Bütün yorumları ve sizin anlattıklarınızı okudum, yapmayın Allahaşkına adam gelse bile doğru kişi değil gözünüzü açın, o kadar bariz yalanlar söylüyor ki, her dediğine hiç araştırmadan inanıyorsunuz siz de, hangi gazetede köşe yazarlığı yapıyor o gazeteyi alıp bizzat gördünüz mü, çalıştığı kurumdan aradınız mı işyerinden yani arayım bakalım öyle biri var mı, terapist olsa kendi öfke kontrolünü sağlar, ses kaydı dinletmek falan palavra, dinlemeyi ben istemedim demişsiniz de ne farkeder adam yalancı olmadığını aklı sıra size ispat etmek için böyle bir oyun düzenlemiştir, birileri de ortak olabilir bu sahtekarlığa, onları hastalarıymış gibi konuşturmuş siz de inanın diye siz istemeden dinletmiş, gerçek terapist bunu asla yapmaz meslek etiği diye birşey var, ayrıca adam kara cahil çünkü söylediği yalanlar cahilce, akademisyenlik hakkında söyledikleri mesela cahilce.... Yani adamın yalanları resmen manda yuva yapmış söğüt dalına tarzında, bilmem anlatabildim mi. Adamın gelmesini falan beklemeyin zaten gelirse belki size zarar bile verebilir keşke gelmese yani çünkü siz adam ne saçmalasa inanıyorsunuz... Canınızı yolda mı buldunuz????