Aklım Karışık, Yardıma Ihtiyacım var.

Bütün yorumları ve sizin anlattıklarınızı okudum, yapmayın Allahaşkına adam gelse bile doğru kişi değil gözünüzü açın, o kadar bariz yalanlar söylüyor ki, her dediğine hiç araştırmadan inanıyorsunuz siz de, hangi gazetede köşe yazarlığı yapıyor o gazeteyi alıp bizzat gördünüz mü, çalıştığı kurumdan aradınız mı işyerinden yani arayım bakalım öyle biri var mı, terapist olsa kendi öfke kontrolünü sağlar, ses kaydı dinletmek falan palavra, dinlemeyi ben istemedim demişsiniz de ne farkeder adam yalancı olmadığını aklı sıra size ispat etmek için böyle bir oyun düzenlemiştir, birileri de ortak olabilir bu sahtekarlığa, onları hastalarıymış gibi konuşturmuş siz de inanın diye siz istemeden dinletmiş, gerçek terapist bunu asla yapmaz meslek etiği diye birşey var, ayrıca adam kara cahil çünkü söylediği yalanlar cahilce, akademisyenlik hakkında söyledikleri mesela cahilce.... Yani adamın yalanları resmen manda yuva yapmış söğüt dalına tarzında, bilmem anlatabildim mi. Adamın gelmesini falan beklemeyin zaten gelirse belki size zarar bile verebilir keşke gelmese yani çünkü siz adam ne saçmalasa inanıyorsunuz... Canınızı yolda mı buldunuz????
çok doğru arkadaş 41 yaşındasın evlenip boşanmışın sütten ağzı yanan misalı iyice araştır bu arkadaşın dedikleri doğru

Cok tesekkur ederim sanirim oyle gorunuyor.sabah gunaydin mesaji attim bu saat oldu vatsapta cevrimici bu saatte yemege ciktigimi biliyor ama yazmadan cikti.ben istanbul o ankarada yasiyor.sanirim niyeti evlilik degil ve yalan soyluyor.isleri ciddiye bindirince kacmayi tercih ediyor kisaca.

Cok tesekkur ederim sanirim oyle gorunuyor.sabah gunaydin mesaji attim bu saat oldu vatsapta cevrimici bu saatte yemege ciktigimi biliyor ama yazmadan cikti.ben istanbul o ankarada yasiyor.sanirim niyeti evlilik degil ve yalan soyluyor.isleri ciddiye bindirince kacmayi tercih ediyor kisaca.
Altı üstü 2 ay.
Engelleyip hayatınıza devam edin.

siz bizimle dalga geçmiyorsunuz demi? ne kadar rahat görünüyorsunuz buradan bir bilseniz.ne diye günaydın falan filan yazıyorsunuz bırakın görüşmeyin hazır adam da soğuk davranıyorken kurtulun yoksa başınıza iş açacaksınız. herkes bi ton şey yazmış ve çok da doğru tespitler bunlar. 41 yaşında hoş bir bayan olduğunuzu söylüyorsunuz karşınıza sanal olmayan karakterli güvenilir bir insan çıkması uzak bir ihtimal değil.yalnızım mutsuzum vs.psikolojisiyle karşınıza çıkan her adama fırsat vermeyin hele de sanalda tanıştıklarınıza şans vermeden önce 10 kere değil 100 kere düşünün.bu adamın bir çete mensubu olmadığını nereden bilebiliriz mesela? son haberlerde malum grubun kadınları nasıl ağlarına düşürdüklerini görmüyor musunuz?

Adamın terapist olmadığına bahse girerim hangi kurumda çalışıyormuş teyit ettiniz mi?
Adam bariz yalancı
Belki de evli
Nasıl körü körüne inanıyorsunuz?
Üstelik sütten ağzınız yanmış

Her yerden engelleyin derim
Başınıza dert almayın

Bende eşimle sosyal medyadan tanıştım ama benimki ikinci gün çıktı geldi bir sene görüştük sonra evlendik yani bilemedim eşim bana mesaj atıp ciddiyim gel evlenelim falan deseydi direk engellerdim. Bu kadar da büyük konuşuyorum yani birde beni aylarca oyalayıp bağırıp çağırıp hediye fotoğrafları atacak? Şaka mısınız kuzum

Hayir tabiki dalga gecmiyorum.sadece bunca olanlarin yalan olabilecegine inanamiyorum sadece.bir insan niye bunca yalani soyler ne icin ugrasir cabalar seviyorum der oyle saskinim ki.cozmeye calisiyorum.bu vakit oldu haber yok.dun gece istanbula gelirim demisti.bugun kendisi kayiplarda.nasil safmisim ki bunca soze umuda kanmisim bir yalanin pesinde suruklenmisim

Hayir tabiki dalga gecmiyorum.sadece bunca olanlarin yalan olabilecegine inanamiyorum sadece.bir insan niye bunca yalani soyler ne icin ugrasir cabalar seviyorum der oyle saskinim ki.cozmeye calisiyorum.bu vakit oldu haber yok.dun gece istanbula gelirim demisti.bugun kendisi kayiplarda.nasil safmisim ki bunca soze umuda kanmisim bir yalanin pesinde suruklenmisim

Karşınızdaki insan insan değilmiş.

Hayatta her çeşit insan var. Bir dahakine benzer birini görünce tecrubeli olacaksınız ve en baştan kurtulacaksiniz.

Ego sorunsali var bi de kendi attığı yalanlara kendisi de inananlar.

Kurtuldugunuza sukredin bence.

Cok tesekkur ederim yorumlariniz icin.bir sorun mu var niye yazmiyorsun.dun gelirim dedin bugun sus pus oldun bir aciklama yapar misin dedim.aradi yks aciklandi eksi 2.ci katta onlarla ilgileniyorum.tlf cekmeceye koydum dedi.bende vatsapta cevrimici son gorulmen oluyor dedim.o da tlf acik kalmis ondan oyle gorunuyor vatsapa girsem sana yazmaz miyim dedi.vatsapta son gorulme cevrimici durumu tlf acikken olur mu yoksa vatsapa girilip cikiliyor sonra mi bu degisiklikler oluyor.

Cok tesekkur ederim yorumlariniz icin.bir sorun mu var niye yazmiyorsun.dun gelirim dedin bugun sus pus oldun bir aciklama yapar misin dedim.aradi yks aciklandi eksi 2.ci katta onlarla ilgileniyorum.tlf cekmeceye koydum dedi.bende vatsapta cevrimici son gorulmen oluyor dedim.o da tlf acik kalmis ondan oyle gorunuyor vatsapa girsem sana yazmaz miyim dedi.vatsapta son gorulme cevrimici durumu tlf acikken olur mu yoksa vatsapa girilip cikiliyor sonra mi bu degisiklikler oluyor.
Tabii ki girerse olur.

Ay hala inaniyorsun uz adamım ismi bile sahtedir bahse girerim. Ben geliyorum yarın adresi ver de bakım yaa hiç gerek yok bu işlere kalkismaya cocukmusunuz Allah aşkına ne işin var bu sahtekarla aklını başınıza toplayin oyuna falan gerek yok baş engeli gör ne yalanları cikacak

Yks sonuçlarıyla bu kişinin ne gibi bir alakası olabilir ki. Ankara İstanbul arası nedir ki niyeti ciddi olan her türlü gelir. Ben bu yaşta bu kadar ciddi bir mesleği olan kişinin bu kadar sacmalayabilecegine inanamıyorum. İnşallah biran önce gerçekleri görürsünüz.

cemre76 cemre76 adamı arayıp sormayın, ne olur açın gözünüzü bakın bir tek kişi bile adam hakkında olumlu bir yorum yapmadı bu kadar kişi yanılıyor olamaz değil mi, adamın sahtekar olma ihtimali %90 hatta bence sahtekar, hayatınızdan çıkarıp her yerden engellemeniz gerekiyorken siz daha üste arayıp soruyorsunuz, biz sizin zarar görmenizi istemiyoruz onca şey yazıyoruz dikkate alın lütfen....

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.bu aksam mesaj attim 40 dakika oldu cevap yazmadi.vatsapta cevrimici oldugunu oradaki isinin daha mi onemli oldugunu soyledim.once mesajla kizdi.ben oba sen cok kabasin cok sinirlisin her sozume bagiriyorsun.kavgacisin,guzelce cevap verecegine ,benim omrum bir delinin siniriyle gecmis artik huzur sakinlik istiyorum anliyor musun dedim. sonra aradi cok sinirliydi bagirmaya basladi.ben ona sen kim oluyorsunda bana bagiriyorsun dedim.o bana bel alti kufur etti bende ona Allah senin belani versin dedim tlf kapattim her yerden engelledim.ben ki kavgadan nefret ederim kimseye kotu soz kullanmam hanimlik edep cizgimdem cikardi. beni ne saniyorsa her sozune susacagim sabredecegim sandi.bir kere sesimi yukselltim bu surecte ben ondada gercek yuzu cikti ortaya.bir kac gundur dusunup duruyordum ofke kontrolu yok tahammulsuz ruh hastasi bu adam ya Allah kurtardi beni gitsin kimle ugrasirsa ugrassin artik.kim ne yapsin boyle kaba saba kadinla konusmasini deger vermesini bilmeyen birini.

Bu tarz bir iliskiyi ben lisedeyken internet chatleri vardi. orda hic birbirini görmeden konusup "iliski" yasiyorduk. ona benzettim ama bu yasta, bu devirde görmediginiz, sadece mesalastiginiz bir adama nasil güvenirsiniz, nasil ciddi düsünüyoruz dersiniz? Gercekten inanilir gibi degil. Evli olabilir, sapik olabilir, her sey olabilir! bence numaranizi degistirip arkaniza bakmadan kosun. asla ve asla hayirli birseye dönüsecegine inanmiyorum acikcasi. bol sans!

Merhaba ayrilali 1.5 yil oldu.sosyal medya araciligi ile bir beyle tanistim.ben 41 o 43 yasinda. evlilik niyetiyle konusmaya yazismaya basladik.beni cok guzel hanim hanimcik kulturlu kendimi yetistirmis oldugumu gordugu icin cok begendigini soyledi.esi 10 yil olmus öleli bir kizi var anneannesiyle yasiyor.bilgi birikim duygu dusunce yonunden cok gelistirmis kendini meslegi kariyeri var.hem maddi hem manevi yonden bana uyuyor.ama sinirlenince agzindan cikani duymuyor.cok agir hakaretler ediyor.sayiyor.siniri gecince cok sevdigini soyluyor.bu sorunu asamadik.
Kendisi hic yakisikli degil ve bunun farkinda bunu surekli one suruyor sen beni begenmezsin deyip duruyordu baslarda.ben ona senin kalbin yuregin guzel bu sebeble hoslandim dedim.simdi asil mesele su biz bu sahisla tanisali 2 aya yaklasacak.ailemle tanisti yuzukler hediyeler aldi.benimle evlenecegini israrla soyluyor.hatta oturacagimiz evin bile resmini atti.ayri sehirlerdeyiz.bir pazar var calismadigimiz ama her pazar ne hikmetse isi cikiyor ve gelmeyi erteliyor.kendisi terapist ama ofke kontrolu sifir.bu sebeble ve arada ozele girmek istemesi nedeniyle bir kac kez ayrildim ama yine kizarak ya da seni cok sevmistim diyerek iliskiye devam etmemi istedi.bir kac gundur ilgisi azaldi ben ara demezsem aramiyor yazmasam yazmiyor.artik yanima gelmelisin bu iliskiyi netlestirmeliyiz dedikce beni bunaltma emrivaki yapma belki ya da bisey olmazsa gelirim diyerek erteliyor.biz boyle iyiyiz devam edelim beni cok sev ben seni cok seviyorum deyip duruyor.mesaj atiyorum goruyor vatsapta cevrimici oluyor.ama cevap yazmadan cikiyor.baslarda beni begenmezsin diyen adam.simdi aramaya yazmaya useniyor.surekli yogun mesgul.sizce evlilik niyeti yok sadece oyaliyor mu.ben isin icinden cikamadim.ne yapmaliyim.ona cok alistim ayrilirsak cok uzulecegim bana iliskiyle ilgili taktikler verir misiniz.hic tecrubem yok bu konuda..tesekkur ederim simdiden.
Siz iyi misiniz bende sandım ki adamla 3 4 yıldır konuşuyorsunuz. Ayrıca ben bu adamın evli olduğunu düşündüm ne hikmetse. Kimlik bilgilerinden önemli olanları gizleyip fotoğrafını atsın.

Kimlik bilgilerinin butun ayrintisini atmisti ilk gun.biraktim ne hali varsa gorsun Allahindan bulsun.

Back
X