrılan erkeklere karşı olumsuz bakıyorum.
Nedense " istisnalar hariç , bir kadın en son noktaya kadar dayanmadan bosanmaz gibi düşünüyorum.

Adam bekarliginin tadını çıkarmak istiyor. Bu arada da sizi yedekte bekleterek yapıyor bunu.

Arkadaş kalma saçmalığına sakın girmeyin. Yıpranan sadece siz olursunuz.
Yol verin gitsin.
ayrılalı 8 yıl olmus ve esıyle sadece 8 ay evlı kalmıs ve esı ayrılırken bundan bayagı para malk mülk talep etmıs bundan dolayı korkusu varmıs evlılıge karsı

Düşün hayatına gerçekten sevdiğin biri girdi. Hala bu Ada'mın arkadaşlığına ihtiyaç duyacak mısın? Bence hayır. Koskoca Ada'mla arkadaşlık olmaz bence. Okuldan veya. İşten olsa eski bir dost olsa neyse derim. Ama bu iş pek hoşuma gitmedi,

Ay sinir oldum ya nasıl öyle bir cevap yazarsınız. Adam gayet kibar bir şekilde sizi kırmadan ayrılmak istediğini sizdn sadc hoşlandığını ama daha fazla bişey hissetmediğini söylüyo. Sizde beni bırakma sana muhtacım arkadaşçada olsa sev beni seni arayacam sesini hep duymalıyım. Demişsinz adetaa bnce konuşmayın çok saçma kendinizi zatn küçük düşürmüşsnz
İhtıyacım var anlamında demedım ben onu belkı haklısınız küçük düşürmüş olabılırım ama o an onu düşünemedım bız zaten arkadas olarak basladık bı anda bı bocalamaya gırdık

İhtıyacım var anlamında demedım ben onu belkı haklısınız küçük düşürmüş olabılırım ama o an onu düşünemedım bız zaten arkadas olarak basladık bı anda bı bocalamaya gırdık
Ama o anlama getirmişsnz tabi sizin hayatınz siz karar verirsinz ama bizdn fikir istiyorsnz çoğunluğumuzda hata yaptın arkadaş kalma ve bitir diyorz.

size kibarca sizi istemediğini yazan bir adama neden araya mesafe koyma olur mu mesaj atabileyim sesini duyabileyim vs diyerek kendinizi küçültüyorsunuz? size bunları benzer b.ku yakın zamanda yemiş biri olarak yazıyorum çünkü ben de kendimi biri karşısında böyle küçültmüştüm. neyse noktaladım o işi çok şükür. sen de şuna bi postayı koysana. ne demeye uzatacaksın ki? adam hem seni istemiyor hem de diyor ki yan cebimde bi dur. s...tirsin gitsin bence.

Kandilde hayırlı değilse uzak olsun diye dua ediyorsunuz..Duanızın cevabı olarak hayırlı olmadığı gösteriliyor, uzak kalmak istiyor siz hala adama mesafe koymayalım diyorsunuz..pardon siz niye dua ettiniz ? Laf olsun diye heralde

Ama o anlama getirmişsnz tabi sizin hayatınz siz karar verirsinz ama bizdn fikir istiyorsnz çoğunluğumuzda hata yaptın arkadaş kalma ve bitir diyorz.
Kandilde hayırlı değilse uzak olsun diye dua ediyorsunuz..Duanızın cevabı olarak hayırlı olmadığı gösteriliyor, uzak kalmak istiyor siz hala adama mesafe koymayalım diyorsunuz..pardon siz niye dua ettiniz ? Laf olsun diye heralde
laf olsun dıye dua etmedım bana bı yol göstermesı ıcın rabbıme dua ettım benım aklımda sormak ıstedıgım seylerdı zaten ben sormadan neyız napıyoruz dıye o bana bu acıklamayı yaptı

Bu saatten sonra görüşmek sağlam duramayan bir kadın imajı çizer. duana almışsın cevap zorlama bence. çünkü bundan sonrası hata değil seçim olur

Merhaba arkadaslar 27 yasındayım bu zamana kadar hayatıma 1 kısı gırdı o 3 yıl sürdü bıttı ve yaklasık 4-5 yıldır kımse yoktu alamıyordum kımseyı hayatıma neyse subat ayında bırıyle tanıstım 33 yasında işi güçü yerınde hayatında bı düzenı olan ınsan ıkıncı görüsmemizde bana evlenıp bosandıgını söyledı kımseye ön yargılı davranmam herkesın basına gelebılıcek bı olay dedım ve devam ettım görüsmeye bı ısım bı kalıp olmadan kandıl aksamı cok dua ettım rabbım hayırlıysa nasıp et degılse uzak olsun dıye sabahına aldıgım mesaj
(Canım sana birşey diycem ama lütfen anlayışla karsila.aslında bunu daha önce diyecektim ama biraz daha denemek istedim yanlismi düşünüyorum diye.sen çok iyi birisin ama ben duygularimdan emin değilim.kendimi zorladim hatta demedim ama emin olamadım kendimden. Senden tabiki hoslandim ve etkilendim ama bu dediğim o farklı bir hissiyata dönüşmüyor.seninle opusup koklasip sonrada olmadi demek istemiyorum.daha başındayken söylemem lazim.yoksa kendimi kötü hissediyorum.senle oynuyormuş gibi oluyorum.sen çok iyi biri ve aile kizisin ama benim duygularım net değil.umarım anlayışla karislarsin.arkadaş kalalım lütfen..)
cevap olarak bende
Canim duygularin net degil sanki benimkiler cokmu net kabul senden hoslandim etkilendim bu kadar kisa zamanda ilk kez birine bu kadar guvendim gercekten cok iyi bir insansin kabul biraz bocaladim bunuda sana yansittim kendini kotu hissetmeni istemem ki seni asla birseye zorlamam adini koy sevgili olalim diyemem birak oldugu gibi devam etsin herhangi bi kalip olmadan dicem ama yok dersende tek diyecegim aramiza mesafe koyma olurmu msj atabileyim sesini duyayim senin gibi bi arkadasi kaybetmek istemem diye cevap verdım
bana karsılık olarak Yok canım bende seni kaybetmek istemem sen istemesende bende seni ararım zaten.ama sana saçma sapan birşey yasatmakta istemem.benim zaten geçmişte basimdan kötü bir tecrübe geçmiş kimseye de aynısını yasatmak istemiyorum.sozlerimide yerine getiririm tamam canim:)
bu konusma üstüne nasıl davranmalıyım akıl verın ne olur normal arkadas gıbı arayıp sormalımı yoksa tamamen gerımı cekılmelıyım elbette kaderımde varsa bana gelır ama ınsan genede bocalıyo
kendı cevrem ön yargılı olarak evlenmıs bosanmıs adamla olmaz dünyada baska ınsanmı yok gıbı konusuyorlar hatamı edıyorum ama herkesın basına gelır

Adam resmen sana karsi birsey hissetmedim yazmis sen hala goruselim yok arkadas olalim demissin salla gitsin bir daha ne arayiop soracaksin bu adamla cidden arkadas olabileceginimi dusunuyorsun yani. Unut gitsin bence yokmus gibi hayatina devam et.
Adam acik acik ben seni harcarim iyi aile kizisin diye seni uyariyor sen arkana bakmadan kacacagina hala acaba soyle mi yapsam boylemi yapsam diyorsun, git kendine daha uygun birisini bul gencecik kizsin elin evlenmis bosanmis adamini avutacak bir sen kalmadin ulkede.

Adam resmen sana karsi birsey hissetmedim yazmis sen hala goruselim yok arkadas olalim demissin salla gitsin bir daha ne arayiop soracaksin bu adamla cidden arkadas olabileceginimi dusunuyorsun yani. Unut gitsin bence yokmus gibi hayatina devam et.
Adam acik acik ben seni harcarim iyi aile kizisin diye seni uyariyor sen arkana bakmadan kacacagina hala acaba soyle mi yapsam boylemi yapsam diyorsun, git kendine daha uygun birisini bul gencecik kizsin elin evlenmis bosanmis adamini avutacak bir sen kalmadin ulkede.
ne desenız haklısınız sanırım ben cok salagım zaten ne kaybedıyorsam ıyı nıyetım

Back
X