kızlar ben bir yıllık öğretmenim..bu bir sene içinde bir kaç kişiyle evlenme niyetiyle görüştüm..en son görücü usulüyle biriyle tanıştım..2 hafta görüştük..karşı taraf biraz sinirli bir tip..annesi beni çok beğenmiş...galiba biraz da o yüden annesinin dediği biriyle evlenmek istiyor..çünkü daha önceki girişimi başarısız olmuş..biz 2 hafta görüştük..ben biraz fazla yüz verdim sanırım..bu birgün akşam dışardaydı arkadaşlarıyla..gel msn de konuşalım dedim..gelemem dedi..biraz ısrar ettim..geldi..ısrar ettiğim için bana kızdı..bende birdaha asla umursamam o zaman dedim..o zaman sen bitersin dedi bana..şaşırdım..2 hafta oldu daha görüşeli bana böyle söyledi..konuşmalarımızda nişan da neymiş..o neymiş şu neymiş..olmasada olur fln dedi..evlilik sanki onun için özelliğini kaybetmiş gibi hissettim..tek isteği kendiyle ilgilenmem..tek taş da neymiş..bozdursan para etmez felan dedi..ben istemedeim konu açıldı o an dedi..altınları bozdurmayı düşünüyormuş evlenince..ailemin tek çocuğuyum..kimseye anlatamıyorum..annem bırak gitsin diyor..annemin sözünü tutan bir insan olduğumu biliyor ve bunu kullanığp bana baskı yapıyor..bu yaşa gelmişsin kendi kararlarını veremiyor musun diyor..daha yazacak şeylerim var ..içim dolu..bana bir akıl verin..annem biraz düşünelim araştıralım felan dedi diye kızıyor..hemen nişan felan olsun diyor..farklı bir şehirde çalışıyor..gel hafta sonları felan dedim gelemem dedi..annem hemen olmaz dedi diye en son konuşmamızda ya şimdi ya hiç dedi..bende güle güle dedim..sonradan pişman olmuş şimdi arıyor açmıyorum..ne yapmaya çalışıyor..arkadaşları sinirli biri olduğunu söylüyormuş..sizler ne diyorsunuz..ne yapayım?