- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.696
- 208
Tesekkur ederim yorumlariniz icin.adam bekar kimligini ve uzman terapist kimligini atti.ve sanirim onu begenmeyecegimden korkuyor ve gelmeyi erteliyor.beni kendine baglamaya calisiyor.ofke kontrolunun olmadigini kendide soyluyor zaten.gercekten evlilik niyetiyle tanistigimiz icin hizli ilerledik.bu pazar gelmeye soz verdi bakalim sozunu tutacak mi yasayip gorecegiz.cok guzel siirler yazilar atiyor arada bana ben sevgisiz bir hayat yasadigim icin cok alistim ilgisine ve sevgisine.ben cok hos biriyim yasimi gostermiyorum.bu sebeble sanirim komplexte yapiyor.eski esimden sonra hic erkek arkadasim olmadi.cok cekingen icine kapanik biriyim kimseyle bir yakinlasmam.sevgililik olmadi kimseye guvemedigim icin.bu beylede guvensizlik yuzunden tartisiyoruz.bir turlu emin olamiyorum dediklerinden inanamiyorum ona.
Valla ben de böyle şeyler okuduğumda öfke kontrolüm olmuyor . Siz 41 yaşında bir hanımsınız, şiirlere filan mi aldanıyorsunuz? Adamlar sahte diploma yapıp, açık kalp ameliyatına giriyor,siz de kimlik vs . Diyorsunuz. Insanlara güvenmek güzel birşey ama bile bile lades demek başka bir boyut . Bence siz çok ısrarcı olmayın bu terapist(!) Beyefendide...