Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zorlamadım zaten kendısını ve böyle dürüst oldugu ıcın tesekkür ettım ben arkadas kalalım derken gercekten cok ıyı bırı oldugu ıcın ve hayatında yasadıgı bı kac kötü olaydan ve suan yadasıgı yenı olusumdan dolayı aklımda kalacagından sesını duymak isterım dedım hayatıma gıren bırını bı anda cıkarıp atamıyorumBence zorlamamak gerek. Korkarimki konustukca sen hevesleniceksin.
Bence sirf nezaketen " ben yazarim yine arkadas kalalim' dedi adam.
Ve hakkini yemiyelim gercekten nezaketten anlayan birisiymis, bu durustlugunden belli. Dedigi gibi senle oynayip vazgece bilirdi, ben boyle bi adami sadece taktir ederim. Helal derim. Beni sevmedi diyede dusman olamamki?
Ben senin yerinde olsam " bunu yapmak zorunda degilsin, kendini suclu hissetmene gerek yok, sen en iyisini yaptin, simdi seviyorm diyip 5sene snra duygularimdan emin degildim en basta demen asil canimi yakardi, oysa sen en basta durst davrandin, bunun icin tesekkur ederim, yolun acik olsun" derim.
Ayrica anlamadigim neden tum kadinlar " pff kaba herif, onun arkdasligina luzum yok"diye atar etmislerki? Ne yani kendinizi yerine koyun bi.
Eger burda konu sahibi " o erkegi sevmiyorum ne yapmam gerek" diye sordaydi " olur canim tabikide illa zorla guzellik olmazki, ayiricaksin yollarinizi ne kadr zor olsada karsi tarafa, kor kutuk asik olmasida onun sorunu, takinti haline getirmseydi" derdiniz.
Simdi ayni davranisi, yani " olmuyor kusura bakma" diyen bi erkegi tasa tutucaksiniz. Oyle her erkek gibi evirip cevirmemis lafi oysaki. Durust birisiymis.
zorlamadım zaten kendısını ve böyle dürüst oldugu ıcın tesekkür ettım ben arkadas kalalım derken gercekten cok ıyı bırı oldugu ıcın ve hayatında yasadıgı bı kac kötü olaydan ve suan yadasıgı yenı olusumdan dolayı aklımda kalacagından sesını duymak isterım dedım hayatıma gıren bırını bı anda cıkarıp atamıyorum
zorlamadım zaten kendısını ve böyle dürüst oldugu ıcın tesekkür ettım ben arkadas kalalım derken gercekten cok ıyı bırı oldugu ıcın ve hayatında yasadıgı bı kac kötü olaydan ve suan yadasıgı yenı olusumdan dolayı aklımda kalacagından sesını duymak isterım dedım hayatıma gıren bırını bı anda cıkarıp atamıyorum
laf olsun dıye dua etmedım bana bı yol göstermesı ıcın rabbıme dua ettım benım aklımda sormak ıstedıgım seylerdı zaten ben sormadan neyız napıyoruz dıye o bana bu acıklamayı yaptı