- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.696
- 208
Tesekkur ederim yorumlariniz icin.adam bekar kimligini ve uzman terapist kimligini atti.ve sanirim onu begenmeyecegimden korkuyor ve gelmeyi erteliyor.beni kendine baglamaya calisiyor.ofke kontrolunun olmadigini kendide soyluyor zaten.gercekten evlilik niyetiyle tanistigimiz icin hizli ilerledik.bu pazar gelmeye soz verdi bakalim sozunu tutacak mi yasayip gorecegiz.cok guzel siirler yazilar atiyor arada bana ben sevgisiz bir hayat yasadigim icin cok alistim ilgisine ve sevgisine.ben cok hos biriyim yasimi gostermiyorum.bu sebeble sanirim komplexte yapiyor.eski esimden sonra hic erkek arkadasim olmadi.cok cekingen icine kapanik biriyim kimseyle bir yakinlasmam.sevgililik olmadi kimseye guvemedigim icin.bu beylede guvensizlik yuzunden tartisiyoruz.bir turlu emin olamiyorum dediklerinden inanamiyorum ona.
Yok ben yine de bu adama güvenemedim.kimlik meslek kanıtları sunsa da inanmadım.peki ailenizle nasıl tanıştı? yüz yüze gelmemişsiniz anladığım kadarıyla.bir de eski eşiniz de öfke kontrolü olmayan biriydi sanırım.bunun acısını en iyi siz bilirsiniz temkinli olmalısınız.konu dışı olacak ama öfke kontrolü olmayan terapiste müşteri olarak gidenlerin vay haline (tabi terapistligi doğruysa)Tesekkur ederim yorumlariniz icin.adam bekar kimligini ve uzman terapist kimligini atti.ve sanirim onu begenmeyecegimden korkuyor ve gelmeyi erteliyor.beni kendine baglamaya calisiyor.ofke kontrolunun olmadigini kendide soyluyor zaten.gercekten evlilik niyetiyle tanistigimiz icin hizli ilerledik.bu pazar gelmeye soz verdi bakalim sozunu tutacak mi yasayip gorecegiz.cok guzel siirler yazilar atiyor arada bana ben sevgisiz bir hayat yasadigim icin cok alistim ilgisine ve sevgisine.ben cok hos biriyim yasimi gostermiyorum.bu sebeble sanirim komplexte yapiyor.eski esimden sonra hic erkek arkadasim olmadi.cok cekingen icine kapanik biriyim kimseyle bir yakinlasmam.sevgililik olmadi kimseye guvemedigim icin.bu beylede guvensizlik yuzunden tartisiyoruz.bir turlu emin olamiyorum dediklerinden inanamiyorum ona.
Anneyi nerden çıkardım acaba?olmaz o iş lütfen uzaklasin anlıyorum tekrar yuva kurmak istiyorsunuz da doğru insan bu değil umarım para falan istemez sizden. Hiç Tekin değil çünkü. Yüzyüze gelmeden evlilik olur mu ?fotoğraf atanan kadar alsın Hediyelerini gelsin bi sürü bahane sıralamiş. Neyse bence hiç uzatmayin vakit kaybetmeyin gönlünüzu kaptirmayinAnnem yok.ailemde yok sayilir.ben tek yasiyorum oglum bosandiktan 1.5 yil sonra bir annesi oldugunu hatirladi yanima gelecek bu agustosta.eski esimden siddet sebebiyle ayrildim.ve cok yanlizim hem madden hem manen.calisiyorum kendime bakuyorum aile destegi yok.ailem dedigim bir ablam var yapayanlizsin tek basina olmaz evlen kur yuvani diyor.o da cok sevinmisti ama simdi uzuluyor o da isin icinden cikamiyor.
Devlet kurumunda memur ve o kurumdaki calisanlara kocluk yapiyor bir nevi cok hastasi var ve onlarin ss lerini atti kac kez cok severek gidiyorlar yanina.ses kaydini dinlemesem inanin ihtimal vermeyecegim kadin aglayarak hocam anca siz cozersiniz bizi diyordu.ailemle tlf konustu tanisti kizinizi cok sevdim evlilik istiyorum dedi.ofkesi var ama iki dakika sonra unutuyor.bisey olmamis gibi yaziyor.evlendikten sonra hic tartismayacagiz diyor.aklimi karistiran seyler var tabiki ablamla isin icinden bazen cikamiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?