biz bu sahisla tanisali 2 aya yaklasacak.ailemle tanisti yuzukler hediyeler aldi.
Merhaba ayrilali 1.5 yil oldu.sosyal medya araciligi ile bir beyle tanistim.ben 41 o 43 yasinda. evlilik niyetiyle konusmaya yazismaya basladik.beni cok guzel hanim hanimcik kulturlu kendimi yetistirmis oldugumu gordugu icin cok begendigini soyledi.esi 10 yil olmus öleli bir kizi var anneannesiyle yasiyor.bilgi birikim duygu dusunce yonunden cok gelistirmis kendini meslegi kariyeri var.hem maddi hem manevi yonden bana uyuyor.ama sinirlenince agzindan cikani duymuyor.cok agir hakaretler ediyor.sayiyor.siniri gecince cok sevdigini soyluyor.bu sorunu asamadik.
Kendisi hic yakisikli degil ve bunun farkinda bunu surekli one suruyor sen beni begenmezsin deyip duruyordu baslarda.ben ona senin kalbin yuregin guzel bu sebeble hoslandim dedim.simdi asil mesele su biz bu sahisla tanisali 2 aya yaklasacak.ailemle tanisti yuzukler hediyeler aldi.benimle evlenecegini israrla soyluyor.hatta oturacagimiz evin bile resmini atti.ayri sehirlerdeyiz.bir pazar var calismadigimiz ama her pazar ne hikmetse isi cikiyor ve gelmeyi erteliyor.kendisi terapist ama ofke kontrolu sifir.bu sebeble ve arada ozele girmek istemesi nedeniyle bir kac kez ayrildim ama yine kizarak ya da seni cok sevmistim diyerek iliskiye devam etmemi istedi.bir kac gundur ilgisi azaldi ben ara demezsem aramiyor yazmasam yazmiyor.artik yanima gelmelisin bu iliskiyi netlestirmeliyiz dedikce beni bunaltma emrivaki yapma belki ya da bisey olmazsa gelirim diyerek erteliyor.biz boyle iyiyiz devam edelim beni cok sev ben seni cok seviyorum deyip duruyor.mesaj atiyorum goruyor vatsapta cevrimici oluyor.ama cevap yazmadan cikiyor.baslarda beni begenmezsin diyen adam.simdi aramaya yazmaya useniyor.surekli yogun mesgul.sizce evlilik niyeti yok sadece oyaliyor mu.ben isin icinden cikamadim.ne yapmaliyim.ona cok alistim ayrilirsak cok uzulecegim bana iliskiyle ilgili taktikler verir misiniz.hic tecrubem yok bu konuda..tesekkur ederim simdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?