Aklim karisik, bi fikir verin lütfen

Esme84

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
23
7
8
Kimseyle konusamadigim icin belki buraya yazarsam bi nebze rahatlarim diye aciyorum konuyu.
Sabah kahvaltida esime bugün hava cok güzel, nereye götüreceksin beni gezmeye diye laf attim. O da x yere gidelim dedi. Ama önce arabalarin tekerlerini degistirmem lazim bir bucuk saat falan sürer dedi. Bende aksama degistir o zaman dedim. Yok olmaz simdi degistiricem dedi. Iyi o zaman dedim saat 1 gibi cikariz. Neyse kahvalti masasini topladik, ben kahvemi aldim koltuga gectim. Esimde geldi. Baya uzun bi süre oturduk hic konusmadan. Sonra baktim adamin kalkacagi yok dedim hani sen teker degistirecektin. Yok vaz gectim dedi. Bende bekledim tabi madem vazgectin söyle demi, hadi hazirlan cikalim ben isimi aksama halledicem diye. Saat oldu öglen 3. En son artik dayanamadim niye bisey söylemiyosun madem öyle düsündün dedim. Sen hazirlanip söyleseydin ya hadi gidelim diye dedi. (Zaten bu konuda tartisiyoruz bolca. Nedense baskalariyla bi yere gidilecek oldumu sabahin köründe kalkabiliyo ama sira benimle gezmeye gelince hep yorgun beyefendi.) Her neyse sakin sakin sordum neden bana bisey söyleme ihtiyaci duymadigini. Cevap vermedi. Bi kac kere daha sordum cevap alamadim. Sonra tabi patladim. Sert bi sekilde söyledim artik yeter, benimle alakali hic bi hevesin yok, bi istegin yok. Konusmaya bile gerek duymuyosun dedim. Sen söyleseydin ya dedi üste cikma cabasinda. Ben fena halde patladim ve yeter artik sabrim kalmadi diye bagirdim. O da bana defol git o zaman dedi. Bende aldim cantami ceketimi kapiya yöneldim. Tabi pisman oldu beyefendi kapinin önüne gecti gidemezsin falan dedi. Özür diledi agladi etti ama o sinirle gitmekte israr ettim. Beni ittirerek salona götürdü. Neyse uzun lafin kisasi ben ciktim disardayim simdi. Eve de gidesim yok. Nasil davranmam gerektiginide bilmiyorum su an. Sizin fikirlerinize ihtiyacim var. Siz olsaniz nasil davranirdiniz?

3 senedir böyleyiz zaten. Ben konusalim dedikce o dahada susuyor. Sanirim bu yüzdende sabrim kalmadi.

Kimseyle konusamadigim icin belki buraya yazarsam bi nebze rahatlarim diye aciyorum konuyu.
Sabah kahvaltida esime bugün hava cok güzel, nereye götüreceksin beni gezmeye diye laf attim. O da x yere gidelim dedi. Ama önce arabalarin tekerlerini degistirmem lazim bir bucuk saat falan sürer dedi. Bende aksama degistir o zaman dedim. Yok olmaz simdi degistiricem dedi. Iyi o zaman dedim saat 1 gibi cikariz. Neyse kahvalti masasini topladik, ben kahvemi aldim koltuga gectim. Esimde geldi. Baya uzun bi süre oturduk hic konusmadan. Sonra baktim adamin kalkacagi yok dedim hani sen teker degistirecektin. Yok vaz gectim dedi. Bende bekledim tabi madem vazgectin söyle demi, hadi hazirlan cikalim ben isimi aksama halledicem diye. Saat oldu öglen 3. En son artik dayanamadim niye bisey söylemiyosun madem öyle düsündün dedim. Sen hazirlanip söyleseydin ya hadi gidelim diye dedi. (Zaten bu konuda tartisiyoruz bolca. Nedense baskalariyla bi yere gidilecek oldumu sabahin köründe kalkabiliyo ama sira benimle gezmeye gelince hep yorgun beyefendi.) Her neyse sakin sakin sordum neden bana bisey söyleme ihtiyaci duymadigini. Cevap vermedi. Bi kac kere daha sordum cevap alamadim. Sonra tabi patladim. Sert bi sekilde söyledim artik yeter, benimle alakali hic bi hevesin yok, bi istegin yok. Konusmaya bile gerek duymuyosun dedim. Sen söyleseydin ya dedi üste cikma cabasinda. Ben fena halde patladim ve yeter artik sabrim kalmadi diye bagirdim. O da bana defol git o zaman dedi. Bende aldim cantami ceketimi kapiya yöneldim. Tabi pisman oldu beyefendi kapinin önüne gecti gidemezsin falan dedi. Özür diledi agladi etti ama o sinirle gitmekte israr ettim. Beni ittirerek salona götürdü. Neyse uzun lafin kisasi ben ciktim disardayim simdi. Eve de gidesim yok. Nasil davranmam gerektiginide bilmiyorum su an. Sizin fikirlerinize ihtiyacim var. Siz olsaniz nasil davranirdiniz?
O sana yalvarmadan, yakarmadan eve dönersen bi daha gideceğinde, nasılsa geri dönecek diye düşünecek söyleyeyim. Biraz Gözünü korkut ve bundan sonra sen, sessizi oyna.

hala dışarıda mısınız? bence eve dönün. küsün bir süre. sırnaşınca barışırsınız. bence de iletişim problemi var aranızda. biraz daha sakin olmaya çalışın konuşurken. hem madem kendi kendine gitmiyor siz hazırlanıp dikilin karşısına hadi diye. adam gitmem dememişki miskinlik etmiş sadece. bence fazla büyütmüşsünüz.

Ilk defa olsa haklisiniz ben büyüttüm diycem ki zaten artik evet tahammülüm yok. Zaten ben demesem cikalim edelim diye benimle hic bi yere gidesi yok gibi geliyo bana. Benimle konusmasini istiyorum. Beni ciddiye almadigini düsünüyorum. Acik acik söylüyorum konusmaya calisiyorum o zamanda sen kendi kafanda kuruyosun zaten ne ne diyeyim diye cikiyor isin icinden.

erkekler daha düz düşünen varlıklar. kadınları anlamama sebepleri bu bence. sizin eşiniz de çoğunluk gibi az konuşan tipte bir adam. onu böyle kabullenmeye çalışın. kimseyi değiştiremezsiniz o yaştan sonra. zorunuza gidiyor ama bu o kadar da büyütülecek bir sorun değil aslında. sizin daha çok yönlendirmenize ihtiyacı olan bir durum sadece. sizinle bir şey yapmak istemeseydi evlenmezdi sonuçta.

en nefret ettiğim insan tipleri. yapılan konuşmaya, sorulan soruya cevap vermeyen, iki saat sonra cevap veren ya da sen dürtünce cevap veren. çözümünü bulursanız bana da söyleyin. onlarla yaşamak çok zor.

Evet gercekten cok zor. Simdiye kadar bulamadim ne yazikki bundan sonrasina da umudum yok.

Eşini olduğun gibi kabul etmek zorundasın. Erkeklerin çoğu böyle. El iyisi. Ondan ilgi bekleme kendin gez toz. Zorla güzellik olmuyor.

Şimdi ne yapacaksın dışarda aramadı mi yada peşinden gelmedi mi?

eşiniz hatalı davranmıs ama szde fazla tepkı gostermıssınız... madem bı soyledınız ıkı soyledınız kulak asmıyor sızde hazırlanın madem sen gelmıyosun ben gıdıp hava alayım de cık dısarı... sımdı hala dısarda mısın aradı mı esın ?

Kendim gezip tozacak olduktan sonra evli olmamin ne anlami varki? Zaten sorunum da gezip tozmak degil. Benimle konusmak istememesi, düsüncelerini benimle paylasmiyor olusu benim s

Genelde zaten hep öyle yapiyorum, baktim orali olmuyor ben kendim cikiyorum. Bu arada eve geldim. Esim balkondaydi ben direk yatak odasina girdim. O konusmadikca bende konusmayi düsünmüyorum . Bakalim nereye kadar.

Sanki benim evliliğimi anlatmissin arkadaşım :KK12:

Back
X