duama elbette ınanıyorum demek kabul olmuskı ben sormadan aklımdakı soruya cevap yazdı ama ıcımden bı hıs bıraz zaman ver dıyo yanılıyo olabılırım sadece dısardan olarak sızden görüş almak ıstedımCanim ne ya? Cok cocuksu geldi bana.
Neden zorluyorsun ki olmuyorsa olmuyor. Allah gostermis iste hayirli olmadigini, hem dua ediyorsunuz, duaniz kabul olunca da inanmiyorsunuz..
Muhabbetin ortasına dalmış gibi olmasın da zaman verecek ne var ben anlamadım? Kararı siz vermemişsiniz karşınızdaki vermiş. Dolayısıyla yanılacak bi durum da yok.duama elbette ınanıyorum demek kabul olmuskı ben sormadan aklımdakı soruya cevap yazdı ama ıcımden bı hıs bıraz zaman ver dıyo yanılıyo olabılırım sadece dısardan olarak sızden görüş almak ıstedım
Haklısınız sanırım ben objektıf düşünüp göremem suan duygularımı katıyorum olaya o yüzden sızın görüşlerınızi almak istedım tesekkür ederımBirbirini özel görmeyen iki insana göre ne çok canım cicim var.
Ben olsam kendimi geri çekerdim. Niye duygularınızı karşılığını göstermeyen birinde israf edeceksiniz?
sizce ne cevap vermelıydım sonucta bıseylerı paylastıgım bırı ve gercekten cok ıyı bı ınsanSenin yazdigin mesaj küçük düşürücü ben olsam asla boyle birşey yazmazdim
duama elbette ınanıyorum demek kabul olmuskı ben sormadan aklımdakı soruya cevap yazdı ama ıcımden bı hıs bıraz zaman ver dıyo yanılıyo olabılırım sadece dısardan olarak sızden görüş almak ıstedım
Boyle bi durumda allah yolunu acik etsin eyvallah demek en doğrusu ısrarla görüşmek istemeniz onun egosu nu okşamaktan öteye gitmezsizce ne cevap vermelıydım sonucta bıseylerı paylastıgım bırı ve gercekten cok ıyı bı ınsan
Amın insallahAdamı taktir ettim. Dürüst birisiymiş. Siz de görüşmeyi kesin. Allah gönlünüze göre verin.
haklısınız belkıde ama egosu tavan yapacak bırı degılBoyle bi durumda allah yolunu acik etsin eyvallah demek en doğrusu ısrarla görüşmek istemeniz onun egosu nu okşamaktan öteye gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?