Aklım Karışık, Yardıma Ihtiyacım var.

Tesekkur ederim yorumlariniz icin.adam bekar kimligini ve uzman terapist kimligini atti.ve sanirim onu begenmeyecegimden korkuyor ve gelmeyi erteliyor.beni kendine baglamaya calisiyor.ofke kontrolunun olmadigini kendide soyluyor zaten.gercekten evlilik niyetiyle tanistigimiz icin hizli ilerledik.bu pazar gelmeye soz verdi bakalim sozunu tutacak mi yasayip gorecegiz.cok guzel siirler yazilar atiyor arada bana ben sevgisiz bir hayat yasadigim icin cok alistim ilgisine ve sevgisine.ben cok hos biriyim yasimi gostermiyorum.bu sebeble sanirim komplexte yapiyor.eski esimden sonra hic erkek arkadasim olmadi.cok cekingen icine kapanik biriyim kimseyle bir yakinlasmam.sevgililik olmadi kimseye guvemedigim icin.bu beylede guvensizlik yuzunden tartisiyoruz.bir turlu emin olamiyorum dediklerinden inanamiyorum ona.

Valla ben de böyle şeyler okuduğumda öfke kontrolüm olmuyor . Siz 41 yaşında bir hanımsınız, şiirlere filan mi aldanıyorsunuz? Adamlar sahte diploma yapıp, açık kalp ameliyatına giriyor,siz de kimlik vs . Diyorsunuz. Insanlara güvenmek güzel birşey ama bile bile lades demek başka bir boyut . Bence siz çok ısrarcı olmayın bu terapist(!) Beyefendide...

Tesekkur ederim yorumlariniz icin.adam bekar kimligini ve uzman terapist kimligini atti.ve sanirim onu begenmeyecegimden korkuyor ve gelmeyi erteliyor.beni kendine baglamaya calisiyor.ofke kontrolunun olmadigini kendide soyluyor zaten.gercekten evlilik niyetiyle tanistigimiz icin hizli ilerledik.bu pazar gelmeye soz verdi bakalim sozunu tutacak mi yasayip gorecegiz.cok guzel siirler yazilar atiyor arada bana ben sevgisiz bir hayat yasadigim icin cok alistim ilgisine ve sevgisine.ben cok hos biriyim yasimi gostermiyorum.bu sebeble sanirim komplexte yapiyor.eski esimden sonra hic erkek arkadasim olmadi.cok cekingen icine kapanik biriyim kimseyle bir yakinlasmam.sevgililik olmadi kimseye guvemedigim icin.bu beylede guvensizlik yuzunden tartisiyoruz.bir turlu emin olamiyorum dediklerinden inanamiyorum ona.
Yok ben yine de bu adama güvenemedim.kimlik meslek kanıtları sunsa da inanmadım.peki ailenizle nasıl tanıştı? yüz yüze gelmemişsiniz anladığım kadarıyla.bir de eski eşiniz de öfke kontrolü olmayan biriydi sanırım.bunun acısını en iyi siz bilirsiniz temkinli olmalısınız.konu dışı olacak ama öfke kontrolü olmayan terapiste müşteri olarak gidenlerin vay haline (tabi terapistligi doğruysa)

Devlet kurumunda memur ve o kurumdaki calisanlara kocluk yapiyor bir nevi cok hastasi var ve onlarin ss lerini atti kac kez cok severek gidiyorlar yanina.ses kaydini dinlemesem inanin ihtimal vermeyecegim kadin aglayarak hocam anca siz cozersiniz bizi diyordu.ailemle tlf konustu tanisti kizinizi cok sevdim evlilik istiyorum dedi.ofkesi var ama iki dakika sonra unutuyor.bisey olmamis gibi yaziyor.evlendikten sonra hic tartismayacagiz diyor.aklimi karistiran seyler var tabiki ablamla isin icinden bazen cikamiyoruz.

Yüz yüze geldiniz mi gelmediniz mi ben orasını anlamadım. Yüz yüze geldiyseniz hala neden beni beğenmezsin tatavası yapıyor? Yüz yüze gelmediyseniz ailenize nasıl hediye veriyor ayrıca yüz yüze değilken nasıl öfke kontrolsüzlüğünü anladınız adam kameranın bi tarafında konuşurken dahi cinnet geçiriyorsa zaten hiç görüşmeyin. Bir de iki ayda bu kadar yükselişli inişli ilişki tuhaf geldi bana. Neden kendinizi gelecek beklentilerinizi ailenizi özel çevrenizi bu kadar kısa zamanda açıyorsunuz ki

Mesele orada zaten yuzyuze gelmedik.hediyeleri mesajla atti bunlari aldim diye.ofkelenmesinin benim ayrilik istememden oturu oldugunu soyluyor.beni kizdiriyorsun diyor.

Yüzyüze görüşmediniz birde ailenizle arayıp tanıştı öylemi ? Çok yanlış yerdesiniz. Bence gözleriniz kör olmuş hanımefendi. Hiç görüşmediğiniz birine nasıl inanırsınız?

Ben bu konuda ban yiyeceğini şu an itibari ile hissediyorum . Başkalarının derdi bana niye dert oluyor bilmiyorum ama oluyor işte :sinirli: ya pardon da aiz gerçekten 41 yaşında olduğunuza emin mısınız? Gormediniz , ama ciddi düşünüyorsunuz. Adam görüşmeye gelmiyor ama hediyeleri mesaj atıyor . Karısına aldıklarını gösteriyordur size . Kadınların saygınlığını düşürmeyin lütfen . Insanın bi kendisine saygisi olur canım .

Ayrılırsam üzülürüm diyorsunuz , e iyi evlenin. O size nikâhta yapsın whatsapp üzerinden ne diyeyim . Mutluluklar .

Sizi kırmak istemem. ama cok saçma bir ilişki degil mi bu? hic yüz yüze gelmeden aşık olunuyor evlilik konuşuluyor aileyle tanışılıyor hediye gönderiliyor fotografla mı kargoyla mı artık her nasılsa.ve yine mesajla iş kimlik bilgileri gönderiliyor hatta danışanların ses kaydı gönderiliyor...sürekli birşey gönderiliyor böyle iliski mi olur bu adamın kendisi nerede bedenen ruhen niye hiç karşınıza çıkmadı beğenmezse korkusu çok saçma.gerçekten bu ilişkiye bu kişiye cok inanmışsınız ama hiç sağlıklı bir iliski şekli değil bu.umarım üzülmezsiniz.

41 yaş değil gibi sanki ya bi garip yani boyle tutarsiz sacma sapan bisey. abla var anne var akil veren yok.neyse,neden boşandıniz eski esinizden

Ailenizi bırakın siz bile yüzyüze tanışmamışsınız. Evliliği düşünmek için fazla mı acele ediyorsunuz?

Niyet evlilik olunca herseyi konusuyoruz.
Gelecekten beklentileri umutlari hayalleri falan iste.ben soyle dusunuyorum.bir sozunde kadinlar beni itici buluyor demisti.sanirim benim onu cok sevmemi deger vermemi her acidan begenmemi baglanmami istiyor ve bu kadar uzatiyor.eger isin icinde baska durumlar yoksa.ben onun kalbini yuregini sevdim.ben cok buyuk konustum zamaninda eski esim cok yakisikliydi. Ondan ayrlininca kimseyi begenemem diyordum.bir kac talip var ama evlilik dusunmuyorum diyerek reddettim.bu ise hic yakisikli degil nedense kalbim gunler sonra isindi.cok guzel siirler yazilar atiyor kendi yaziyor.kitap yazmis yakinda cikacak diyor.

Annem yok.ailemde yok sayilir.ben tek yasiyorum oglum bosandiktan 1.5 yil sonra bir annesi oldugunu hatirladi yanima gelecek bu agustosta.eski esimden siddet sebebiyle ayrildim.ve cok yanlizim hem madden hem manen.calisiyorum kendime bakuyorum aile destegi yok.ailem dedigim bir ablam var yapayanlizsin tek basina olmaz evlen kur yuvani diyor.o da cok sevinmisti ama simdi uzuluyor o da isin icinden cikamiyor.

Yanlış anlamayın ama öfke kontrolü olmayan, kavga esnasında ne söylediğini duymayan insanlardan uzak durun. Her şey dört dörtlük bile olsa bu durumu soğumanıza sebeptir. Sevgi eksikliği maalesef yanlış insanların kucağına atıyor bizi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Akla mantığa hiç uygun bir adam gibi gelmedi banada o beyfendi yaşındaki bir insan hiç yüz yüze gelmediği bir bayanla telefon üzerinden evlilik konuşur mu?Hiç karşınıza çıkmamış hediyeler mesaj yoluyla gösteriliyor o balayı tatilinide mesaj ile gönderir.Anlıyorum sizi sevgiye sahiplenilmeye ihtiyaç duyuyorsunuz bu çok normal ama İnanın bir ilişki özellikle evlilik niyeti ile olan bir ilişki bu şekilde olmaz.Bende evli ya da sahtekar olmasından şüphelendim.Hakkınızda inşallah hayırlısı olsun ama siz siz olun sadece telefon görüşmesi ile kendinizi bukadar kaptırmayın duygusal ve hassas bir dönemde olduğunuz için objektif bakamayabilirsiniz

Sosyal medyadan tanistiginiz biriyle daha dogru durust huyunu suyunu ogrenmeden 2 ay icinde evlilik dusuncelerine girmek ne kadar dogru bilemedim. Insanlar kirk yillik eslerine taniyamamisim diyorken siz 2 ay tanidiginiz biriyle evlenmeyi dusunuyorsunuz. Sanal ortamdan attigi fotograflarla size hediye aldigina inaniyorsunuz. Ne kadar temiz kalplisiniz ki karsinizdakini de oyle saniyorsunuz. Cok hizli gittiginizin farkinda degil misiniz? Muhtemelen sevgiye açsiniz ve yazdigi siirlerle, adamin soyledigi sevgi sozleriyle kendinizi avutuyorsunuz. Oysa bu iliski hic normal bir iliski degil. Farzedin ki bu konu benim konum olsun ve siz disaridan bakan bir gozle konuyu yeniden okuyun. Bana ne tavsiye verirdiniz? Uzak dur demez miydiniz?
Ya da kiziniz olsa ve size gelse 2 aylik tanidigi ve yuzunu gercekte hic gormedigi biriyle evlenmek istedigini soylese, ne yapiyorsun kizim yanlis bu yaptigin demez miydiniz? Insanlar sebze meyve alirken bile dokunuyorlar, kokluyorlar, bakiyorlar. Siz esiniz olacak kisiyi gormemissiniz bile ve seviyorum diyorsunuz. Insan hic gormedigi sanal alemdeki birini nasil sever, olsa olsa hoslanmaktir. Ve isin kotu tarafi yalniz kalmak korkusuna birakamiyorsunuz, bile bile kendinizi atese atmaya razi gibisiniz. Hala adama inanmayi seciyorsunuz. 2 ay tanidiginiz, ofke kontrolum yok bahanesiyle bagirip cagiran, daha simdiden bunlari yapan biriyle nasil hayatinizi birlestireceksiniz? 2 ayda adam gercek yuzunu gostermis, ki ilk evliliginiz siddetten bitmis, bu adam boyle yapiyorsa topuklayip kacmaniz gerekir. Cunku 2 ayda ofke gosteren adam evlenince siddet de uygulayabilir. O zaman kendinizi " ofke kontrolu yok" diye mi avutacaksiniz. Sevgi kirintilariyla yasayacaginiza yalniz yasayin bence daha iyi. Bile bile atese atilmayin. Sevgiler....

Annem yok.ailemde yok sayilir.ben tek yasiyorum oglum bosandiktan 1.5 yil sonra bir annesi oldugunu hatirladi yanima gelecek bu agustosta.eski esimden siddet sebebiyle ayrildim.ve cok yanlizim hem madden hem manen.calisiyorum kendime bakuyorum aile destegi yok.ailem dedigim bir ablam var yapayanlizsin tek basina olmaz evlen kur yuvani diyor.o da cok sevinmisti ama simdi uzuluyor o da isin icinden cikamiyor.
Anneyi nerden çıkardım acaba?olmaz o iş lütfen uzaklasin anlıyorum tekrar yuva kurmak istiyorsunuz da doğru insan bu değil umarım para falan istemez sizden. Hiç Tekin değil çünkü. Yüzyüze gelmeden evlilik olur mu ?fotoğraf atanan kadar alsın Hediyelerini gelsin bi sürü bahane sıralamiş. Neyse bence hiç uzatmayin vakit kaybetmeyin gönlünüzu kaptirmayin

Bu arada ben de bosandim. Yalnizim. Ancak yalnizlik o kadar da kotu birsey degil. Nasil baktiginiza bagli. Anliyorum sevilmek ve sevmek istiyorsunuz ancak seviyorum demek degildir sevgi. Laflara degil, hareketlere bakin. Bu sevgi degil. Sevmek ve sevilmek herkes ister ancak hic gormediginiz birinin seni seviyorum demesine kanmayin lutfen. Bu kisiyle evlenip omur boyu aglayacaginiza yalniz olmak daha iyi degil mi? Bu kisi uzer sizi. Cunku iki ayda adam gercek yuzunu gostermis. Ofke kontrolu yok. Ofke kontrolu olmayan biri siddet de uygulayabilir. Siddet yuzunden bosanmis biri bu ise hic girmemeli diye dusunuyorum.

Devlet kurumunda memur ve o kurumdaki calisanlara kocluk yapiyor bir nevi cok hastasi var ve onlarin ss lerini atti kac kez cok severek gidiyorlar yanina.ses kaydini dinlemesem inanin ihtimal vermeyecegim kadin aglayarak hocam anca siz cozersiniz bizi diyordu.ailemle tlf konustu tanisti kizinizi cok sevdim evlilik istiyorum dedi.ofkesi var ama iki dakika sonra unutuyor.bisey olmamis gibi yaziyor.evlendikten sonra hic tartismayacagiz diyor.aklimi karistiran seyler var tabiki ablamla isin icinden bazen cikamiyoruz.

Ya siz bizi ağir şekilde trolluyorsunuz, tada adam sizi trolluyor.

Terapist kimlik diye birşey yok. Üstelik bur kurumda çalişanlara psikologluk yapiyor öyle mi? Dur daha bitmedi, ağlayan kadinlar var. Evlilik danişmanliği yapiyor. Ve tamalen meslek etikine uyarak konuşmalari kayit ediyor.

Hii çok inandirici geldi burdan..

Back
X