• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım karışık lütfen yardım

Benim gitme imkanim olcakta sevgilim gelme diyecek.esimle sevgiliydik oda askerdeydi ve baglarimiz ozlemle daha guclenmisti.eger bana gelme diyosa sartlarimi biliyodur zorluk cekmeyim diye diyodur.
Ailesiyle tanismiyosan o yuzdende gelme demistir belki.sehirler arasidir buyuk ihtimal bununda etkisi vardir zorluk cekme diye.
Burda asil problm o kizin ne cesaretle oraya gitmesi iliskinizi bilmiyomuymus okadar samimiyse

Ben de aslında ilk önce zorluk çekmemi istemediği için gelmemi istemiyor diye düşünmüştüm. Sonra arkadaşının da gittiğini öğrenince sinirlendim ve üzüldüm ama tepki vermedim. Ailesiyle tanışıyorum. Kız beni biliyor yani sevgilim bildiğini söylemişti. Ne kadar doğru bilemiyorum

Ben de aslında ilk önce zorluk çekmemi istemediği için gelmemi istemiyor diye düşünmüştüm. Sonra arkadaşının da gittiğini öğrenince sinirlendim ve üzüldüm ama tepki vermedim. Ailesiyle tanışıyorum. Kız beni biliyor yani sevgilim bildiğini söylemişti. Ne kadar doğru bilemiyorum

Ben hayatimda duymadim görmedim yemin törenine esi sevgilisi ailesi dişinda giden..

Çok yakin arkadaş olabilirler tamam ama cocugun ailesiyle yemin töreninde ne isi var?. Ailesi hic yadirgamamis mi sevgilisi varken başka bir kizin yaninda olmalarına? Kiz nasil cesaret edebilir buna?

Sevgilin hayir demiş nasil bir özgüven ki bu gitmiş?

Acikcasi sevgilinin yalan söylediğini düşünüyorum.. Kendisini kiskan diye ilgi üstünde kalsin diye bir caba içine girmiş..

Ya da ben kizi arayip sorardim acikcasi bu kadar yakinsiniz madem bir gun cikip bulusalim sevgilimin yakin arkadasini tanimak istiyorum derdim.. Şöyle bir bakardim ne is?

Selam arkadaşlar yaklaşık 4 aydır mutlu bir beraberliğim var. Erkek arkadaşım 1 ay önce askere gitti. Askerdeki şartlara alışamadığı için mutsuz oldu ve bana soğuk davranmaya başladı. Neyse ki son bir haftadır eskisi gibiyiz. Arkadaşımın geçen hafta yemin töreni oldu. Bana gelmene gerek yok dedi. Ben de gelmemi istemediğini düşünüp üstelemedim. Sonradan öğrendim ki sevgilimin okuldan tanıdığı normal kız arkadaşı da yemin törenine gitmiş. Bunu duyunca tepki vermedim ama arada ima ettim. Bana sen de gelebilirdin dedi. İzine geldiğin de arkadaşıyla beni tanıştıracağını söyledi. İstersem onunla görüşmeyi kesecekmiş. Bana çok da samimi gelmedi. Benim yerim de siz olsaydınız ne düşünürdünüz? :27:

Okurken bile sinirlendim ! Gelemene gerek yok demesi bile saçma bi cevapken, okuldan tanıdığı kızın gitmesi kıskançlık krizlerine girmemin en büyük sebebi olabilirdi. Ben biraz fevriyim sanırım bilemiyorum ama çok sinirlenirdim küserdim bağırırdım çağırırdım. Belki de sen soğukkanlılıkla en doğrusunu yapmışsın.
Fakat o kızın gerçekten sadece arkadaşı olduğundan emin olmalısın canım.Belki de kızın ona karşı hisleri var o yüzden aynı ortamda olmanızı istememiş olabilir .. Hem bide şu açıdan bak benim de sevdiğim erkek bi arkadaşım var ama yemin töreni 3-4 saat uzaklıkta bi mesafede olsa gitmem. Gitmem için benim için çok çok özel biri olması gerekiyor .. aklını karıştırmak istemem bunlar benim fikirlerim umarım gerçekten sadece arkadaşlardır.

27 yaşımdayım.. şu yaşıma kadar hiçbir arkadaşımın yemin törenine gitmedim... kardeşim diyebileceğim kadar samimi bi adam bile olsa...ve töreni evimin önünde olsa... ve ben o saatte evde olsam BİLE:16: benim o törene katılmam saçma olurdu. yemin törenleri özel günlerdir ve özel kişiler katılır...

sevgilin bu durumu gizlemeden söylediğine göre sevgilinin bu kızla arkadaşlıktan öte bi alakası yok... ama kızın niyeti için aynı şeyi söyleyemem...:47:
sevgilin de istersen hayatımdan çıkarırım dediyse,kızın ilgisinin farkındadır.normalde rahatsız olmuyordur ama işin ucunda sen varsan ve seni rahatsız edecekse, çok önemli bi insan değil sen daha önemlisin mesajı vermiş bence.. o kıza güvenme... ve evet tatlı bir dille görüşmelerini istemediğini..yavaştan bağını koparması gerektiğini uygun bir dille söyle

Sıraadan bir arkadaşın orda ne işi var sırf sen gitmeyesin die gelme demiştir diğer kızlar karşılaşma die

Son düzenleme:

Biliyosa bu artniyettir aklini karistirmayimda canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X