Aklım Karışık, Yardıma Ihtiyacım var.

Yaşınız küçük olsa tatlım canım diyerek sizi incitmeden naif duygular içerisinde olduğunuzu, bu güzel kalbinizi bu adama harcamamanız gerektiğini anlatmaya çabalardım. Hala bu yaşınıza, hayat deneyiminize rağmen naif bir yanınızın olduğunu da düşünmüyor değilim.
Üç üniversite nereyi bitirmiş mesela? İnternette mezun olduğu okulların mezun listelerinde adı var mı?
Doçentliğine az kalmış ne demek? Bu kişi akademisyen değilse bir devlet kurumunda memursa neyin doçentliği allahaşkına?
Doçent olabilmek evde oturup memurluk yaparken vs olmuyor. Birtakım kriterler var. Akademisyenseniz ve bu kriterleri karşılıyorsanız sınava alıyorlar öyle oluyorsunuz. Bir devlet memurunun doçent prof olması mümkün değil. Üniversitede mi çalışıyor nedir?

Öfke problemi olan biri evlenince daha da beter olur bunu da yazmış herkes üşünmeden.

Körükörüne ille de olsun derseniz ateşe atlıyorsunuz hanımefendi. Yazık değil mi size?
Koca adam iki aydır ergen gibi ne takılması bu? Yaşını başını almış insanlarsınız. Yüzyüze görüşmek, sizi olduğu şehire davet etmesi, ağırlaması, size gelmesi ne kadar zor olabilir?
Bu adam bence de evli. Umarım yanılan bizizdir. Lütfen biraz objektif bakın. Dünyada sadece o mu kaldı bakın yolunuza. Size bol şans dilerim.

Evet sevgisiz bir hayatim oldu.aile yuva nedir bilmedim bu yasima geldim.ne yasadigimi biliyorum ona gore adim atmaya ya da fikir almaya calisiyorum.onun tavrini anlamam icin yuzyuze gorusmem sart o zaman ne kadar gercek ya da yalan oldugunu anlayacagim.oyle yanlizim ki bir umut diye sariliyorum iste.

Ben 10 yildir kendimi ilme bilgiye adadim diyor akademisyen mis.3 univi nasil bitirdi bilmiyorum okudum dedi sadece.ben ortada bulusmam sen istanbula gel dedim tamam ben gelirim yazdi.az once aradi sesi soguk geliyordu.ben ona son sozumu dedim.niyetin ciddiyse seviyorsan benim icin mucadele etmelisin diye.eger seviyorsa gelir nitetini belli eder.degilse zaten yavas yavas uzaklasir.yapacak bisey yok artik.

Yok ablacım sizin ilişkinizin oluru falan, ne taktiği allasen yani o kadar umutsuz vaka mı görüyorsun kendini? Bu ne idüğü belirsiz adam mı yani sence hak ettiğin şey? Terapist olduğunu da düşünmüyorum, en fazla şu 1000 liraya verilen kıytırık nefes terapisti zart zurt terapisti sertifikalarından almış terapist olduğunu iddia eden şarlatanlardandır. Akademisyense versin adını soyadını, incele bakalım bir Google'dan ne çıkacak, adli sicil kaydına kadar soruştur.

Bilmiyorum ki vatsapta cevrimici oluyor hep baskalarinada yaziyor mu konusuyor mu habersizim.ama ailesinden tek kelime etmiyor.abisi kaza gecirmisti oyle demisti.gecen pazar gelecekti apar topar oraya gidiyorum dedi hafta sonu oradaymis.resim at koyu aileni seni gorwyim dedim orada mi degil mi diye ogrenebilmek icin tek bir kare atmadi tlf kamerasi bozuk deyip cikti isin icinden hep bir muamma var onun icin yuzyuze gorusmek istiyorum.eger ciddiyse gelur.aradi az once bana gelmekten tek kelime atmedi.sesimi duymak istemis soguk ve kisa konustu moralim bozuk iyi geceler dedi kapatti.o kadar ince bilgi isteyemem bana guvenmiyor musun olayina gider is.

Bilmiyorum ki vatsapta cevrimici oluyor hep baskalarinada yaziyor mu konusuyor mu habersizim.ama ailesinden tek kelime etmiyor.abisi kaza gecirmisti oyle demisti.gecen pazar gelecekti apar topar oraya gidiyorum dedi hafta sonu oradaymis.resim at koyu aileni seni gorwyim dedim orada mi degil mi diye ogrenebilmek icin tek bir kare atmadi tlf kamerasi bozuk deyip cikti isin icinden hep bir muamma var onun icin yuzyuze gorusmek istiyorum.eger ciddiyse gelur.aradi az once bana gelmekten tek kelime atmedi.sesimi duymak istemis soguk ve kisa konustu moralim bozuk iyi geceler dedi kapatti.o kadar ince bilgi isteyemem bana guvenmiyor musun olayina gider is.

Göz göre göre ateşe gider gibisiniz lütfen yapmayın kendinize bunu.

Erkekler bu tür konularda daha rahattir.
Ise yarar bilgi vermiyor adam dolandırıcı bile çıkabilir :(

Acikca kandiriliyorsun.

Sakın bu laflara kanma belli ki fazla iyi niyetlisin abisi kaza yapmadı köyede gitmedi söyledikleride hep palavra seni oyaliyor beni begenmezsin diyip yanına gelmemeside bu sahteliginden gelip napacak anlattığı herşeyin baştan sona yalan olduğuna kalıbımi basarim , ayrıca deki geldi evini hayatını gösterme yanlız görüşme kalabalık bir cafede buluş vs hergun neler duyuyoruz haberlerde lütfen gözünü aç uyanık ol

Aklim mantigim banada yalanci ve dogru olmadigini soyluyor.koye dair tek bilgi yok kazaya dairde inancim guvenim gittikce azaliyor zaten.sen gelmelisin beni seviyorsan diyerek zarf attim zaten adim gibi eminim bu pazarda gelmeyecek.yorumlariniz benim daha mantikli dusunmeme yardimci oluyor bu pazarda gelmezse artik yol verecegim.derdi oyalamak mi eglenmek mis diyecegim.

Gelmezse şayet ki gelmiycek eminim, ben geliyorum de adres iste iş adresi ve ara bakalım öyle biri calisiyormu orda telefona cikicakmi bu şahıs bak nasıl sırra Kadem basicak

Ben geliyorum diyerek bir kadin olarak kendimi bu sekil dusuremem.o gelmeli istemeli.ama tavirlari degismeye basladi eskisi gibi sicak yakin degil.biseyler var hissettigim yanima gelmek istemiyor gelirse dogru biri olacak kararli ve net evlilik isteyen gelmeyi istememesinde art niyet seziyorum.

Ben geliyorum diyerek bir kadin olarak kendimi bu sekil dusuremem.o gelmeli istemeli.ama tavirlari degismeye basladi eskisi gibi sicak yakin degil.biseyler var hissettigim yanima gelmek istemiyor gelirse dogru biri olacak kararli ve net evlilik isteyen gelmeyi istememesinde art niyet seziyorum.
Sen anladın ama yanlış anladın, hakkinda bilgi almak adına ve korkutmak adına palavra aticaksin geliyorum diye ve adam seni her yerden engelliycek paçası tutuştuğu için, böylece de kökten kurtulmuş olacaksin sahtekardan

Bu pazar gelmezse birde onu deneyim bakalim peki gel ben buradayim derse ne yapacagim ama zaten ona gerek kalmaz gelmezse senin niyetin evlilik degilmis anladim ben seni diyerek kisaca bitirecegim iste.

Bu ince bilgi falan değil ki, göz göre göre sizi yiyor adam kusura bakmayın da. Dolandırıcı mıdır sapık mıdır ne olduğu belli değil.

Bütün yorumları ve sizin anlattıklarınızı okudum, yapmayın Allahaşkına adam gelse bile doğru kişi değil gözünüzü açın, o kadar bariz yalanlar söylüyor ki, her dediğine hiç araştırmadan inanıyorsunuz siz de, hangi gazetede köşe yazarlığı yapıyor o gazeteyi alıp bizzat gördünüz mü, çalıştığı kurumdan aradınız mı işyerinden yani arayım bakalım öyle biri var mı, terapist olsa kendi öfke kontrolünü sağlar, ses kaydı dinletmek falan palavra, dinlemeyi ben istemedim demişsiniz de ne farkeder adam yalancı olmadığını aklı sıra size ispat etmek için böyle bir oyun düzenlemiştir, birileri de ortak olabilir bu sahtekarlığa, onları hastalarıymış gibi konuşturmuş siz de inanın diye siz istemeden dinletmiş, gerçek terapist bunu asla yapmaz meslek etiği diye birşey var, ayrıca adam kara cahil çünkü söylediği yalanlar cahilce, akademisyenlik hakkında söyledikleri mesela cahilce.... Yani adamın yalanları resmen manda yuva yapmış söğüt dalına tarzında, bilmem anlatabildim mi. Adamın gelmesini falan beklemeyin zaten gelirse belki size zarar bile verebilir keşke gelmese yani çünkü siz adam ne saçmalasa inanıyorsunuz... Canınızı yolda mı buldunuz????

Yahu evet guvenmiyorum diyin. Bundan normal ne var. Tanimaya calisiyorum guven 2 ayda olusabilecek bir duygu degil deyin. Siz bu kadar degersiz misiniz? Tek bu adam mi var? Yorumlari sizin yazdiklarinizi okudukca daha da sinirlendim. Diyelim ki soyledigi hersey dogru cikti. Ofke kontrolu olan bir adamla ikinci evlilik yapilir mi? Ilk evliliginiz de siddet yuzunden bitmisken??? Cocuklariniza isinize sarilin biraz.

Benden yaşça büyüksünüz. Şimdiye kadar birçok tecrübeniz olmuştur.
Lütfen göz göre göre kendinizi ateşe atmayın derim ben. :KK20:
Adam bariz yalancı gibi gözüküyor.
Evlilik falan düşünmüyor, sizin iyi niyetinizi kullanıyor gibi geldi bana
Büyük olasıkla da pazar günü bir bahaneyle gelmeyecektir. O yaşta bir insan için 2 ay da bi fırsat bulup gelmesi çok zor olmasa gerek.. Bir de evlilik(!) düşündüğü bir kadın var karşısında insan hiç mi görmek istemez.
Şu kısımda komik geldi "ortada buluşalım" :oha: geliyorsan adam gibi gel işte istanbula çocuk gibi ortada buluşalım nedir..
Yok yok bu işte bir şey var hiç normal değil uzak durun bu adamdan:işsiz:

Back
X