- 7 Ağustos 2016
- 3.485
- 7.317
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüz yüze gorustunuzmu hiçMerhaba ayrilali 1.5 yil oldu.sosyal medya araciligi ile bir beyle tanistim.ben 41 o 43 yasinda. evlilik niyetiyle konusmaya yazismaya basladik.beni cok guzel hanim hanimcik kulturlu kendimi yetistirmis oldugumu gordugu icin cok begendigini soyledi.esi 10 yil olmus öleli bir kizi var anneannesiyle yasiyor.bilgi birikim duygu dusunce yonunden cok gelistirmis kendini meslegi kariyeri var.hem maddi hem manevi yonden bana uyuyor.ama sinirlenince agzindan cikani duymuyor.cok agir hakaretler ediyor.sayiyor.siniri gecince cok sevdigini soyluyor.bu sorunu asamadik.
Kendisi hic yakisikli degil ve bunun farkinda bunu surekli one suruyor sen beni begenmezsin deyip duruyordu baslarda.ben ona senin kalbin yuregin guzel bu sebeble hoslandim dedim.simdi asil mesele su biz bu sahisla tanisali 2 aya yaklasacak.ailemle tanisti yuzukler hediyeler aldi.benimle evlenecegini israrla soyluyor.hatta oturacagimiz evin bile resmini atti.ayri sehirlerdeyiz.bir pazar var calismadigimiz ama her pazar ne hikmetse isi cikiyor ve gelmeyi erteliyor.kendisi terapist ama ofke kontrolu sifir.bu sebeble ve arada ozele girmek istemesi nedeniyle bir kac kez ayrildim ama yine kizarak ya da seni cok sevmistim diyerek iliskiye devam etmemi istedi.bir kac gundur ilgisi azaldi ben ara demezsem aramiyor yazmasam yazmiyor.artik yanima gelmelisin bu iliskiyi netlestirmeliyiz dedikce beni bunaltma emrivaki yapma belki ya da bisey olmazsa gelirim diyerek erteliyor.biz boyle iyiyiz devam edelim beni cok sev ben seni cok seviyorum deyip duruyor.mesaj atiyorum goruyor vatsapta cevrimici oluyor.ama cevap yazmadan cikiyor.baslarda beni begenmezsin diyen adam.simdi aramaya yazmaya useniyor.surekli yogun mesgul.sizce evlilik niyeti yok sadece oyaliyor mu.ben isin icinden cikamadim.ne yapmaliyim.ona cok alistim ayrilirsak cok uzulecegim bana iliskiyle ilgili taktikler verir misiniz.hic tecrubem yok bu konuda..tesekkur ederim simdiden.
Tesekkur ederim yorumlariniz icin.adam bekar kimligini ve uzman terapist kimligini atti.ve sanirim onu begenmeyecegimden korkuyor ve gelmeyi erteliyor.beni kendine baglamaya calisiyor.ofke kontrolunun olmadigini kendide soyluyor zaten.gercekten evlilik niyetiyle tanistigimiz icin hizli ilerledik.bu pazar gelmeye soz verdi bakalim sozunu tutacak mi yasayip gorecegiz.cok guzel siirler yazilar atiyor arada bana ben sevgisiz bir hayat yasadigim icin cok alistim ilgisine ve sevgisine.ben cok hos biriyim yasimi gostermiyorum.bu sebeble sanirim komplexte yapiyor.eski esimden sonra hic erkek arkadasim olmadi.cok cekingen icine kapanik biriyim kimseyle bir yakinlasmam.sevgililik olmadi kimseye guvemedigim icin.bu beylede guvensizlik yuzunden tartisiyoruz.bir turlu emin olamiyorum dediklerinden inanamiyorum ona.
Annem yok.ailemde yok sayilir.ben tek yasiyorum oglum bosandiktan 1.5 yil sonra bir annesi oldugunu hatirladi yanima gelecek bu agustosta.eski esimden siddet sebebiyle ayrildim.ve cok yanlizim hem madden hem manen.calisiyorum kendime bakuyorum aile destegi yok.ailem dedigim bir ablam var yapayanlizsin tek basina olmaz evlen kur yuvani diyor.o da cok sevinmisti ama simdi uzuluyor o da isin icinden cikamiyor.
o kimliklerin sahteleri kaynıyor sanal dünyada hemen inandınız mı ben ne hikayeler duydum ahahaaTesekkur ederim yorumlariniz icin.adam bekar kimligini ve uzman terapist kimligini atti.ve sanirim onu begenmeyecegimden korkuyor ve gelmeyi erteliyor.beni kendine baglamaya calisiyor.ofke kontrolunun olmadigini kendide soyluyor zaten.gercekten evlilik niyetiyle tanistigimiz icin hizli ilerledik.bu pazar gelmeye soz verdi bakalim sozunu tutacak mi yasayip gorecegiz.cok guzel siirler yazilar atiyor arada bana ben sevgisiz bir hayat yasadigim icin cok alistim ilgisine ve sevgisine.ben cok hos biriyim yasimi gostermiyorum.bu sebeble sanirim komplexte yapiyor.eski esimden sonra hic erkek arkadasim olmadi.cok cekingen icine kapanik biriyim kimseyle bir yakinlasmam.sevgililik olmadi kimseye guvemedigim icin.bu beylede guvensizlik yuzunden tartisiyoruz.bir turlu emin olamiyorum dediklerinden inanamiyorum ona.
hediye de sanal yani ya ben bu filmi görmüştüm duymuştum dıyorum hep aynı palavralar ahahaaMesele orada zaten yuzyuze gelmedik.hediyeleri mesajla atti bunlari aldim diye.ofkelenmesinin benim ayrilik istememden oturu oldugunu soyluyor.beni kizdiriyorsun diyor.
Evlendikten sonra bir mucize mi olacakmış da hiç tartışmayacakmışsınız?Devlet kurumunda memur ve o kurumdaki calisanlara kocluk yapiyor bir nevi cok hastasi var ve onlarin ss lerini atti kac kez cok severek gidiyorlar yanina.ses kaydini dinlemesem inanin ihtimal vermeyecegim kadin aglayarak hocam anca siz cozersiniz bizi diyordu.ailemle tlf konustu tanisti kizinizi cok sevdim evlilik istiyorum dedi.ofkesi var ama iki dakika sonra unutuyor.bisey olmamis gibi yaziyor.evlendikten sonra hic tartismayacagiz diyor.aklimi karistiran seyler var tabiki ablamla isin icinden bazen cikamiyoruz.
Daha 2 ay olmamış bir ilişkide sinir krizleri geçirip ağzına geleni söyleyen bir erkek... Tipiyle ilgili de kompleksi var sanırım. Bu saatten sonra(yani artık toy ve acemi değilsiniz, artık rahat etmek isteyeceğiniz sevilip seveceğiniz 2. bahar yaşları) başınızı yakmanızı istemem..Bir de siz üzerine düşünce kendini nimetten saymış. Ben olsam daha fazla vakit harcamazdım.Merhaba ayrilali 1.5 yil oldu.sosyal medya araciligi ile bir beyle tanistim.ben 41 o 43 yasinda. evlilik niyetiyle konusmaya yazismaya basladik.beni cok guzel hanim hanimcik kulturlu kendimi yetistirmis oldugumu gordugu icin cok begendigini soyledi.esi 10 yil olmus öleli bir kizi var anneannesiyle yasiyor.bilgi birikim duygu dusunce yonunden cok gelistirmis kendini meslegi kariyeri var.hem maddi hem manevi yonden bana uyuyor.ama sinirlenince agzindan cikani duymuyor.cok agir hakaretler ediyor.sayiyor.siniri gecince cok sevdigini soyluyor.bu sorunu asamadik.
Kendisi hic yakisikli degil ve bunun farkinda bunu surekli one suruyor sen beni begenmezsin deyip duruyordu baslarda.ben ona senin kalbin yuregin guzel bu sebeble hoslandim dedim.simdi asil mesele su biz bu sahisla tanisali 2 aya yaklasacak.ailemle tanisti yuzukler hediyeler aldi.benimle evlenecegini israrla soyluyor.hatta oturacagimiz evin bile resmini atti.ayri sehirlerdeyiz.bir pazar var calismadigimiz ama her pazar ne hikmetse isi cikiyor ve gelmeyi erteliyor.kendisi terapist ama ofke kontrolu sifir.bu sebeble ve arada ozele girmek istemesi nedeniyle bir kac kez ayrildim ama yine kizarak ya da seni cok sevmistim diyerek iliskiye devam etmemi istedi.bir kac gundur ilgisi azaldi ben ara demezsem aramiyor yazmasam yazmiyor.artik yanima gelmelisin bu iliskiyi netlestirmeliyiz dedikce beni bunaltma emrivaki yapma belki ya da bisey olmazsa gelirim diyerek erteliyor.biz boyle iyiyiz devam edelim beni cok sev ben seni cok seviyorum deyip duruyor.mesaj atiyorum goruyor vatsapta cevrimici oluyor.ama cevap yazmadan cikiyor.baslarda beni begenmezsin diyen adam.simdi aramaya yazmaya useniyor.surekli yogun mesgul.sizce evlilik niyeti yok sadece oyaliyor mu.ben isin icinden cikamadim.ne yapmaliyim.ona cok alistim ayrilirsak cok uzulecegim bana iliskiyle ilgili taktikler verir misiniz.hic tecrubem yok bu konuda..tesekkur ederim simdiden.
Devlet kurumunda memur ve o kurumdaki calisanlara kocluk yapiyor bir nevi cok hastasi var ve onlarin ss lerini atti kac kez cok severek gidiyorlar yanina.ses kaydini dinlemesem inanin ihtimal vermeyecegim kadin aglayarak hocam anca siz cozersiniz bizi diyordu.ailemle tlf konustu tanisti kizinizi cok sevdim evlilik istiyorum dedi.ofkesi var ama iki dakika sonra unutuyor.bisey olmamis gibi yaziyor.evlendikten sonra hic tartismayacagiz diyor.aklimi karistiran seyler var tabiki ablamla isin icinden bazen cikamiyoruz.
Yuh! Nasıl dinletir ses kaydını size ya? Eğer gerçekten terapistse bu yaptığı hem suç hem de çok ahlaksızca.Devlet kurumunda memur ve o kurumdaki calisanlara kocluk yapiyor bir nevi cok hastasi var ve onlarin ss lerini atti kac kez cok severek gidiyorlar yanina.ses kaydini dinlemesem inanin ihtimal vermeyecegim kadin aglayarak hocam anca siz cozersiniz bizi diyordu.ailemle tlf konustu tanisti kizinizi cok sevdim evlilik istiyorum dedi.ofkesi var ama iki dakika sonra unutuyor.bisey olmamis gibi yaziyor.evlendikten sonra hic tartismayacagiz diyor.aklimi karistiran seyler var tabiki ablamla isin icinden bazen cikamiyoruz.